Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vberko

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jobbik elkezdené megkeresni a tökeit radikalizmus jobboldali heregolyóját, de mivel mostanában nem nagyon zavarognak a cigányok, így már csak Gonosz Unió maradt. Vona Gábor és a Jobbik szombatra szervez egy tüntetést az Unió ellen: "Szerdán Brüsszelből megjött az ukáz.…..
vberko 2012.01.13 15:43:39
Csak úgy sebtében árnyalnám

"Vona Gábortól megkérdezném, hogy fáj-e neki az az évi 1500 milliárd forint, ami Brüsszelből érkezik? Szeretne-e erről az összegről lemondani, esetlen visszafizetni?"
Szeretném tudni, hogy az elveszett védővámok és egyéb kiesett bevételek az EU tagság miatt kb. mennyire rúgnak, illetve jelenleg mennyi a mindenféle jogcímen befizetett összeg?

"Vona Gábortól megkérdezném, hogy mely országok fektetnek be hazánkban, építenek gyárakat, alapítanak cégeket, adnak munkát az embereknek?"
Ha jól tudom a foglalkoztatottak döntő többségét magyar kis és középvállalkozások foglalkoztatják. A nagyberuházások többsége az adókedvezmény/támogatásoknak hála igen kedvezőnek mondható a beruházó részéről.

"Vona Gábortól megkérdezném, hogy van az, hogy rajtunk kívül minden ország együtt tud működni Brüsszellel? Vajon a lengyel barátainkat nem zavarja, hogy "diktálnak" Varsónak Brüsszelből?"
Mi is együtt működtünk ... szépen zsugorodunk is mint látszik kb 20 éve, egyébként igaza volt Hofinak ez is csak egy újabb segg.

"Vona Gábortól megkérdezném, hogyan képzelné el az EU-mentes életet? Erős szövetség Ukrajnával, Oroszországgal, Irakkal? Irány az Arab Liga?"
Talán nem kellene lenézni Orosz, Kínai,Arab és más államokat sem. Aki nem venné észre a világhatalmi pozíciók átrendeződése folyik és nem úgy látszik hogy ebben a harcban az EU dominálna, sőt az USA is vergődik.
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..