Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banánhal

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
banánhal Szívás a szoptatással 2011.08.16 17:22:00
Hiába olvasgattam könyveket a baba gondozásáról, és hiába láttam közelről a legjobb barátnőmet anya szerepben, engem – bevallom – meglepetésként ért a szülés után, hogy ezt a lényt nekem kell táplálnom. Tudtam racionálisan, de valahogy ez a racionális tudás nem…..
   Az, hogy megérkezem haza, kezemben nyolc cekkerrel, nem azt jelenti, hogy azonnal el kell kezdenetek kérni ennivalót. Legalább várjátok meg, míg leteszem a cuccot. Esetleg megkérdezhetitek, mit segíthettek vagy milyen volt a napom.   Igen, tudom, hogy pénzre van…..
banánhal Cumi vagy nem cumi? 2011.08.09 21:56:00
Az első hetekben én is próbáltam cumival betömni kislányom száját. Nagyon olcsó megoldásnak tűnt, és kétségtelenül addiktív volt a dolog. Sírás, cumi, csend. Huhh. Végre. Ugyan Ranschburg Tanár Úr (RIP) érdekesen „kampányolt” a cumi ellen. A lényege valami olyasmi…..
A sírni hagyás az alfája és omegája a gyereknevelésnek. Innen kezdődik minden és ezen múlik minden, ami a nevelést illeti. Kis korban. Erről részletesen nem írnak azok a könyvek, amiket olvastam. Hozzáteszem, nem volt sok belőlük. Pl. A suttogó titka teljesen híján van a…..
 A szülésről nem szeretnék hosszan értekezni. Meg nyilván ezen már mindenki túl van, aki erre a blogra tévedt. Az a tapasztalatom, hogy erre is egy komoly biznisz épült, sok túlzással. Szerintem, nem kell erre azért annyit készülni, mint ahogy sokan gondolják. A lényeg,…..
banánhal Óvatosan a tanácsokkal 2011.06.19 22:11:00
Ha olyan anyukákkal beszélek, akik problémákkal küszködnek gyereknevelés terén, mindig megállapítják, hogy milyen szerencsém van a kislányommal. Ha olyanokkal kerülnek szóba az alapvető – evési/alvási/”ellevési”/sírási – paraméterek, akik sikerrel…..
addict Jobaddict 2009.05.25 09:25:00
Úgy tűnik, hogy érdemes volt elindítani ezt a kis szolgáltatást itt az addicton, mert máris többen jelentkeztek, akik állást szeretnének találni, és már állásajánlatokkal is megkerestek bennünket. Ezentúl ehhez a poszthoz fogom beilleszteni az egyes ajánlatok részleteit…..