Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ruthless31

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: businessinsider.com Még pedig egy bizonyos La Carmina utazó blogger, aki ráadásul elég jól néz ki ahhoz, hogy elhiggyük, amit mond. Persze azért a szavának súlyt ad az is, hogy mindezt nem egy alig látogatott blogon kürtöli világgá (mint brit társa), hanem a Business…..
A Green Day gőzerővel propagálja a legújabb, szeptemberben megjelenő ¡Uno! című albumát, amelyről korábban már meghallgatható volt az Oh Love, most pedig itt a második dj-gyilkoló kislemez. A Kill the DJ kicsit olyan mintha valaki fogta volna a korai Franz Ferdinandet, orvosi…..
Hagyományainkkal ellentétben egy pozitív Torkos Csütörtökkel indítjuk az idei megemlékezéseket:A Rumbach 7-ben vacsoráztunk. Kellemes hely, nem túl olcsó, nem túl drága "elzászi hangulatú" étterem, jelentsen az bármit is. A pincér néha már-már sok volt, de ez csak…..
Ruthless31 2011.03.25 13:28:29
@666E: A pincérek által alkalmazott megoldás nem egyedi. Jómagam dolgoztam több helyen is vendéglátásban: ha gyanús egyének sétálnak be akkor mennek a cetlik a környező asztalokra. Nem kell feltétlenül ismerni a tolvajokat: pár eset után sajnos már kifejlődik az emberben az ösztön és viselkedése alapján felismeri a zsebeseket. Általában nem kell kihívni a rendőröket: a zsebesek általában észreveszik, ha kiszúrták őket és rövid távon lelépnek.
mondták volt... grabanc 2011.02.16 09:00:00
Eredete: bizonytalan. Esetleg horvát-szerb jövevényszó, horv.-szerb grabac zsákmány, ami a grabiti elfog, megragad származéka. Az egyeztetés nehézségét az eredeti és a magyar jelentés közötti igen nagy különbség okozza, nem zárható ki azonban a két jelentés közötti…..
A drága híg cukros kávék és béna sütemények szerelmeseinek, illetve a teraszon műanyagpohárból szürcsölgető fajtájának bizonyára jó hír, hogy mégiscsak lesz Starbucks a Westendben. Pirospontnak azt mondták, hogy május 17.-én nyitnak, szal az érintettek lassan…..
Se szeri se száma az emberi bélben található lerakódások kipucolására kifejlesztett italporok sokaságának a legtöbb  bio áruház kínálatán. A Colon Cleanse és társai mind arra vállalkoznak, hogy a vastagbél kitakarításával olyan komoly betegségektől,…..
Vajon milyen sörrel öblítik le a jamaicaiak a jointot? Bármily meglepő, a Karib-térség, így Jamaica, Kuba, Trinidad és Antigua is rendelkezik sörhagyományokkal és sörkultúrával. Valamit mégis muszáj inni a nagy forróságban tengerparton a sok csaj társaságában.   Nem…..
Új Zélandon egy új rendelkezésnek megfelelően  szabálytalanságot követ el az, aki a GPS-es mobiltelefon (pl.: Samsung GT-i8000 Omnia II, vagy akár az Apple iPhone 3GS) segítségével tájékozódik vezetés közben, ezt ugyanis úgy bírálja el a törvény, mintha vezetés közben…..
Miskolczy Csaba múltkori, a Kreatív Online-on megjelent cikkében arra szólított fel, hogy a nagy globális szolgáltatások helyett a hazaiakat kellene támogatnia a magyar netezőknek, hirdetőknek, ügynökségeknek. Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi vezetője a publicisztikához…..
Ruthless31 2009.10.07 13:49:30
@Molnár Gergö: Hmmm. A fészbúk se valami gyors
Jeunet és Caro filmjét lehet hogy porolni kellene, de azért egy '95-ös filmet nem nagyon szeretnék még klasszikusnak tekinteni. Mindenesetre, mostanában kiütötte a szemem, hogy mekkora gagyi egy film ez, pedig mindenki odáig meg vissza van tőle, mint ahogy én is, múlt időben.…..
Sajnos egyelőre csak Hong-Kongban vásárolható meg a Sony Ericsson W395 mobiltelefon Hello Kitty kiadása, de minden bizonnyal a hazai bakfisok is örvendezhetnek majd, ha megjelenik itthon is. A Sony Ericsson W széria amúgy is az ifjúságot célozza meg zenélős funkcióival, a Hello Kitty…..
A Nokia legújabb okostelefon reménysége, a QWERTY billentyűzettel ellátott Nokia N900 mobiltelefon a volt az a termék ami leginkább lázba hozta a múlt héten a Nokia World 09 látogatóit. Az új Linux alapú Maemo operációs rendszer alatt futó mobiltelefon a legtöbb kommentet vonzotta…..
Csináljunk mindent fordítva - gondolták a Samsungnál és készítettek egy fényképezőgépet, mellyen telefonálni is lehet. Olyan mobil már kismillió van, mellyel lehet fényképezni, de olyanról még nem hallottunk eddig, mely fényképezőgépként definiálja magát alapból, és csak…..
Ruthless31 2009.09.29 08:53:39
Már a múltkori online közvetítésük kapcsán is illett volna felkapni a vizet, de végül mi is adtunk a DigiTV-nek még egy esélyt. Hisz a csatorna hitvallása szerint:"Amit a DigiTV ajánl: - a létezõ legújabb digitális technológiát, - kedvezményes díjcsomagokat, -…..