Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbzs

3 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez megint nem én vagyok, hanem Cal, aki volt kedves és Sonniához is küldött egy használati útmutatót. Hát akkor hajrá, read the f.cking manual!  Sonnia Criid Tactica A rendet mindenhol fent kell tartani ugyebár. A Guild nélkül Malifaux polgárai nem éreznék magukat…..
bbzs 2011.11.28 15:36:10
Call 2 Arms Liga A C2A Liga 5 hét szervezett, mégis brutális Warmachine és Horda játékot takar, melynek célja a szórakozás és a szórakoztatás, valamint minél több új játékos megnyerése, valamint a már meglévő játékosok aktivitásának támogatása. A játékokat a…..
Villámposzt következik! Történt egyszer, hogy rábukkantam a SAGA magyar beharangozójára. Mivel remekül összefoglalja a lényeget, ezért nem koptatom a billentyűzetet a rendszer alapjainak elmesélésére. Katt oda, aztán vissza!Inkább elújságolom, hogy a blog sötétben rejtőzködő…..
bbzs 2011.10.03 21:37:29
@geistwald: csütörtökre?
egyébként nézegetem, a nemzet -frakció - specifikációk nem elég eltérők szerintem (ülhet lóra vagy inkább baltája legyen, mint ne...), de lehet, ha mindenki középkori barbár, az már csak ilyen...
viszont a képességek - abilities - kombinációi egész izgalmasnak tűnnek, csak ahhoz meg ész kéne... (azért legalább az anglódánokat nézegetem...)
bbzs 2011.10.05 11:17:33
@Tartótiszt: tehát szerda este (vagyis ma)...
várhatóan hánytól lesztek?

btw. már a szabálykönyv átlapozása után mondtam amit, tehát még esetleg a játékmenet tud meggyőzni... a realitás kevéssé érdekel... a csöcsös faros vírfarkasok annál inkább! :D
(www.dwarftales.com/galleries/7)
Néhány perccel ezelőtt élesedett a Wyrd új társasjátékának az oldala. A Puppet Wars a Malifaux világának karikatúráival játszandó, táblás társasjáték 2-4 fő részére. Igazából nem érdemes különösebben hosszabb bejegyzést írni a témáról, hiszen minden lényegi…..
Újabb két videó került fel a már korábban megénekelt Terraclipsről. Ezúttal már a csomag tartalmán kívül kiderül pár dolog az összerakásról is. Az első videó az alapvető építési technikákat mutatja meg:A másik pedig az ácsok és tetőfedők világába vezet:A dobozok…..
bbzs 2011.07.11 08:55:09
Geistwald Ghasts ligazáró 2.0 2011.06.06 00:15:00
 Aki azonnali abrakot akar agyának annak adagolást, affektálást avagy aggályoskodást akasztva állíthatom: pKreoss ismét győzedelmeskedett. Aki ennél kifejtősebben szeretné, annak következzék egy rövid beszámoló az idei második ligát lezáró versenyről. Először is…..
A múlt vasárnapi székesfehérvári verseny több szempontból is remekség számba ment. Egyrészt voltunk vagy 14-en, ami önmagában sem utolsó dolog, viszont mindezt úgy, hogy a cantinás Malifaux-szkéna nagyobb része más elfoglaltság miatt nem tudott megjelenni. Összevissza hárman…..
Először engedjétek elmesélnem eme esemény előzményét, ezután elrebegem eredendő erőm epikus ébredését. Tehát vala a Liga (Windless Wastes - hajósként már a nevét is rühellem), amelyik visszahozta a kedvemet a Warmahordeshoz, két okból: egyrészt kitűnő új játékosokat…..
Azaz Csonti által már megemlített fehérvári wargame fesztivál összefoglalója következik eButcher (és kicsit Seamus az Ír Necromanta Strici) szemszögéből.   Mindenek előtt én is szeretnék köszönetet mondani a szervezőknek! Nem kis munkájuk, és pénzük lehetett benne, és…..
bbzs 2011.02.08 10:32:03
@rudeboy1969:
nem rossz lista az, értő kezekben muzsikálna rendesen... (de ezt majd a megbeszéltek szerint lejátsszuk!)

meg azért azt ne felejtsük, hogy Warlord lenyomta Dávidot az elődöntőben, ez azért mutatja a felkészültségét!

erős nyomásomra egyébként nem az 5-6 helyért játszottunk (Ferit sodorta elém a rossz sors), hanem olyan párosításban, amit nem tudunk minden héten kipróbálni...
bbzs 2011.02.09 09:37:11
@Wolflord_EC: :)
mea culpa! nem vagyok igazán jó nevekben, de a nickek még jobban zavarba tudnak hozni!
Túl vagyunk a székesfehérvári hepaj szombati napján, amelyen a rendkívül vicces 40k-s csaták mellett (pl. 3 darab félméteres repülő alkotta „sereg” ipszilonozik 6x4-en) szerencsére idén helyet kapott drágaszágunk, a Malifaux is. Ráadásul kiemelt helyet! Legalábbis…..
bbzs 2011.02.06 20:28:20
drilled, pierced, glued a napokban két furcsa nézettel szembesültem: - kevés a minőségi poszt a geistwaldon (ezen nem segíthetek) - az ecsetet kiválóan kezelő egyes fiatalok idegenkednek a figurák akár csak minimális konverzióitól is... ez utóbbi kapcsán írok pár sort, semmiképp…..
bbzs 2010.12.20 14:41:11
bbzs 2010.12.20 20:40:16
@Necron: a Guild csapatomat szeretném játékra alkalmassá bővíteni, Nino Ortega helyett használom majd alkalmasint... Sonnia Creed helyett pedig Curly Annt szereztem be, ő egy nagyon izgalmas figura... ha nem a ninjákkal lennék...
bbzs 2010.12.20 23:07:54
@Necron: valahol itt a blogon szerepelt már egy felputtyzott mellű Hans, szóval nincs még veszve semmi ;)

ebből a szórásból (ff kalózok) szerintem még a Lady ütős nagyon...

@kabaman: kettővel ezelőtt a BB csapatomba kerülő csontik kezéről vágtam le a pajzsot... ott kiesett egy darab vér belőlem is :D azóta "kicsivel" jobban figyelek...

tényleg azért került ki ez a poszt, hogy arra biztasson mindenkit, "vágjon bele" ;) bátran... átlagos képességekkel (mint nekem) simán elérhetőek átlagos eredmények... (valójában meg a végtelenbe és tovább!)
Geistwald Ghasts born to be ergya 2010.12.20 12:25:00
Csonti megmondta, a gobberek (goblinok, gremlinek) ergyák. Ezzel egyet is értek. De attól még nézhetnek ki rajul! (pláne abban az esetben, ha Perditáéktól nem csak a taktikát, a felszerelést, hanem a divatot is ellopikázzák...) Nézzük meg akkor kicsit közelebbről Malifaux…..
bbzs 2010.12.20 20:47:09
@Tartótiszt: köszi.

hatalmas (egy játéknyi) tapasztalatom azt mondja az alap bandát sem kell félvállról venni, csak nem egy könnyű csapat... de a januári megjelenések tényleg nagyot lendítenek majd rajtunk...

azért remélem, sikerül már a héten asztalra rakni a családot... (téged meg a zöld-jogi ombudsmannál feljelentünk természetesen! ;))
Hogy életben tartsam a mostanság lélegeztető gépen tartott blogot, és nem mellesleg semmi értelmeset ne csináljak hétvégi szabad perceimben, menjünk neki a Malifaux-sorozat következő darabjának. Mint ahogy az előző három témánál, most is azt gondolom, hogy a játék legfontosabb…..
Geistwald Ghasts jáccónap 2010 2010.12.04 20:41:00
Most, hogy hazaértem a GamesDay 2010-ről, gyorsan nekilátok az összefoglalómnak, amíg friss az élmény.   Valami lehetett a levegőben. Az eddigi évekkel ellentétben nem készültem bemutatóval, hagytam ifjabb klubtársamat érvényesülni. A GG indulásaim is elkészültek időre,…..
Kicsit megkésve, de én is összegzem a MMMN-on (Második Magyar Malifaux Nap) szerzett tapasztalataimat. Az igen előkelő, tizenegyedik helyet sikerült megszereznem... igaz tizenkét versenyzőből. Lássuk hogyan is sikerült mindezt elérnem. Az előkészületek   A versenyre igen…..
  Tegnap immár a második Magyar Malifaux Napon vehettünk részt, ami még az elsőnél is jobban sikerült, és bár más fórumokon már megtettem, itt ismét szeretnék köszönetet mondani Csontinak a szervezésért, az ellenfeleimnek a tiszta, fair játékért és mindenkinek a…..
bbzs 2010.11.23 12:26:08
@Gróf Úr:
ahogy én is, így abban a biztos tudatban fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy nem beszélsz le a játékról... ami persze nem egy végletekig finomhangolt DiL, de egynek jó! ;)

(komolyan, szervezzünk egy kis csoportos kibeszélőt, hadd tudjam én is :P)
bbzs 2010.11.23 14:02:32
@Huntroll:
nem vagyok én olyan... (erre a célra cowboy figurák kalapjainak peremét köszörültem fel...)

ellenben proxiznék valamikor egy LJ bandát a Mekidhez, mivel nem csak hogy nem volt még alkalmunk játszani egymás ellen, de szerintem azért ő is jó lehet resi ellen... ez pedig egy olyan véleménykülönbség, amit az asztal mellett kell lerendezni-4 ;)
Geistwald Ghasts Met the twins 2010.11.23 00:09:00
battle repet írogatni jobb, mint a pinguin toss, tehát: az előző verseny pofozózsákjaként talán túlzott önbizalomra vall, hogy a középmezőnybe készültem, de míg akkor egy nagyon híg alapdobozzal és alig pár meccsel a hátam mögött érkeztem, most egy határozottan versenyképes…..
II. Magyar Malifaux Nap - MMN Időpont: 2010. november 21. vasárnap Helyszín: Cantina Klub (térkép) Gyülekezés, regisztráció: 11:00 Első meccs kezdése: 11:30 Nevezési díj: 800 forint, amelyet teljes egészében a nyereményekre fordítunk (nem bérleteseknek kell…..
bbzs 2010.11.08 14:36:03
@rudeboy1969:

1. sajnálom, hogy kimaradsz,
2. de annak örülök, hogy veled együtt számos zombikurva is távol marad :)
3. és így ráadásul több energiád, akaratod marad WM versenyszervezésre!
bbzs 2010.11.08 20:52:36
@Huntroll: ere mondjuk mérget mertem volna venni... mindegy, majd kezdesz Pandórával, aztán Perditával... :P

a citromdíj mondjuk csábítóan hangzik! rámegyek...
bbzs 2010.11.08 21:14:09
@Tartótiszt: legtöbb flippelt (vagy becsalt?) BJ??? :)
A szokásostól eltérően ezt a postot nem fűszerezem személyes megjegyzésekkel, és nem csinálok múltbéli kitérőt sem, mivel egyrészt mindenki tudja a történteket, másrészről pedig igyekszem új klubunk "mindenki egyért" mentalitását is követni. Távirati stílusban:…..
bbzs 2010.11.08 20:49:16
@_bala_: van lent egy eladó sereg, ha jól tudom ;) :D
Geistwald Ghasts túl aktív vagy 2010.11.06 19:26:00
A Malifaux-suli újabb adásában az aktivációval összefüggő taktikai alapfogalmakat, trükköket fogjuk átnyálazni. A téma első körben nem tűnt annyira kimeríthetetlennek, mint mondjuk a korábbi csapat-összeállítós, vagy éppen a kártyával foglalkozó fejezet. Természetesen,…..
 Vivát, vitára veteránok, versenyzők, vagdalkozók, válogatósok; vigyázz, vihart vetek, vaksi vállalásom véleményed várja, vitázni vágyom valami valóságos végkövetkeztetés végett. Nem titkolt szándékom, hogy egy vitaposztot tegyek közzé a két, elvileg kompatibilis…..
Hát akkor ismét nekifutunk egy Malifaux-nap megrendezésének. A helyszín még pár napig nem publikus, de tessék megnyugodni, a város közepén, kulturált körülmények között tudjuk megtartani az eseményt. Három csata lesz és egy mestert kell használni, a csapat többi része szabadon…..