Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mohaa

0 bejegyzést írt és 423 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kellemesen kevesen vannak a villamoson, mondjuk, nem csoda, hétvége van. Nekem különös, mert megszoktam a hétköznapi zsúfoltságot, hétvégén pedig nem járok ezen a vonalon. Bőséggel van ülőhely, rajtam kívül öten utaznak a járaton, de nem ülök le, előveszem az e-könyvolvasómat és olvasok. Felszínesen…..
mohaa 2017.06.14 13:48:34
@Pink Petsch: ennyi. Nap, mint nap ugyanezt kapjuk propaganda formájában a pofánkba, ugyanebben a stílusban. Itt ez megy. Gumicsizmás trógerek diktálnak.
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Egy ideje már ismét autóval járok munkába. Úgy döntöttem két évvel ezelőtt, hogy megöregedtem, és már ritkán járok kerékpárral. Pedig hajdanán még az emlékezetes pintérsanyai hófúvás napján sem ültem át más autójába, hanem hazatekertem, és fagyott, könnypárás tekintetekkel gondolok az ónos esőben…..
Meglátogattuk szegény Samsung vetélytársait, hogy megkérdezzük, mit szólnak a Note 7 tragédiájához. A várakozásoknak megfelelően igen visszafogottan reagáltak Az LG-nél kifejezetten szomorúak voltak  ..
mohaa 2016.10.12 11:43:37
@antonov: szar volt és ostoba. Minden eszközünk egyre bonyolultabb, tehát egyre több a meghibásodási lehetőség is. Fikázni, kárörvendeni akkor lenne ildomos, ha a Samsung nem kezelte volna korrektül az ügyet. Ld. még vw csalós dízel. Egy hibás alkatrészbe bárki belefuthat, amikor szándékosan bassza át az egész piacot valaki, az viszont más.
Október 12-től, azaz szerda estétől a Spíler TV-re jön az NHL, a világ legerősebb jégkorongbajnoksága, észak-amerikai elitliga, hogy halmozzuk a hozsannázó jelzős szerkezeteket (hajrá Rangers!) A sajtóközleményből kikukáztuk az érdemi infókat: minden mérkőzésnapról lesz legalább egy élő meccs, a…..
mohaa 2016.10.11 19:50:54
Alig telt el a nyár, máris esnek ki a legújabb csontvázak a szekrényből a Fidesz költekezéseiről. Többek között kiderült, hogy már azelőtt elégették a gyűlöletkampányra szánt 3,1 milliárdot Rogán haverjának cégeinél, hogy az törvényesen megengedett lett volna. Sebaj,…..
mohaa 2016.09.22 13:52:19
@Csaba Szikora: Nos elottem mar ervekkel alatamasztva elmondtak tobben is, amit kellett. Nekem mar csak az maradt, amit meg is fogsz erteni: anyadat, te budos, fideszes paraszt!
Ülünk a társasággal a teraszon, várjuk a megrendelt sört, közben a haver rágyújt egy cigire, a másik meg megy ki wc-re. Fél füllel hallom, ahogy a két asztallal arrébb ülő csajpáros egymásra nézve nyugtázza, hogy "tuti buzi". Majd sokat sejtetően bólogatnak hozzá. Közben a mellettünk lévő asztalnál…..
Ha már ez előző cikkben, kritikusan írtam a Férfiakról, gondoltam összeírom, hogy mi az én tapasztalatom, mit keresnek a mai 20-as, 30-as Nők egy Férfiben. A Lista távolról se teljes, a legfőbb ismérveket szedtem össze.   Céltudatos A mai Nő céltudatos. Tudja, hova akar…..
Az OECD kutatásában azt vizsgálta, hogy mekkora a különbség a fiatalok és az idősek digitális jártasságában. Magyarországon a 16 és 24 közötti korosztály szinte kivétel nélkül rendszeres használója az internetnek, ezzel szemben a 65 és 74 év közöttiek kevesebb mint harmada…..
"Házinyúlra nem lövünk." - tartja a mondás, és nem véletlenül mondják. Elég fájdalmas tud lenni egy szakítás, ha utána nap mint nap látnod kell a másikat. Mégis, a tiltás ellenére a legtöbben háznyúlra lőnek. (Egyébként, a házinyulakat megfojtani szokás, ha jól sejtem.) Ugyanakkor a főnököddel…..
mohaa 2016.09.03 17:06:23
Nem tudjuk eléggé sajnálni, de lassan vége az idei nyárnak. Kevés dolog vigasztalja ilyenkor az embert, ezek közül az egyik az, hogy az ősz érkeztével változatosabban öltözködhetünk. A mai posztban ebben szeretnénk némi segítséget nyújtani kifejezetten férfiaknak – szó szerint tetőtől talpig végig…..
A 24.hu szúrta ki a Mérték Médiaelemző Műhely észrevételezése után, hogy az MTVA augusztus 22-i Híradója, hogy is mondjuk, hogy érthető legyen, megint nem a teljes igazságról számolt be egy hír tálalásakor. A rendkívül szomorú történet azzal indult, hogy augusztus 21-én a törökországi Gaziantep…..
mohaa 2016.08.27 10:22:44
@Írd be a képen látható betűket: a tények ne zavarjanak meg, féleszűkém! Menj le az utcára óriásplakátokat olvasgatni! Neked rakták oda őket.
Az összes, tévén és kizárólag elméleteken élő, tisztességesen beidomított fogyasztó kéjesen imádja szajkózni a következő népi rigmusokat: „Az ilyen öreg szarokra állandóan költeni kell!”, „Csak az új autó a jó autó!”. Ezeken kívül is biztos van még rengeteg hasonló mondás, csak én érthető okokból…..
Egyeseknek a kis dolgok is okozhatnak nagy problémát, hát még a nagy dolgok! A Gyakori Kérdéseken kért tanácsot ez a húszéves lány, aki az első komoly, felnőtt munkahelyén nem szeretne megszégyenülni:..
Nem, ne haragudj, de nem. Nem a Facebookon ünneplem a születésnapomat. Amúgy tudtad volna, hogy ma van, ha nem a fészen töltöd az életedet? Dehogy tudtad volna. Ezt csak a párom és a szeretteim jegyzik, ne is játszd el, hogy eszedbe jutottam. Nem kérem tőled a szent és tiszta idővonalamra azt, hogy…..
mohaa 2016.08.05 12:15:47
@Serrin: detto
A mondás igaznak bizonyul: a globális szolgáltató központok (SSC-k) és a magyarországi Regionális Központok elterjedésével a nyelvtudásnak egyre nagyobb szerep jut a munkaerőpiacon, az angol nyelv legalább középszintű, kommunikációképes szintű ismerete alapelvárássá vált. Óriási előnyre tehet szert,…..
A mai cikkünkben a férfiolvasók számára szeretnénk kedvezni,bár a hölgyek is példát vehetnek róla, ugyanis egy német rendőrhölgy fotósorozatát hoztuk el nektek, akinek a fotóitól szinte felrobban az Instagram. Adrienne Koleszar Németországban teljesít szolgálatot. Gyönyörű testének köszönhetően…..
mohaa 2016.05.08 13:12:27
"Ugyan, mit kell ezen annyit agyalni? Amelyik nyakkendő éppen jön a sorban, azt veszem fel." Nos, egy rosszul megválasztott kombináció elrontja az összhatást, és teljesen más benyomást ad viselőjéről. Segítünk, hogy ezt elkerüld! Sok férfi munkahelyén elvárás a nyakkendő viselése, heti 5 napon…..
Prominent Kié ez a szexi hátsó? 2015.06.30 19:23:58
Van mit irigyelni attól a férfitől, akinek ilyen formás fenék tulajdonosával él együtt. A Victoria's Secret modellje egy ismert énekessel jár. Lehet szemet mereszteni, ez bizony egy valós nő feneke és már elkelt. Legalábbis egy időre. Merthát ugye, az életben semmi sem biztos. A…..
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
A héten mutatták be a Burberry márka 2016-os tavaszi/nyári férfi-kollekcióját amit én is élőben nézhettem meg a budapesti márkaüzletben. Christopher Bailey divattervező igazán kitett magáért és egy friss, bohém kollekciót tervezett a férfiaknak a 2016-os szezonra. A csipke…..
A világ okostelefonjainak 80 százaléka a Google Android operációs rendszerével működik. Mégis, alig hallani arról, hogy hamarosan elindul a rendszer saját mobilfizetése, az Android Pay. És ez csak részben magyarázható azzal, hogy az Apple sokkal erősebb marketingben. Hamarosan…..
mohaa 2015.06.21 12:31:09
Köszönjük a kitüntető figyelmet Kocsis Mátéval kapcsolatos legutóbbi írásunkkal kapcsolatban kedves olvasóinknak - és Kocsis Máté stábjának is. Ők azok, akik (látszólag) ezen poszt kapcsán regisztráltak a blog.hu felületére, (látszólag) csak azért, hogy ehhez a…..