Regisztráció Blogot indítok
Adatok
capella

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltettük azt a kérdést Facebookon (a rádió profilon, nem a fesztiváloson), hogy kinek melyik koncert tetszett a legjobban a 2010-es FEZEN-en. Kommentválogatás:Diána Fűrész: Akiken én voltam egyikben sem csalódtam. Ákos a látványelemekkel tűzdelt produkció miatt volt igazán nyerő…..
Fezen Pár kép 2010.09.12 15:12:00
Pár kép a Fezen Rádió életéből. (A fotókat Pápai Barna készítette a Fezen Fesztiválon.) Valamit nagyon magyaráznak. Balról jobbra: Fejér Tamás, Sztupovszky Zoltán és Bialkó László Gergő Kezdünk, Bialkó László Gergő (bal) beszél, Fejér Tamás (jobb) meg…..
Fezen Mai terv... 2010.09.11 11:26:02
A mai terv. C-vitamin és Magnézium tabletta osztogatása a rádiós és fotós kollégáknak, háromtól újra élő adás a FEZEN Fesztiválról. Meglessük Bori Péterfyt (őt szeretjük ám nagyon, főleg, amikor mindenféle hajba hajolásra buzdít), ránézünk Ákosra is, hogy mit tesz az…..
Fezen Kérdés Donald kacsáról 2010.09.10 16:27:46
Mai kérdés a Fezen Rádióban: Donald kacsa nem visel nadrágot, ha fürdik, akkor mégis miért a derekára tekeri a törülközőt? Hm?..
Eső ide vagy oda, ma ütős a felhozatal alter vonalon a FEZEN Fesztiválon. Egymásnak adják a mikrofont: 30Y, Kiscsillag, Vad Fruttik. Akik éppen szerelmesek, azoknak ez az igazi by Kossuth-díjas Lovasi. A másik kedvenc, akiért meghalnak a tinilányok, ugye-ugye.   És vagyunk…..
Fezen Élőben a fesztiválról 2010.09.09 23:26:00
A Fezen Rádió élőben jelentkezik a Fehérvári Zenei Napokról pénteken és szombaton délután háromtól egészen este hétig-nyolcig. A stáb az Alteregó és a Vasfüggöny műsorvezetőiből áll, de az E-Bitamin is képviselteti magát.Elérhetőségek: alterego@fezenradio.hu e-mail és…..
Fezen Dedikálások 2010.09.09 23:07:00
Holnap is dedikálás a FEZEN Fesztiválon! Körülbelül 19:30-kor a Gamma Ray, hozzávetőleg 20:00 órától pedig a Therapy? tagjait lehet elcsípni a sajtósátorban. Ha az időpont vagy a helyszín változna, természetesen tájékoztatunk mindenkit. Értem?..
Fezen Fehérvári szál 2010.09.09 12:46:50
A Fezen Rádió Alteregó című műsorának stábja egy olyan ötlettel rukkolt elő, hogy a Fezen Fesztiválon legyen egy opcionálisan választható egyezményes jel azoknak a "szingliknek" (egyedülállóaknak), akik szívesen ismerkednének. Ezen ötlet nyomán a hallgatókkal a…..
Van nekünk egy fotósunk, Barna. Igazából targoncás három műszakban, de ezt mindenki előtt tagadja. Csak a koncertekért él meg a raklapokért. Mivel mindkét foglalkozás hobbi számára, van ideje elmerengni az élet folyásán. Találkozhattok vele a Fezen Klubban, állandóan ott…..