Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Perczelmark

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RPCJr. különkiadás:..
Perczelmark 2011.01.15 15:43:35
PC
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
Annyit tudni kell rólam, hogy eléggé nagy "zombuzi" vagyok, így ez a videó eléggé bennfentes poén nálam. A bemutató és az alany kiváló, szépen összeszedett, reklámnak gyakorlatilag megfelel. Ha nem a melóhelyi gépről írkálnám ezt össze, most én is tölteném…..
  Megjegyzés: Visszalépett, így nem indul az Oscaron, de már nem veszem le ha kiraktam, csak átnevezem...
Perczelmark 2010.04.28 18:53:18
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Kár, hogy nem írták ki a játék végére a magyar szinkronhangokat. Esküszöm, írtam volna nekik e-mailt. Olyan zseniális  ..
Perczelmark 2009.10.04 19:07:04
Ha esetleg nem olvastad volna, még van pár napod, hogy részt vegyél. Bővebb infók itt!Akinek nincs Photoshop-ja, használja annak ingyenes alternatíváját, a GIMP-et.Már nagyon sok beadvány érkezett, nem csalódtam bennetek :)..