Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ViPleX (törölt)

1 bejegyzést írt és 171 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
ViPleX (törölt) 2010.11.25 18:37:04
RÖVIDHÍR Hihetetlen hekkertámadás érte az ötven éve tartó Permanens Nemzeti Négyharmados Forradalom jubileuma alkalmából a Simicska Lajos Közpénztisztasági Emlékalapítvány és a Matolcsy György Csodacsináló Intézet által szervezett történelmi emlék-rendezvénysorozat…..
Tegnap Cser Palkó és Rogán, az ügyeletes polihisztor benyújtotta a parlament elé "A médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról" címet viselő törvényjavaslatot. A 174 oldalas, 228 pontot tartalmazó javaslat egyik legfontosabb eleme, hogy szabályozná a…..
ViPleX (törölt) 2010.11.23 13:03:39
@Kedves Nard: Ha digitális kütyüd van, elvileg láthatják hogy mit mikor mennyit nézel. A kütyüt viszont be tudod állítani úgy, hogy véletlenül se kapcsolhass az m1-re és társaira. Így van rá esély, hogy bizonyos méréseket befolyásolsz.
ViPleX (törölt) 2010.11.23 13:06:39
@Izomagyu: várj, nenene, kitalálom...
te IZOMAGYÚ vagy, ugye??
ViPleX (törölt) 2010.11.23 20:50:46
@Kedves Nard: De nem érted. Ha nem tiltatod le és ÚGY nem nézed az m1et és a brunyatévét, hígítod a statisztikát!! Nekem ezt a tervem.
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..
ViPleX (törölt) 2010.11.21 23:08:10
@Az átok visszaszáll!!!:
"Nézhető műsort (Discovery-k, Spektrum, NGC stb) belföldről nemigen sugároznak, tehát igen:-((( "
Sajnos ja. Erre nem tudok mit mondani.
Annyit hozzátennék, hogy a külföldiekből is leginkább a fosokat válogatják be.
ViPleX (törölt) 2010.11.21 23:15:06
ViPleX (törölt) 2010.11.22 11:01:28
@Az átok visszaszáll!!!:
"Na, most akkor gondold el, hogy mi marad majd ezek után, ha még a torrentezést is megtiltják???"

Van ilyen terv, hogy megtiltják a torrentezést??
Akkor az lesz, hogy könyvet fogok olvasni. Persze antikváriumban veszem. Csak nehogy azt is betiltsák..
Skandallum, az Orbán család beköltözött a Parlamentbe, fideszesítették, akarom mondani állampárti felügyelet alá vonták az ország legexkluzívabb ingatlanát. Ki-be járnak mind a 27 kapun, ott kopog a cipőjük mind a 17,7 ezer négyzetméteren, sőt, éjszakánként még a Szent…..
ViPleX (törölt) 2010.10.13 12:38:49
A korhatárkarika az alant olvasható levél néhány trágár kiszólásának köszönhető, a történet nem horroros vagy szexes, hanem nagyszámos. Viszont parádés. Levélírónk egy középvállalat egykori vezetője, aki regnálása alatt 50 millió forintért eladott egy ingatlant. Most…..
Végre megint egy nagyvad! A Szolgáltatói Idiotizmus kategória kétezres évekbeli egyik legerősebb sztorija következik. János a lejáratkor fel akarta bontani 2 éves mobilnet-szerződését. 30-án délelőtt bement a boltba, ahol közölték vele, hogy jöjjön vissza két és fél órával…..
Durvul a helyzet idefent! Ahogy a nagy klasszikus filmben mondják: a helyzet fokozódik! Esély sincs a javulásra, inkább egyre rosszabb a levegő a netes társkeresés mezején. Szinte minden kommentelő panaszkodik: kevés a sikerélmény, sok a megalázó, értelmetlennek tűnő jelenség, sok…..
ViPleX (törölt) 2010.08.17 14:19:40
@economico: Te szerintem ezt az egészet nem érted. Az online társkeresés nem azt jelenti, hogy interneten tartjátok a kapcsolatot! Néhány levélváltás után vagy akár rögtön is lehet találkozni, ha szimpi az illető. Azon kívül egy csomó pofára esést meg lehet spórolni, mert konkrétan tudod, hogy a másik is társat keres és nem csak szórakozik. A kamusokat meg ki lehet szűrni egy kis odafigyeléssel.
ViPleX (törölt) 2010.08.17 14:33:28
@Női Netrandisok: Igen, van.
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Kifejezetten bicikliseknek tervezett szállodát mutatott be két tervező a Designboomon, a jövőt idéző épület sok háromszögből van összerakva, és a hegyoldalból kinőve 500 méteres magasságból néz az olasz Alpokban fekvő Garda-tóra. Minden lakosztály panorámás. Az épület…..
ViPleX (törölt) 2010.04.14 19:50:01
@odamondó: a Garda-tó nem Magyarországon van.. de amott sem sokkal jobb a helyzet
w Sorstalanság 2009.12.17 05:00:00
Valaha sokat, eleget írtam arról, hogy melyik konkrét tévéműsor miért és hogyan szar. Majd amikor számot vetettem az addigi munkásságommal, feltettem magamnak a kérdést: vajon miért nézek tévét, ha egyszer szar a műsor? Ezt egyébként egyes olvasók már évekkel korábban…..
Mi mással folytatódhatna a legjobb retró lövöldözéseket bemutató alrovatunk, ha nem a démonvadászos fps-ek királyával, a Doommal. Eredetileg a Java PC emulátoros verzióját akartuk megmutatni, és jól lehúzni, mert irányíthatatlan, és nincsenek benne hangeffektek, de cariboo…..
Nem tartozik a legszebb játékok közé Mateusz Skutnik Submachine-sorozata, ez alól nem kivétel a hatodik rész sem. Viszont a játék az elejétől a végéig nagyon érdekes, főként annak, aki az előző részeket is végigjátszotta, úgy ugyanis a kerettörténet is a helyére kerül - az…..
ViPleX (törölt) 2009.10.20 21:00:18
A héten vannak a Nobel-díj bejelentései, és ha a flashjátékoknak lenne kategóriája, biztosan a cantyouseeimbusy.com oldal készítői kapnák. Alfred Nobel ugyanis végrendeletében úgy fogalmaz, hogy azok kapják a díjat, akik a legnagyobb szolgálatot tették az emberiségnek, és a…..
ViPleX (törölt) 2009.10.09 19:37:44
@Nandi29: angolt tanulni nem tahóság munkaidőben?? Vagy ez vicc volt?
ViPleX (törölt) 2009.10.09 19:38:57
@szbszig: csaló!! :D
comment:com Fábry celebeket aláz 2009.09.18 11:00:00
Fábry Sándor celebeket aláz, mi? Egy óra tömény szívatás, kacagás, porba tiport Rubint Réka, vetélkedőbe oltott Fábry Show, amiben a szabadjára engedett mókamester szétszívatja a tahó magyar celebvilágot, ugye? Nagy francot, Fábry nem szívatott senkit, maximum a nézőket.…..
ViPleX (törölt) 2009.09.18 19:17:14
@Májkonzerv: Fábry showderben állandóan cigányozik. A félrehúzott szájjal való utánzás szinte minden műsorban megvolt, ami amúgy jó helyen jó időben vicces lehet, de ha valaki ennyire túlzásba viszi mint Fábry, akkor már furcsa..
Nem beszélve arról, mikor pl. meghív a műsorába röhejesen öltözködő és műveletlen cigányokat, és égeti őket jellegzetesen cigányos dolgaikkal. Egyszer vagy tíz ilyen embert gyűjtött össze a színpadra, és totális bohócot csinált belőlük.. a humorhoz semmi köze nem volt, ezért gondolom, hogy valami másról lehetett szó.
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
ViPleX (törölt) 2009.09.14 19:57:47
@Manyizga: Ja, ez elég nevetséges, hogy ha történik valami, akkor gyorsan intézkednek. Akkor már csinálták volna előtte..
ViPleX (törölt) 2009.09.14 20:03:10
@egyittlakó: "a biciklit használják eszközként a magamutogatáshoz" :D
nem a mercivel kevered véletlenül a biciklit?
Az alábbi panasz azt illusztrálja, hogy ugyanaz a dolog milyen eltérő hatást képes kelteni a fogyasztókban, akár egy családon belül is. A téma a zamárdi Mauro étterem, ami, ha valaki nem ismerné, igazi különlegesség, amennyiben Balaton-parti, látványosan álolasz kinézetű,…..
A "mozgássérült parkolókártya"a modern magyarban a "leánykereskedelemmel", a "nyersópiummal" és a "progresszívvel" azonos hangulati értékű kifejezés. Emiatt nyilván annak a törpe minoritásnak a legrosszabb, akik valóban rászorulnak a…..
Remek játékot javasolt kisnyuszika nevű kommentelőnk, örök hála és köszönet érte ezekben a jó játékokban ínséges időkben. Volt már több "faltól falig" játék a blogban, emlékezetes az Orbox B és az Excit!, mindkettő igen ötletes a maga nemében. A Cyad annyiban…..
Emlékeztek még az anno az év játékai közé is beválasztott Splitterre? Nos, megérkezett a folytatás, a Splitter 2. A játékmenet maradt a szokásos - a pályaelemek megfelelő szeletelésével a golyó eljuttatása a célba -, viszont került bele pár új elem, valamint…..
ViPleX (törölt) 2009.08.16 23:46:01
ViPleX (törölt) 2009.08.16 23:48:35
A Multitask meglehetősen szemétparaszt játék. Először egy golyót kell megtartanunk egy pallón. Aztán mellé egy kék téglalappal kell elkerülnünk a fekete nyilakat, majd egy négyzettel kell elérni a többi négyzetet, természetesen időre. A legvégén pedig egy negyedik feladvány is…..
ViPleX (törölt) 2009.08.15 01:21:31
A Semantic Wars némi újdonságot hoz a várvédős játékok világába. Ugyanis nemcsak  az a dolgunk, hogy egységeket küldjünk, akik lekaszabolják az ellenséget, majd jó esetben a várát is, hanem közben akasztófáznunk is kell. Pénzt ugyanis csak az eltalált betűkért kapunk,…..
Régi adósságot törlesztek ezzel a bejegyzéssel: végigjátszottam végre a Gemcraft Chapter Zerót. Quod erat demonstrandum, a képen az utolsó pálya, most már nyugodt szívvel értékelem a játékot (akik gyűlölik a lövegtoronyjátékokat avagy tower defense-eket, nyugodtan lapozzanak).…..
A Double Edged című görögös kaszabolós játéknál Stöki kolléga és a kommentelők is írták, hogy milyen jókat zúztak annak idején a Golden Axe-szal. Nos, a KMK-csapat új tagjaként a továbbiakban az én feladatom lesz előtúrni a net legsötétebb bugyraiból a nosztalgiázni…..