Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sági Krisztina

56 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzetközi német-cseh tulajdonú fordító cég keres teljes munkaidőre, és részmunkaidőre Szeptember 1-ei kezdéssel kollégákat! Feladatok: Szolgáltatások népszerűsítése és közvetlen értékesítése Részvétel a marketing struktúra kialakításában Marketing-és…..
Két cikket is találtam a témában, amit érdemes elolvasni. Közösségi oldalak az elmúlt évtizedben is voltak és valószínűleg a jövő évtizedben is sorra fognak megjelenni. Ez egy jó üzletág. Vajon sikerül-e a google-nak túlszárnyalnia a Facebook felhasználói táborát?Jelenleg…..
Néhány évvel ezelőtt is elérhető volt az internetezés a mobiltelefonokról, de igazán népszerűvé napjainkra vált. A telefonok fejlődésével az internetes funkció alapkövetelménnyé vált. Sokan a költségtakarékosabb verziót választva ingyenes wifi-t használnak, vagy az…..
Kaptunk egy izgalmas felhívást egy álláslehetőségre, jelentkezz bátran, ha Te vagy az az ember, akit keresnek! "Keresünk lelkes, tehetséges fiatal munkatársat - akár egyetemi hallgatót - aki szívesen bütyköl google adwords kampányokat, online marketinget, online marketing…..
Érdekesség, hogy a közhiedelemmel ellentétben az e-könyv olvasók nem fárasztják jobban az emberi szemet, mint a hagyományos könyvek. A kijelző nem vibrál, nem fogyasztja az áramot, csak ha lapozunk. Akkor mégis, miért nem tapasztaljuk még a fellendülést az e-könyv…..
A legnépszerűbb téma napjainkban a közösségi média térhódítása. Érdekes felvetés, hogy a közösségi média vajon kiszoríthatja-e a keresők jelenleg erős szerepét?A Superbrands közösségi médiáról és marketingről szóló szemináriumán a közösségi médiák…..
SzEKIT Blog Nincs többé Google! 2010.04.01 12:15:00
A cikk elmeséli a Google névváltoztatásának okait, valamint az új nevet, amihez hozzá kell szoknunk. Ez pedig nem más, mint Topeka."A Kansas állambeli Topeka város a keresőcég kísérleti szélessávú netéért folytatott versenyben úgy döntött, nevét Google-ra változtatja.…..
Vajon mi fogja ösztönözni a TimesOnline olvasóit, hogy ne térjenek át más online hírportálokra? Mivel tud többet egy olyan oldal amiért még fizetni is kell az interneten? Nem elég, hogy az internetért már fizet az ember, még a hírekért is ezt tegye?A kérdésekre a válaszok…..
A tavasz az állásbörzék szezonja, szerdán és csütörtökön a karrier expo-ra lehet ellátogatni, melyet a Corvinus egyetem szervez. A pályakezdők számára jó hír, hogy egyre több cég indít gyakornoki programokat és segédkezik akár a TDK vagy szakdolgozat elkészítésében. A napi…..
Holnap lesz a Föld órája, melyet a Magyar Telekom idén is támogat. Március 27-én 20:30 és 21:30 között sötétségbe borulnak a vállalat nagyobb fényreklámjai, irodaházai, valamint az Origo, az Iwiw és az Ozone Network. A Föld óráját első alkalommal 2007-ben rendezték meg…..
Szlovákia és Magyarország összesonlítását végezte el az Euromonitor az e-kereskedelemmel kapcsolatos kutatásában. Főleg a vállalati internethasználatra és elérésre volt kíváncsi a kutatást végző cég. Emellett említést tesz a lakossági internetpenetrációról is. Még…..
A cikk bizakodó, azonban nekem vannak még fenntartásaim az e-ügyintézéssel kapcsolatban. Azt gondolná az ember, hogy sokszor elég egy e-mailt küldeni, mely egyenértékű a postai levelezéssel. Sajnos a papírhoz a mai napig nagyon ragaszkodnak a cégek. A családomban is azt veszem…..
A megszokott 20%-os növekedési ütem helyett, csupán 3%-os növekedésre lehet számítani az Egyesült Államokban az internetes kereskedelem területén - derül ki a comScore előrejelzéseiből. Azért a karácsonyi roham még hátravan, amikor véleményem szerint nagyon sokan az online…..
A legújabb internetes kutatás eredményei szerint leggyakrabban könyvet vásárolunk az interneten. Többnyire az internetes vásárlás mellett szól az is, hogy olcsóbban lehet hozzájutni online és bizonyos összeg felett szállítási költséget sem kell fizetni. Az adatok magukért…..
A Bookline.hu immár másodjára nyerte el az év internetes kereskedője címét. Az internetes kereskedelem esetében egyértelmű növekedés tapasztalható, részben az internethasználat terjedésének köszönhetően. A magyar internetezők közel 27 százaléka vásárol a világhálón, s ez…..
2 órás film 10 perc alatt? IGEN! A Vodafone 21 megabit/sec sávszélességű mobilinternet csomagot dobott a piacra, ezzel az internetezés új dimenzióját indítja el. Egyenlőre csak Budapest egyes részein elérhető, de nem kell sokáig várni és széleskörben hozzáférhető lesz."A…..
Jó hír az internetes átutalások terén, hogy most már a forint is szerepel a PayPal devizái között. Így nem kell számolnunk az átváltási veszteségekkel, bátrabban fizethetünk a világhálón."A PayPal gyorsaságát és egyszerűségét mindenki értékelni tudja, aki valaha…..
A vírusok megkeseríthetik az életünket, melyet a világhálóról könnyedén beszerezhetünk. Csak néhány fertőzött e-mail, egy pár kattintás és már meg is van a baj. Persze ezeket ki lehet védeni vírusírtóval, de a hackerek is fejlődnek, tanulnak, hogy minél több helyről…..
A Nemzeti Hírközlési Hatóság által közzétett jelentésből kiderül, hogy az augusztusi 722 ezer felhasználóból októberre 45 ezerrel többen rendelkeznek mobilinternettel. Talán nem is meglepő, hogy a Pannon újításának köszönhetően az összes előfizetőt tekintve a piaci…..
Kibővítenék a címbeviteli szabványt, ezáltal a világháló sokkal nyitottabb lehet. Azok számára is könnyebbé válik a használata, akik nem tudnak angolul, vagy nem is használják a latin betűkészletet. Például az arab, a görög a cirill, a hindi, vagy akár kínai írásjelekkel…..
Álmodozás a jövőről... Vagy nem is álom? Ma még hihetetlennek tűnő alkalmazások, melyek remélhetőleg hamarosan az Európai Uniós támogatás segítségével valóra válnak. Elsősorban az infrastruktúra (egészségügyi rendszer, energiahálózatok, közlekedésirányítás)…..
SzEKIT Blog Kaját is netről 2009.10.30 17:49:00
Nemzetközi kutatás az élelmiszervásárlás rohamos növekedéséről. Továbbá a cikkben egy nagyon jó kis összefoglaló diagram található az internetes vásárlás előnyeiről illetve hátrányairól százalékos formában."A felmérés eredményei szerint a 2008-as adatokhoz képest…..
Elektronikus fizetési újítás látott napvilágot Magyarországon melynek nagy előnye, hogy pin-kód megadása és aláírás nélkül kifizethetjük kisebb összegű kiadásainkat akár 5 másodperc alatt.Eddig a biztonságot a pin-kód és az aláírás jelentette, most, hogy lehetővé vált…..
Az Európai Bizottság számára készítettek egy felmérést, melynek végeredménye lesújtó: a kutatás adatai alapján kiderült, hogy a fogyasztók a határokon átnyúló tranzakciók 60 százalékát nem tudták befejezni, mert a kereskedő nem vállalta az áru…..
Nem árt vigyázni azzal, hogy milyen információt teszünk közzé magunkról a világhálón. Biztosan mindenkinek végigfutott már az agyán, hogy nyitott kapu az internet a bűnözők számára is. A multinacionális cégek is gyakran szereznek információkat az internetes…..