Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milyen szép a Vértes, ó

0 bejegyzést írt és 4335 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkoriban olyanok voltak a körülmények, hogy jó kormányzás mellett is elkerülhetetlenül minimum 73,7%-ra nőtt volna az államadósság. Kíváncsi rá ön is, hogy miért? A minap érdekes kiruccanást tett blogunk egyik szerzője a Vastagbőr blogon. Ott tulajdonképpen az…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.05 16:41:44
@butter-k:

Kezdesz belezavarodni, bántottak ott sokat, Barbie?
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.05 16:49:08
@butter-k:

Fura, az előbb még 'baloldali értelmiség' volt a Vastagbőr. De jogos, a retardált írásképedet elnézve alighanem órákig kellene magyaráznom még azt a hülyeséget is, amit te írsz (és persze megvan a bája annak, amikor idióták leprimitíveznek másokat, de sebaj), szóval inkább nem erőltetem. :) FáradTságot, azt.
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.05 16:59:26
@irongrass:

"Amíg báncsák a szocikat, éljen, éljen. Jaj, most a gazdit báncsák? Gyurcsányista komcsizsidók!"
Napi kínzó kérdés Lendvai Ildikótól: "Mi az oka annak, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kiemelkedően magas az elzárással sújtott fiatalkorú szabálysértők száma?" - kérdezi a veterán szocialista képviselő asszony a belügyminisztertől. Pintér Sándor pedig precízen…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.04 14:56:50
@Mikóka Kálmán:

Ééés újabb idióta érkezett megosztani nagyjából összes gondolatát velünk. Persze a kérdéshez nincs közük, de ez sosem akadály. :)
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.04 14:59:50
@Conchobar:

Annyiban kapcsolódik, hogy mind a kettőben benne van a cigány szó. Neked elég ennyi persze.
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.04 15:12:57
@Lord Viktor:

Szerinted az eredeti kérdés mire vonatkozott? Segítek: "Vagy a m.o.-i cigányság ekkora* hányada lakna BAZ megyében?"

* értsd: 94%-a, hogy indokolja a 'megfejtést'

Az általad betett térkép nem indokolja a megfejtést.

Amúgy öröm nézni, amikor funkcionális analfabéták nekiállnak másokat kiosztani, méééég. :))
Augusztus közepén a Nemzetgazdasági Minisztérium egy rövid közleményben tudatta, hogy a tárca technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye miatt az adósságnyomás-mérőt a jövőben nem üzemelteti tovább. Mi úgy döntöttünk, hogy azok számára, akikben emiatt…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.03 20:21:57
@pánpéter:

El is mondhatod, hol vesztetted el a fonalat. Első mondat megvolt még? :)
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.03 20:25:12
@pánpéter:

És ugyan nem erről volt szó, de annak szerintem fuss neki még párszor, hogy ki adta el az utolsó 11% előtti százalékokat. Mert tudod, hogy egy teljes dolog az 100%, ugye? (De ez még mindig mellékes persze a kérdés szempontjából.)
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.03 20:27:28
@pánpéter:

Megpróbálhatnád helyes magyarsággal néha. Picit hitelesebb lenne. Legalább ennyi, ha a számokat és a magyar szövegek jelentését nem érted. ;-)
Az Alföldi Róbert által rendezett István a király pénteki bemutatója ismét alkalmat adott arra, hogy szembesüljünk az ország végletes megosztottságával. Az ellentüntetők kórusban buziztak, a liberálisok szörnyűlködtek, az indexesek meg készíthettek egy újabb videót, amin…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.02 16:50:58
@Naxalite:

Egyszerű, kiválaszt az ember egy, a 'zsidó identitást meghatározó' művet, átértelmezi, előadja, majd kiderül, mit szólnak azok, akik szólnak.

A zsidók számára már-már szakrális jelentőségű rockoperát nem fogsz találni, azt hiszem (EZEK már csak ilyen elmaradottak, nem értik az igaz művészetet), de ha veszed mondjuk az Ószövetséget, azt elég sokan átértelmezték már. Hogy ne emeljem nagyon a színvonalat, ott vannak pl. a 'The Simpsons' ószövetségi részei. Azóta van bombakráter a stúdió helyén, gondolom.
2011. március 21-én tette közzé a Nemzetgazdasági Minisztérium az államadósság-mérő alkalmazását a honlapján, amivel nyomon lehetett követni az államadósság-elleni harc alakulását. Már amikor frissítették persze."Az NGM megerősítette, hogy a kormány egyik legfontosabb…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.09.02 02:46:05
@tobeor:

Nyugi, holnapra elfelejti. ;-) Amúgy nem kell dicsérni, csak a megszokott fideszes módszert követi, hazudik valami nagyon nagyot, aztán ha nem jön be (mert zsidólibsicigánykomcsiknál próbálkozott), akkor hazudik picit kisebbet. Aztán picit kisebbet. Egy idő után büszkén hátradől, megtette, amit a Kedves Vezető és a Nemzeti Haza elvárt tőle. Holnap kezdhet valami naggyal megint.

Csak azt a részt nem értem, miért szán rá valaki órákat az újkomcsi trollok etetésére. (Persze én is megtettem már párszor, de egyrészt letagadom, másrészt akkor sem értettem. :) )
“Yeah, fighting a war to fix something works about as good as going to a whorehouse to get rid of a clap.”  (Norman Mailer: The Naked and The Dead) Nem szép dolog vamzerkedni, ugyanakkor érdemes elgondolkozni azon, hogy Seres László 2013. augusztus 30-án a HVG-n megjelent…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.31 23:25:05
@röf:

Észak-Afrikában és a Közel-Keleten ugye a közelmúlt egyik polgárháborúja sem a "demokráciaexport" miatt indult el, de sebaj.

És hát igen, Afganisztán tálib állatainak 'leváltása' is csupán az ottani kultúra meg nem értéséből fakadt, dehát a virágzó és csodálatos helyi nemdemokráciát meg kellett szüntetni, mert a zsidók olajra vágytak. Vagy valami ilyesmi.
A kormány sokféle módon igyekszik a családok segítségére lenni a gyermeknevelésben. Most például a rendőri erőket veti be a zabolátlan nebulók rendszabályozására: szeptembertől iskolarendőr is képviseli az állam erőszak-monopóliumát az iskolákban. Az ide vezető tervezet…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.30 17:53:24
@Kim Jong Un:

Ééés a retardált megint megpróbált magyar szöveget értelmezni. Azt hinné az ember, ennyi próbálkozással már csak véletlenül is eltalálja egyszer az idióta, miről van szó, de nem és nem megy neki. Azért ne add fel. :))
A fideszesek úgy látszik se az értelemmel, se a hatékonysággal se az emberséggel nem foglalkoznak, amikor a szegényeket kell büntetni. Hiába volt teljesen sikertelen, hiába meszelte el az Alkotmánybíróság visszahozzák a hajléktalan emberek büntetéséről szoló törvényeket és…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.28 16:50:50
@♔bаtyu♔:

Tééényleg, tudnak adni szállást, amikor kb. harmadannyi éjjeli férőhely van, mint érintett? Húúúú, nem semmi.
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.28 17:01:12
@Muad\\\'Dib:

Úgy rémlett, te ennél jobban tudsz magyarul, de ez van.

Idézem magam, részlet: "el kell tüntetni a zuccáról azokat, akik 'odaszarnak'? (Ez utóbbi persze igaz". Szóval nem az a kérdés, el kell-e ezt a réteget tüntetni, mert igen, részemről akár kényszerkezeléssel. De az, hogy az egyszerűség kedvéért azoknak is ártanak, akik hajléktalanságuk ellenére megpróbálnak a felszínen maradni, sőt, főleg nekik ártanak, egyszerűen csak undorító -- bár nem kétlem, hogy tökéletesen megfelel az 'annál jobban érzem magam, minél rosszabb a másiknak'-szemlélet híveinek.

Esetleg egy kijárási tilalom, mert akkor kevesebb a zsebtolvaj az utcákon?
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.28 17:15:06
@Szúnyog:

Van, aki élvezi azt, ha másoknak ártanak, a poszt szerzőjét meg zavarja, ez van, nem lehettek ugyanolyanok, na.
Miközben vicces kedvű Debil Gyurink megint jól kicseszett a gyökér elemzőkkel és a várt unortodox 10 bázispont helyett überunortodox 20 bázispontot nyisszantott a kamaton hót feleslegesen, négy hónapos mélypontra ütve a forintot, ennél sokkal fontosabb dolog is történt…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.28 14:30:52
@mutymurutty:

Utyan, beszélsz itt, mindenki tudja, hogy a bankok igazából kampós orrú sárkányok, akik földmélyi üregeikben vigyorognak gonoszan a felhalmozott extraprofithalmokon. ;-)
A facebook-on akadtam eme remek oldal linkjére, és azon nyomban meg is tekintettem. Remek! Édesek mint egy csupor méz, ahogy rendületlenül védik a nemzet becsületét. Egy igazi megmosolyogtató színfoltja az internet világának. Profiljuk az, hogy külföldi sajtószemlét tartanak és a…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.28 13:27:04
@Crass:

Éééés újabb kamujobbos idióta próbált meg szöveget értelmezni. Éééés 'hátha legközelebb'!
Megkezdődött a Fidesz házifesztiválja, a Tranzit, Kőszegen. A főleg közéleti kérdésekkel foglalkozó eseményen fontos témákat felvetve, párbeszédre hívják a látszólag ellentétes oldalon álló politikai erőket. Jobban szólva majdnem mindet.  Mit tesz Isten, a szervezők…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.26 17:58:11
@Dzsentrisvihák:

Hümm, milyen "magyar szakon" lehet eljutni másodévig ilyen helyesírással?
Szögezzük le, a kormányt rohadtul nem érdekli az acélipar, még akkor se, ha jövő héten megint a vas és acél országának víziója merül fel Varga Mihály kopaszodó fejében. Ha düznigyárból, stucnicsiszolóüzemből vagy pöcökfröccsöntő vállalattól akarnának 1500 embert…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.25 23:00:00
@♔bаtyu♔:

Kérj már meg valakit, ossza el neked a 100milliárdot 1500-zal, jó? Csak akad valaki a közelben, aki tud ilyen komcsi trükköket.
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.25 23:24:50
@stark (a fideszre szavaztam 2010ben):

Most komolyan nem értem: mi értelme provokálni néhány viccesen buta rajongót, hogy tízszer leírja ugyanazt a központilag terjesztett közhelyes baromsággyűjteményt? Úgyis védik a Pártot, bármit csinál, úgyis ugyanazok az "érvek" jönnek bármire évek óta, minek ennyit hergelni a szerencsétleneket? Unatkozikönennyire? :)
Csak jelzem, hogy Kuvatov videoüzenete nem több, mint a nácikkal kollaboráló ostoba elnök alibista szerepjátéka. Kubatov, köpd szembe magad! Amúgy miért mondja az FTC, hogy maroknyi szurkoló tettéről van szó, amikor az egész tábor megtapsolta a feliratot és miért tudják a…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.24 23:54:24
@Severus:

1. Csatáry ott se volt, a magyarellenes tudjukkik hamisították az összes iratot; meg Csatáry nyilatkozatait is
2. Ott volt, de nem történt semmi; vitt levest a rászorulóknak -- mondták
3. Csak kényszerítették szegény Csatáry bácsit, ő magától biztos nem csinált volna ilyet
4. Hogy becsomagolta azokat a mocskos zsidókat, hahaha

Egy igazi műjobbos gond nélkül tud egy mondaton belül érvelni mind a néggyel.
- avagy hogyan lett idióta náci a HaHa Mióta pénteken egy sok vitát kiváltó szavazás eredményeként a Hallgatói Hálózat részt vett az "Élőlánccal az elszegényedés" ellen nevű tüntetésen, megállás nélkül kapjuk a fejmosást. A HVG névtelen publicistája teljesen fogalom…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.18 14:04:09
@tobeor:

Hagyd már csendben eltekeregni. Lásd mondjuk a 'méltósággal "győzni"'-részt. ;-)
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.18 14:06:36
@Rwindx:

És erőlteti a szerencsétlen.

"Ha szerinted a Koppány csoport náci, akkor igen, tényleg idióta vagy és náci is. Ugyan nem te írtad, te már határolódsz is el."
Pont írta a poszt szerzője, hogy 'nem náci', meg nincs miért elhatárolódni, dehát a fránya hívószavak, nemde?
Azt nem gondoltuk, hogy ilyen korán ki fog törni a balhé, abban azonban biztosak voltunk, hogy ki fog. Abból indultam ki, hogy a rendfenntartó erők nem lőnek bele a tömegbe a kijárási tilalom beálltáig és persze tévedtem. A megbuktatott elnök mellett tüntetők már kettő körül…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.17 17:34:43
@Libatolvaj takarodj:

És az ügyeletes mélyféreg ebből is el tudott egy lépésben jutni oda, hogy 'zsidó'...
Ezt a nyári hőséget valószínűleg a Legfőbb Ügyészségen dolgozók is megsínylették. Vagy talán elromlott a légkondi? Más magyarázat nem lehet arra a levélre, amelyet a múlt héten a postás hozott a Legfőbb Ügyészségtől. Igen nagy sajnálatomra nem a nagyra becsült és…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.15 19:43:35
@Ándi bácsi:

Az ügyeletes komcsi félállatot hallhattuk, köszönjük. :)
Laodumin Románia és Orbánia 2013.08.13 00:02:33
Köztudott volt, hogy a külhoni polgárok szavazati jogának megadása elszabadítja a határokon átívelő nemzeti szarkeverő versenyt, és egyre gyakrabban fognak feltűnni a szavazatokért marakodó politikusnak nevezett nemzeti hiénák a szomszédos országokban. Félreértés ne essék:…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.14 22:06:41
@Konzervatív0:

És egyszer még azt is megérjük, hogy a Kedves Vezető az ilyen problémákat próbálja megoldani. Mondjuk az macerásabb, meg kevesebb szavazat származik belőle, mint a mostani 'kicsit vigyorogva hergeljük a románokat, hazafutunk Pestre, amikor az erdélyi magyarokon csattan, akkor meg vérző szívvel megvédjük őket szóban, mert nekünk annyira vérzik értük a szívünk szóban' hozzáállásból.
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.14 22:13:35
@komplikato:

Melyiket lehet jobban skandálni: 'fáj a szívem a székelyekért', vagy 'fáj a szívem az erdélyi magyarokért'? :)

(Amúgy persze tudjuk, hogyan kezelte ugyanez a nagymagyarkodó réteg a székelyeket 1920 előtt.)
Az Index úgy értesült, hogy "Orbán Viktor órákon belül bejelenti, hogy Karas Mónikát, a Magyar Nemzet és a Hír TV jogászát jelöli a médiahatóság élére."Már maga az április óta tartó elnökjelölt-keresési kutyakomédia is elképesztő, hogy nem találtak olyan jelöltet,…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.14 15:42:22
@Veetee:

Ma úgy mondjuk: 'unortodox győzelmeket arat'. ;-)
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.14 16:20:11
@komplikato:

A kedves retard' nem azt írta, hogy független, hanem arra próbált szegény célozgatni, hogy 'de a ballibkomcsigyurcsányistamaszoposok is ugyanígy csinálták'. Tudod, az unortodox mítoszok és társaik. ;-)
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.14 16:22:32
@Libatolvaj takarodj:

Na, csak gyűlnek az analfabéta idióták. :))
Megdöbbentő, de ha karakánul tárgyilagosak szeretnénk lenni, fenyegető kijelentést tett Magyarország felé a román államfő hétfőn. „Románia nagyon gyorsan lépni fog, más országokkal együtt, mert Magyarország az instabilitás tűzfészkévé vált a kisebbségi kérdésben (...)…..
milyen szép a Vértes, ó 2013.08.13 21:06:28
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Az, hogy a terjeszkedést nem az elvek ereje (hümm, még a feltételezés is mosolyt csal :) ), hanem hataloméhség és korrupció mozgatja, apróság. Persze igaz, sosem volt másképp.
B(alu)LOG A múlt él 2013.08.12 10:39:07
99 évesen halt meg. Ágyban, párnák közt. Körülbelül 15000 – igen, tizenötezer! – embernek ez miatta nem adatott meg. Sem a békés öregkor, sem a békés halál. „…az idős férfit régóta belgyógyászati panaszokkal kezelték, az elmúlt napokban az egyik fővárosi…..