Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joha

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Nem felejtettétek el, UGYE?! 2011.12.21 12:00:00
 Kicsit felszedett ugyan, egyem a formás húsát. Ha nem menne, akkor itt a vidi, amellyel Goddess Bunny végérvényesen be szteppelte magát az éjjeledbe és nappalodba: ..
joha 2011.12.21 13:07:47
@Nekronaut: :))))))) Megszakadok a röhögéstől.
Durva a cucc.
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
Eladó a Tasnádi villa.Köszi Á!..
Akasztón imádják, amikor csúcson volt, a helyieknek még a májkrémet is olcsóbban adta. Amíg börtönben ült, teljesen szétlopták az egykoron húszezres stadiont. Stadlert szabadulása után azzal bízta meg az új, titokzatos tulajdonos, hogy támassza fel a stadiont. Csakhogy az egykori…..
joha 2011.11.17 13:24:38
Látta valaki, amikor valamelyik főzős műsorban szerepelt pár éve? A kis tetőtéri garzonjukban főzte meg a kaját, csupa szív volt és őszintén viselkedett mindenkivel, semmi kivagyiság, és az sem vette el a kedvét, hogy a milliomos vállalkozó bőréből gyakorlatilag egy pályakezdő szintjére kellett visszamennie. Aztán lementek a vendégekkel a turiba, ott meg vitték a bőrkabátokat a vendégek, hiszen Józsibá olyan gazdag, szegényen viszont látszott, hogy még minden fillér számít, hiába a nagy hangárnyi ruha, talán mondta is viccesen, hogy ne fosszák már ki, de végül barátsággal és jószívvel adta oda mindenkinek, akkor is nagyvonalú volt, amikor még nem engedhette volna meg magának. Sok személyiségépítő-karrierépítő stb. szakember példaként hozhatná fel az előadásaiban.
Ja, egy régi dokfilmben meg azt mesélték, amikor még ment neki a szekér, gyakran csak annyit mondott az alkalmazottnak, hogy "Menjél be Pityukám, és vegyél ki a zsákból, amennyi kell", ugyanis volt egy helyiség, ahol zsákokban állt a kemény forint, viszont adott ő bárkinek, aki kért. Igazi buddhista, adakozik, ami aztán óhatatlanul visszahull rá. Viccből írtam a rajongói oldalt, de úgy tűnik, volna rá igény. :) És ne tévesszen meg senkit, tisztában vagyok vele, hogy adócsalást követett el, amit a magyar kultúrában hajlamosak vagyunk nem komolyan venni, de lehet, hogy az ellopott pénzből sokkal többet tett embertársaiért, mint az állam tett volna a leadózott összegből. Hajrá Stadler József, szerintem ő tényleg egy tipikus jó magyar ember, néha nem kell feltétlenül álságos kapitalistának lenni ahhoz, hogy meggazdagodjunk!
2007-ben Horn Gyulát temették el idő előtt, ma Dargay Attila halálát írták meg két év késéssel. Ráadásul a két évvel ezelőtti MTI-gyászhírt jelöltek meg forrásként. Íme a pénteki nyomtatott Népszabadság 2. oldala:   Hogy mégis hogy történhetett mindez? Hát…..
Subba Fanka: RIP Steve Jobs! 2011.10.07 13:11:00
Nem Fanka, nem az a tragikomikus, hogy egy Jobs által megálmodott (és kurva jó marketinggal az emberek - köztük akár egy magadfajta szellemi vezető- torkán lenyomott) 10dekás fisifosi papírgépről szidod Jobs-t, hanem az egész lényed!! :-DDe itt egy rövid számolás is, hogy…..
joha 2011.10.08 18:57:18
@Dr.Zomboss: Kösssz, Zombos! Fanka, te szerencsétlen hülye, idejössz pampogni, ahelyett, hogy lapítanál?? Ha már ekkora barom vagy, kussolj. Remélem, a subba nem száll le rólad, mert termelni biztos fogsz hasonlóan nyomorult gondolatokat. Nagy kedvencem a londoni utazásod képaláírásai, mindent elmond rólad, te korlátolt véglény.
joha 2011.10.10 15:34:42
@Andor333: Nem rád gondoltam, de akkor leleplezted magad, Fingafan! :))) Nekem semmi bajom, de nálad 20 sort generált a frusztráltság és a paranoia, take it easy!
Karl Pilkington ezen a héten Indiába látogat el, ami azért lehet még viccesebb, mint előző, kínai útja, mert ha lehet, a szubkontinensen még több olyan dolog van, ami az utazást, idegen kultúrákat és szokásokat rühellő manchesteri hangmérnököt kiakaszthatja. Már az eligazítás…..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
joha 2011.08.23 12:43:29
NO. Van a Mammut oldalában egy Jam Pub nevű hely. Kétszer voltam ott, mert zenélt az egyik ismerősöm és látni akartam, de egyébként sosem mennék. Az italt aranyárban mérik, és olyan tapló a személyzet, hogy elnézést kell kérned, ha pl. egy pohár sörért otthagysz 800 forintot. Legutóbb - megszámoltam - 7 felszolgáló állt a pultban, de mind annyira elfoglaltak voltak valamivel, hogy senki meg sem kérdezte, hogy mit kérek a pult másik oldalán, pedig egyértelműen rájuk figyeltem, kerestem a tekintetüket, hogy szólítsanak meg, mit kérek. Negyed óra után végül már lengettem a karomat, mire odajött az egyikük, kértem egy kisüveges sört. Visszajárt volna 50 forint abból, amennyit adtam, de meg sem próbálkozott visszaadni, pedig semmit nem mondtam, hogy köszi vagy ilyesmi (eszem ágában sem volt egy fillért sem adni ezek után), szóval bedobta a pénzt a kasszába, aztán folytatta, amit addig csinált. A borravaló természetes volt. Tudom, hogy a budai gazdag kamaszok és luvnyavadász gengszterek helye, akik nem egy pikoló sört rendelnek, hanem kicsit többet fogyasztanak, de kikérem magamnak az ilyen kiszolgálást! Attól én még vendég vagyok, és netán még fogyasztottam volna mást is, ha nem ilyen parasztok. Ráadásul ez egyik pincér kijött a pultból, és megrótta az egyik vendéget, aki kicsit odébb húzta és felült az egyik bárszékre, mondván, azon az ő kollégája ül, amikor a papírmunkát végzi, ne merjen ráülni vagy elhúzni. Pofám leszakad! És itthon nem ez az egyetlen minősíthetetlen hely, és ismétlem, tudom, hogy milyen gyenge vevő vagyok a szemükben, de betértem, fogyasztok, úgyhogy szolgáljanak ki, nem ingyen kérem a szolgáltatást!!
Lyken nemzetközi jegyet szeretett volna venni a Keletiben, szerintem nem mondok el újdonságot, hogy rá is faragott erre. Végül is ő a hibás, hiszen tudvalevőleg aki jegyet akar, az menjen ki napokkal korábban, nemzetközi jegypénztárnál esetleg már hetekkel korábban - de itt most nem…..
hogyvolt Alekosz - 1x05 2011.05.15 16:53:00
Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik…..
joha 2011.05.16 15:21:15
@velorexapáca: Igeeeen! Egy Éva Beatrix meccset akarok látni!! Előbb sima verbális attak legyen (mondom a magamét, mindegy mit, mert akkor én vagyok a fajinabb), aztán pedig kezdjenek el lökdösődni, de minimum feszüljenek egymásnak testbeszéddel rendesen, majd Beatrix olvassa Éva fejére, hogy egy alkesz, utána pedig Éva vágjon vissza Beatrixnek, hogy ő meg kurvaként kereste a kenyerét és ócska egy luvnya, itt meg eljátssza az érzelmes szüzet! A vége az legyen, hogy az oszloplábú Magdi a tesvíre segítségére siet, és együtt, közös erővel alázzák porrá Évikét, aki azzal vág majd vissza, hogy neki úgyis nagyobb a népszerűsége, hiszen az utcán mindenki felismeri, ezek a lotyók meg kitörölhetik a seggüket a 3(?) hetes képernyőjelenléttel. Remélem, olvassák ezt a blogot az RTL szerkesztői, szemezgetnek az ötletek közül, és valóban viszontláthatom az általam megálmodott jelenetet a forgatókönyvükben! Előre is köszi, mindeképpen nézni fogom!
joha 2011.05.16 16:39:11
@csicserierika: háháhá, megnéztem a műsor végét, Anikó tényleg lebukott a műmosollyal, de ciki!
  A Facebookon mozgalom indult a múlt héten, hogy Anikó és Gigi helyett vezesse Éva az Alekosznak Való című műsort, mert a villalét alatt ők barátok voltak. Anikó szerint ez nem kívánságműsor, Éva azonban mégis betörtette magát a produkcióba. Kedvére okoskodhat az RTL-en…..
joha 2011.05.16 12:33:08
@pushpang: igen, nem is ebben a riportban mondta annyit, hanem általában, amikor még bent volt és kérdezték, illetve utána, ez amolyan szavajárása :)
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
 Két régi háver is visszatér ma: Jancsi bácsi és Styxx. Utóbbinak köszönjük a mesét.   KI KIVEL KÚR? Erre a tetves-zajos-szemét Pestre egy napra se tudnék visszaköltözni. Inkább lőjenek főbe! De ebben a szájbatoszott országban 8 millió vidékinek 'Pestre kell mennie,…..
joha 2011.05.15 12:38:20
"Erre a tetves-zajos-szemét Pestre egy napra se tudnék visszaköltözni. Inkább lőjenek főbe! De ebben a szájbatoszott országban 8 millió vidékinek 'Pestre kell mennie, ha az orrtörlésnél komolyabb feladatot kell megoldania. Mi még ürüljünk, hogy csak innen, az agromerációból kell LEJÖNNÜNK. Igen, mert a Dunakanyarból mi jövünk le, földrajz, kedves felfuvalkodott pestiek!"
Édesistenemdejólesett! Én vidéki vagyok és mindig is utáltam a fővárost, de MUSZÁJ volt idejönnöm, mert amikor végeztem, csak itt találtam munkát magamnak a végzettségemnek megfelelőt. Úgy gondoltam, pár év elég lesz, míg valamelyest megerősödöm anyagilag, aztán vissza az embri körülményekbe! De nem így lett, mert ebben a kibaszott országban nincs munka, lakást eladni lehetetlenség, marad ez a tetves város, ami már treljesen megbetegít, de tehetetlen vagyok!!! Undorító, síkhülye proletárok, hajléktalanok, cigók, sötétagyú, magukat úriasszony/embernek gondoló nyugdíjas hordák, akiknek annyi közük van az élethez, hogy a felhízlalt kutyájukat kiviszik a parkba, amiről persze azt gondolják, hogy a természet! A gyerekek sötét, dohos börtönudvarokon rohangálnak a szünetekben, szívják a gázt, ahogy persze én is, már arra a gondolatra is okádnom kell, hogy lemenjek az utcára, és elintézzek néháyn dolgot. A munkahelyek csakis a kizsákmányolűsról szólnak, ha pedig nem keresel eleget, rázkódhatsz a bűzös tömeggel napi 2-3 órát a munkahelyedre és vissza, igaz, autóval se jobb, mert araszolsz és gyilkolod a többi embert a géázaiddal, bár annak előnye kétségtelen, hoyg ezalatt nem kell érintkeznek az undorító tömeggel. Mentesen meg valaki, kérem szépen, induljon be az ingatlanpiac, hogy el tudjam adni a lakásom és soha többé ne kelljen visszajönnöm... Föjjj, de szánalmasak ezek a pestiek, "megyünk a telekre", "A Gabi, A Peti", "jaj, ha elköltözöl, milyen iskolába jár majd a gyereked", "Jaj, ott milyen orvosok vannak", hogy a jóanyádat hallod, korlátolt barmok, mintha a fővároson kívül nem lenne élt, pedig tényleg 8! millió ember él ezen a mocsadékon kívül, hát akkor miről beszélünk?? Na tessék, ezen a témán mindig így felhúzom magam.
hogyvolt Alekosz - 1x03 2011.05.13 18:00:00
Hát bocsánat a késlekedésért, de az egész délelőttömet elvitte, hogy gyakoroltam az erotikus zuhanyozást egy hidegvágóval, amikor azzal már ment, akkor mertem nagyot álmodni, de a sarokköszörű kifogott rajtam. Mivel, ha megszakadok, se tudok ilyeneket írni, ízlelgessük egy kicsit…..
joha 2011.05.14 10:36:13
@gernika: mondjuk az se volt semmi, hogy bevágták, amikor Prolivér megszagolta a hónalját :))) Az Rtl még rá is tesz a suttyúságra szándékosan, ami végül is nem rossz, Balázs is beszólt, hogy mennyire beteg dolog az egész kalitkásdi (meg nyilván maga a műsor), de megértem őket, tudjuk, hogy nem ülnek hülyék a szerkesztőségben, valahol ki kell fejezniük, hogy űbergáázt csinálnak, ami persze a nem teljesen hülyéknek is üzenet, hogy ez az egész inkább egy kabaré, úgy nézzétek!
Varánusz Mata Hari beájulna 2010.05.21 08:00:00
Minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő -tartja a mondás. Lózung ide, sztereotípia oda, van ebben valami. Az éppen zajló események mögül cinkosan kikacsint a tézist igazolni akaró látszat. A BKV, legyél te is milliomos teleregényben elérkezett a Fogjuk el a Főgonoszt című…..
joha 2010.05.25 14:24:13
Szeretném a hölgy történetét azzal kiegészíteni, hogy a Varga és Hagyó közötti időszakban évekig Csernus Imre doktorral élt együtt. Komoly kapcsolat lehetett, mert Csernus a Férfi című könyvében neki köszöni meg először az alkotás során nyújtott segítséget. "KÖSZÖNÖM: Ottlik Leának (Ny.). Ő tudja, hogy miért. Nélküle ez a könyv nem születhetett volna meg."
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:jr1SKXhR1rYJ:www.scribd.com/doc/23631976/Dr-Csernus-Imre-A-ferfi+csernus+a+f%C3%A9rfi+ottlik&cd=2&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Az már csak adalék, hogy Csernus többek között azért jött Magyarországra, mert a katonai szolgálatot el akarta kerülni Szerbiában, így évekig szökésben volt, míg végül (feltételezhetően) elévült a vétsége. Vagyis Ottlik Lea miért a törvénysértő férfiakhoz vonzódik? Csernus ugyan nem illik a maffiózó-profilba, de tényleg érdekes, hogy miféle Mata Hari ez a nő, aki szívügyekben újra meg újra ilyen furcsa helyzetekbe keveredik...
Tomtin érdemi vitája.... :-)Érdemi vita :-) Tomtin oktatja ki johát az érdemi vitáról, mikor a hozzászólása csöpög a gyűlölettől és az idiótaságoktól... értelmetlen mondathalmazt böfög a képernyőre... igaz, hogy az Ő blogjában folyik a vita, de ha arra ragadtatta magát,…..
joha 2009.10.15 14:11:37
Ha esetleg törölné, legújabb posztjához ezt a hozzászólást írtam. :)

„Junior hátrányos helyzetű, hiszen abból a bizonyos pesti neoliberális közegből jön. Nem a nyolcra gondolok, hanem például a Nyócker című film vonulatára, ami egy enyhe fasiszta "alkotás". De mivel ők az eltartói, nem hiszem, hogy velük ellentétes véleményt fog képviselni.”

Jajajajaj! Tudod, mi az a pesti neoliberális közeg? Tudjuk, nem a „nyolc”, hanem a fasiszta Nyócker. Muhaha!! És kik az eltartói? Szerinted kik azok az „ők”? Mekkora ostobaságok egyetlen bekezdésben. Junior egy rendes iparos, zenész, az eltartói a közönsége, akik a lemezeit megveszik, vagy a koncertjeire elmennek. Ahogy nagy kedvenced, Fanka is. Neki pl. a Jobbik az eltartója? (Ha persze az mszp-szdsz-re gondoltál „ők” alatt.) Fanka is kalapozik, és ahogy te is netről töltöd le a dalait (mert fizetni ugye hülye leszel), Junior is ugyanúgy küzd a letöltőkkel és megdolgozik minden forintért.

„Ha tájékozottak vagyunk, tudhatjuk, hogy ma, hazánkban több a magyarellenes tettlegesség, mint a cigányellenes. A TV-ben bemutatott és hetekig szajkózott esetek száma nem éri el a 10-et. Ma már azt is tudhatjuk, hogy nem is vadállat kopaszok, és nem rasszista indíttatásból támadták meg a cigányokat. Többről bebizonyosodott, hogy vagy családon belüli, vagy NBH-s tevékenység. A magyarellenes támadások viszont bőven száz felett vannak, és faluvidéken már-már mindennaposak.”

Kérjük a pontos statisztikákat, forrással együtt. Kérjük továbbá a cigányvadászok bírósági jegyzőkönyvét (ugyan honnan, mikor még tárgyalás se volt!), illetve egyéb forrásokat – lehetőleg két különböző helyről ugyanazt – amelyek bizonyítják, amit leírtál. Én is tudok olyasmiket állítani, hogy bérgyilkosok voltak, csakhogy nincs bizonyítékom. De nyugodj meg, soha nem fog kiderülni az igazság, szóval ilyesmikkel érvelni egyenlő a nullával. „Bőven száz felett vannak” - hahaha, mihez képest, milyen időszakra vetítve, milyen felmérés alapján? Ezt ugye te is látod, hogy kissé lyukas érvelés.

"Együtt ver a szívünk, Magyarország,
Nyújtsuk hát egymásért két kezünk.
Bennünk rejtőzik minden megoldás,
így lehet csak szebb az életünk."
„Szép kezdet, az első négy sor után úgy tűnik, hogy ő nagyon hazafias véleményt képvisel, Tehát megpróbálja burkolni a magyarellenességét. Persze azért a második sort hallani egy ilyen(nem, nem a származására gondolok) szájából, azért már valami liberális gondolatot jelez halványan.”
Vajon milyen magyarellenességet látsz te ezekben a sorokban?? Esküszöm, elolvastam ötször, de sehogy se találok. Paranoid vagy, ez már kétségtelen, mindenben azt keresed, mi a magyarellenes, neked ez a rögeszméd, sajnálatos! „Egy ilyen szájából” - milyen ilyen? Ez nem teljesen érthető. Fankának ugyanilyen sorai vannak ezerszám, azzal semmi baj nincs? Az bátor hazafiság? Nyilván a mögé semmit sem képzelsz, mert követed, mintha hipnózisban volnál!

"Hiszek Magyarországban, a pozitív gondolatokban,
de nem hiszek az értelmetlen indulatokban
hiszek a tiszta szeretetben,
abban hogy semmi sem lehetetlen,
de nem hiszek a rágalmazó uszító beszédekben."
„Megjelenik a neoliberális duma.”
Milyen neoliberális duma? Mert leírja, hogy elege van a pesszimizmusból és a rágalmazó, uszító beszédekből? De milyenekből? Azt kifejti? Nem. Azt is csak te képzeled bele. Egyszerűen – veled ellentétben - a pozitív gondolatok mellé teszi le a voksát, ez az a hatalmas bűn?
„A tényeket közlő Morvai Krisztina, vagy a gyűlöletbeszédeket kiabáló cigány vezetők illetve szélsőbaloldali politikusok?”

Krisztina a tények mellett meglehetősen sok ostobaságot is közöl, nem utolsó sorban egy elmebeteg nőről beszélünk, tanulmányozd kicsit a személyiséglélektant, főként a nárcisztikus típusról szóló részeket. A szélsőbaloldali politikusok pedig vajon kik? Tudomásom szerint Thürmer Gyula, aki talán szóba jöhet, de szerintem ő nem érdekel téged, biztosan nem rá gondoltál, szóval mielőtt érvelni próbálsz, olvass utána, hogy mikkel érdemes.

"Hiszek a család szentségében,
egy igaz feleségben
A boldog gyermekekben,
töretlen hű érzelmekben
Hiszek a tanulás erejében,
az ifjúság jövőjében
Országunk szellemi és gazdasági fejlődésében"
„Szép, hogy értékeket is közvetítesz, és dicséretet kapnál, ha nem lenne ott mellette a fasisztázó duma, így ez a sok szép beszéd csak legitimizálja a szám tényleges mondanivalóját.”
Hol van a fasisztázó duma??? Ez itt, pontosan ugyanígy lehetne egy Fanka szövegrészlet is. Egy keresztényi gondolatmenet, köze nincs a fasizmushoz!
"Nem hiszem, hogy a háború megoldás,
csak értelmetlen lázítás,
mert fegyverek nélkül mindennap az égtől áldomás,
nem hiszek a kollektív felelősségben,
mert minden ember más"
„Már megint ugyan ki lázít? Jelen esetben te a zenéddel, és a cigány fiatalokat  a magyarok ellen.”
Ez pontosan hol található meg a szövegben? :) Egyre viccesebb ez az elemzés. Nyilván arra gondol, hogy ha mondjuk egy „fehér” iskolatársad megverne egy cigány gyereket a sötét utcán, te is kiakadnál, ha másnap ennek ürügyén hullára vernének a haverjai, mondván, te is fehér vagy, bűnhődj! Az általánosítás ellen emel szót, de te annyira paranoid vagy, hogy ezt is azonnal félreértelmezed.
"egyvalaki tettéért nem lehet egy egész etnikum hibás
Hiszek az emberi jóságban, a humán jóindulatban
de nem hiszek az eredendő gonoszságokban
hiszek a hű szerelemben, az igaz barátságban
a lojalitásban, a boldogság kék madarában(?)"
„Először is, nem egyvalaki tettéről van szó, hanem egy etnikum túlnyomó többségéről, statisztika alapján.”
Hol van az a statisztika? Kérem a linket!
„Te itt szimpátiádat fejezted ki, kedves Junior az SZDSZ felé, akik a Biblia kúrást, a vallásgyalázást, a drogozást akarják legalizálni. Innen nem is kéne tovább folytatni az írást, de megpróbálom. Bár ugye az MSZP-s szimpátiád nyíltan vállalod.. Talán ennek köszönhető mértéktelen optimizmusod. ”

Mit is jelent ez a mondat? Megkúrni a Bibliát? Hihi! És a drogozás mit jelent nálad? Tudjuk, a rendes magyar ember piál! Mert az nem drogozás.

Az optimizmus pedig - mint fentebb már írtam róla - nem párt-szimpátia függő! Az adott személyiségtől függ. Egyértelmű, hogy te képtelen vagy optimizmussal tekinteni a világra, de ennek okát csakis önmagadban és környezetedben keresd. A keserűség, ami áthat, hátborzongató.

"Hiszek a zene varázsában, jótékony hatásában,
hiszek az álmaink megvalósításában,
hiszek az emberi méltóságban,a toleranciában
hiszek a jövőnkben és a változásokban
Hiszek a megértésben, de nem hiszek a gyűlöletben"
„A zenének van jótékony hatása is, de te most és kártékony hatást gyakorolsz.”
Mi ebben a kártékony hatás? Ismét elolvastam többször ezeket a sorokat, de sehogy sem találom benne a romboló szándékot. Hol van?
"Nem hiszem, hogy az agresszió jó útra vezetne
Mindig hittem az ártatlanság vélelmében,
de hogy hihetnék az emberek született bűnözésében?"
„Nem vezet jó útra, ám a többi sorod után félreértelmezhetik, és pont hogy agressziót gerjeszt. Akkor is kell hinni az ártatlanság vélelmében, mikor megtalálják a nyomait az elkövetőnek, és szemtanúkkal, bizonyítékokkal is igazolva van a bűnösség?”
Nem, ez a rész egyrészt nem gerjeszt agressziót (nálad persze igen, mert ezt igényled), másrészt valóban nem kell hinni az ártatlanságban, ha bizonyítékok mutatják az ellenkezőjét. De a dalszöveg nem is erről szól. Addig viszont, amíg nincs bizonyíték, valóban áll az ártatlanság vélelme.
„Ám ma a roma gyerekektől sok helyen el van zárva a helyes út lehetősége, mert a környezete bele viszi őket a bűnözésbe elég korán. Mi erről beszélünk, nem pedig a veleszületett bűnözésről.”

Az egyetlen értékelhető gondolat az egész írásban ez.

"Hiszem azt, hogy minden egyes személy egyaránt értékes
És törekvéssel, kitartással az életében célt érhet
Hiszek az emberiség egységében, egyenlőségben,
A művészet szépségében"
„Megint jól kezded a mondatot, de te itt most azokra gondolsz, akik latexban vonulnak az utcán a gyerekek szeme láttára, befolyásolva identitásukat. Azokra, akik ezer forintokért embert ölnek, miközben dolgozniuk is lehetne, vagy kérniük.”
Honnan veszed, hogy mikre gondol? :))) Totális paranoia! Latex, befolyásolva az identitásukat, jaj, mennyire korlátolt érvelés! Hisz éppen a törekvésről, a kitartásról és egyenlőségről beszél, a művészet szépségéről, neked teljesen elment az eszed!
"Elhiszem, hogy a jó a gonoszt mindig legyőzi
Elhiszem, hogy a világ a színességét megőrzi
Hiszek a megbocsátásban, Jézus minden tettében
Hiszek a szentírásban, a jóisten minden tervében"
„Mivel a jó a gonoszt legyőzi, ezért kell majd neked is egyszer felébredned. A világ nem őrzi meg a színességét, ha mindenhol raszták meg emók fognak majd sétálni, és te ez ellen nem emelted fel a hangod, pedig küzdesz elméletileg a sokszínűség ellen. Ha hiszel a szentírásban tanulmányozd gyakrabban. Talán megértenél sok dolgot.”
Ezt neked is melegen ajánlom. Annyiszor hivatkozol a Jóistenre, a keresztényi gondolkodásra és életformára, ez éppen az! Nem veszed észre? Annyi benned a gyűlölet, hogy fulladozol benne.
 „Összességében szélsőségesek és uszítóak a nézeteid ezek alapján.”
A tieid mindenképpen, de ami fontosabb, egyáltalán nem vallanak egy európai, felvilágosult gondolkodóra, pedig nagyon annak szeretnéd láttatni magad, pedig teljesen rossz nyomon jársz. Csak ismételni tudom, szomorú, egyenesen riasztó, ahogy a világot látod. Gyógyulj meg, őszintén kívánom!