Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cinefil

16 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
így: forráskód és a kiszemelet helyre ezt: <!--more--> begépelninem nehézköszi..
cinefil 2010.05.15 11:41:13
@anyeska: igen teljesen normális..a krix-kraxok között kell megkertesned azt a szót vagy mondatvéget ami után szeretnéd a tovább gombot és se szóköz se semmi csak simán begépeled azt amit írtam <!--more--> utána mented és megnézed az ererdményt a blogon
sok sikert!
Profilja: oknyomozó újságíró Beszélgetés Bodoky Tamással     „…még ha lelőttek volna, akkor is nagy dolog, ehhez képest az, hogy kicsit átrendeződik az életem, szerintem nem nagy ár.” – hangzik egy igazán elhivatott oknyomozó újságíró…..
cinefil 2010.05.13 18:13:23
A harmadéves médiásokhoz szólok most, ugyanis sokan még mindig nincsenek tisztában néhány leadandó házidolgozat határidejével, esetleg tudnak róluk, csak minden összekeveredett már itt az utolsó nagy hajrában.  Lássuk tehát sorjában, miket is kell még az elkövetkező…..
Reviczky4 Hírmondó Hova tovább? 2010.05.09 21:09:28
Mesterszak-áttekintés nr. 4.   Távoli vidékek kommunikáció MA-i     <-- hogy végre túllépjünk ezen         Pécsi Tudományegyetem (PTE) Európa idei kulturális fővárosa is sikeresen akkreditálta a mesterképzést, tehát ide is mehetünk. Azoknak…..
Reviczky4 Hírmondó Hova tovább? 2010.05.05 21:17:00
 Mesterszak-áttekintő nr. 3.  Közeli vidékek kommunikáció MA-i     <-- hogy végre túllépjünk ezen        Pázmány Péter Katolikus Egyetem (PPKE)   A piliscsabai felsőoktatási intézmény 1635-ből, vagyis az első magyar egyetemtől…..
Reviczky4 Hírmondó Hova tovább? 2010.05.04 21:00:00
 Mesterszak-áttekintő nr. 2.Közgáz és művészet   <-- hogy végre túllépjünk ezen       Budapesti Corvinus Egyetem (BCE)A szintén közkedvelt, ám számunkra idegen, kicsit közgázos kommunikáció szakot futtató Corvinus…..
Reviczky4 Hírmondó Hova tovább? 2010.05.04 18:51:00
Mesterszak-áttekintő nr. 1.A legkézenfekvőbbek     <-- hogy végre túllépjünk ezen       Talán nem tévedek akkorát, ha azt feltételezem, hogy ennek a blognak az olvasói és írói túlnyomó részt kommunikáció és média…..
Már elég sokszor emlékeztettünk benneteket arra, hogy csütötökön, azaz április 29-én Egyetemi Napot rendezünk. Éppen ezért most nem is informálni akarunk benneteket, hanem a bizonytalanokat akarjuk meggyőzni arról, hogy ki kell jönniük erre a rendezvényre! Ha esetleg nem vagy…..
      Ha toplistát állítanánk, hogy vajon melyik informatikai csoda hiányozna a legkevésbé végzős hallgatóink számára, alighanem a háborgó tengeri isten bosszúja, az "egységes tanulmányi rendszer" futna be minimum dobogósként. Pedig a…..
cinefil 2010.04.25 19:38:24
Újabb mozizási lehetőség az egyetem jóvoltából: KERTMOZI! Április 22-én, csütörtökön a kre btk udvarán lesz filmvetítés. Ráadásul a filmet is ti választhatjátok/választhattátok eddig az aulában szavazólapokon illetve ezen a blogon és a károlislettem blogon is. A választék…..
          Passport Control 18. Nemzetközi művészeti és alkotó workshopok a MEDIAWAVE fesztiválon Szombathely, 2010. április 30 - május 8. A MEDIAWAVE ismét meghirdeti a Passport Control 18. nemzetközi műhelyét film, fotó, zene, VJ és kritikaíró…..
      A kolozsvári filmtanszék idén is meghirdette konferenciáját, 2010. október 22.-23. között kerül megrendezésre. A címe: Film in the Post Media Age/Film a poszt-média korban. A konferencia felhívás és további információk a honlapunkon olvashatók.…..
Nos újabb kvízzel bátorkodom előhozakodni az inkább hírhedtté, mint híressé vált Top 5 tanáros teszt után. Úgy döntöttem egyetemünk hölgy oktatóiról nem írok, hiszen ha egy nőt akár szándékodon kívül is megbántasz, azt kamatostul kapod vissza, azt meg ugye záróvizsga…..
Miért jó a kommunikáció szakra járni? Pár nem elhanyagolható dolgot összegyűjtöttem, melyeket csak és kizárólag itt tapasztalhatsz meg. Mindennemű bántás nélkül, íme egy rövid, de annál érdekesebb összeállítás.  1. Elmondhatod magadról, hogy Te olyan szakra jársz…..
Reviczky4 Hírmondó 2010.03.21 13:53:56
Médiásoknak javallott   Tegnap volt szerencsém megnézni a szakdolgozatomhoz kapcsolódóan az Adás című mozit. Vranik Roland fiatal magyar rendező tavalyi, második nagyjátékfilmjéről van szó. A Fekete Kefével vált ismertté Vranik, ami kétlem, hogy sokatoknak mond bármit is,…..
Reviczky4 Hírmondó Ötletelek.. 2010.03.09 17:36:00
              Ugye van ez a filmklubunk az egyetemünkön, amiért hálásak vagyunk nagyon és rendkívüli, hogy csak néhány métert kell menni a BTK-tól és máris ott vagyunk, illetve az is, hogy csupán kettőszáz forint. Ennek ellenére azt hiszem…..
Mindannyian el tudjuk képzelni azt a szituációt, amikor egy látszólag aranyos „nénike” álldogál egyedül a buszmegállóban. Nos az ember már-már elkezdi sajnálni, hogy milyen nehéz is lehet neki az élete, hiszen egyedül várakozik az amúgy is ritkán közlekedő 133-as…..
Irígylésre méltó helyzetben van, akinek már a cicomázás a legnagyobb gondja, de praktikus már folyamatában alakítgatni a írást, főleg ami a tagolást és a hivatkozásokat illeti. Körvonalazzunk szakdolgozatot! Tovább után minden egy helyen.A dolgozat az átláthatóság érdekében…..
Irány Kuvait!   Kuvait állam magyarországi nagykövetsége, hogy, hogy nem, úgy döntött, hogy meghív 10 magyar egyetemi hallgatót hazájába, hogy ott megszemlélhessük a kuvaiti demokráciát, a Parlamentet és más egyéb mutogatni való szépségeket. Illetve eszmét cserélhessünk…..
Korunkban tonnaszámra jelennek meg a hollywoodi álomgyár által kreált, reális vagy éppen szürreális világokat, karaktereket, sorsokat, valóságokat megjelenítő filmek, amik – bár egy részük valamennyire élvezhető – mégis minket, magyarokat nem igazán érintenek. Bár…..
Köntörfalazz a filmklubbal!   Folytatódnak a filmklubos vetítések az egyetem szervezésében a Vörösmarty moziban! A második vetítés március 23-án, kedden este negyed8kor lesz és ahogy az várható volt, a Köntörfalak lesz műsoron még mindig 200 forintért! Visszacsatolva…..
Reviczky4 Hírmondó Játék 2010.03.04 22:59:00
Nna, kitaláltam egy aprócska kis asszociációs játékot csak azért, hogy ne unatkozzatok a blogok olvasása/írása közben.A neve frappánsan: Folytasd a sort A lényege nagyon egyszerű: kommentek formájában folytatni kell a sort, oly módon, hogy az csak és kizárólag a Károlival…..
cinefil 2010.03.05 19:16:17
Reviczky4 Hírmondó Fedélzetre! 2010.03.04 21:09:00
  17. Titanic Filmfesztivál A bölcsész elfoglaltság-ajánlóra reflektálva – különösen a végére – az alábbiakban figyelmetekbe szeretném ajánlani az idén tavasszal, április 8. és 18. között megrendezésre kerülő 17. Titanic Filmfesztivált, amely a valamilyen…..
  Hetekig láthattátok egyetem szerte a Köntörfalak című film plakátját…biztosan felmerült bennetek a kérdés miért? Na ezt a kérdést most nem fogom megválaszolni, de adok egy lehetséges alternatívát. Az idei filmszemle egyik versenyfilmjéről beszélünk, ami Dyga…..
 Mozizz te is a Károlival!!! Ahogy azt már a múlt félévben is megszokhattátok, idén is filmklubbal kedveskedik nekünk, filmszeretőknek – és mindenki másnak is – kedvenc egyetemünk. A Vörösmarty mozi együttműködésének köszönhetően így idén is folytatódik…..