Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szepsuti

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem a görkorisoké, a futóké, a turistáké vagy a babakocsis kismamáké. Attól, hogy sportolnak, vagy kerekük van, még lassabbak a biciklinél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
szepsuti 2014.04.09 12:53:22
@proudest_monkey:
Ha minden bringás így állna hozzá a dolgokhoz, semmi bajom nem lenne velük. Csak sokan azt hiszik a szabályok rájuk nem vonatkoznak, de ami nekik fontos belőlük az szentírás. Persze, mint írtam az autósok között is vannak hülyék, ugyanúgy ki vagyok persze akadva, ha otthagyja a kocsiját az út közepén vészvillogóval. Hülyék mindig is voltak, lesznek is sajnos.
szepsuti 2014.04.09 12:59:44
@halaloszto: Téged miért zavar, ha a bicajúton kerülgetsz?

Látom sikerült megfogni a mondandóm lényegét. Ezentúl tekerj Pink trikóba, Vajk felirattal és igyekszem 10 centin belül kerülni téged. És nem fogom megvárni míg nem jönnek szemből, hogy elég helyet tudjak neked hagyni. :)
szepsuti 2014.04.09 13:10:21
@kisörDög: Na ebben egyetértünk. :)
..
szepsuti 2013.06.06 11:12:18
@Rocko-: én se engedhetem meg magamnak. De egy autós műsor mindig is a nyálcsorgatásról szólt nemde? Utoljára a Nismo Juke tetszett a legjobban. Carsandcoffie oké, elmegy. De azért más ha menet közben látjuk ezeket a vasakat, halljuk a hangjukat ahogy üvöltenek, nem csak rotyognak alapjáraton, ne adj isten Karotta keni nekik egy versenypályán. Szépek szépek, de ezek a rovatok számomra nem jelentenek nagyobb ingert, mintha youtube-on vagy google-be nézegetném a kocsikat. Számomra közelebb kerül kicsit az autó, ha valamelyik Tc-s srác vezeti. Erről szólt eddig a Tc, adok a véleményükre. A rendezvény hangulatát viszont jól átadják.

Még a hatszázerzes kategóriára visszatérve: fura mód mindig azokat a kocsikat hozzák el csontitól, amit nem tud eladni. Kap egy kis reklámot, kicsit fényezik(Nem baj ha szar, mert jó érvekkel),aztán mindenki örül. A múltkori alfa is... Talán a népet jobban érdekelné sztem, ha régebbi olcsó, de megbízható autókat választanának ilyen alkalmakra, amit nyugodt szívvel lehet ajánlani. Persze amiket bemutattatok ugyanúgy autók, meg lehet őket szeretni/nem szeretni. De ha már használtteszt akkor vagy valami nagyon korszakalkotó, nagyon különleges legyen vagy pedig valami best buy. Szürke hétköznapi kocsit látni eleget, bukott szériákról meg inkább semmit.
szepsuti 2013.06.06 11:21:25
@Rocko-: biztos igazad van, a műsorban hangozz el, hogy a chryslert fél éve nem tudja eladni. A sciroccot meg Pista védi, hogy jobb állapotú,mint egy megkíméltnek mondott,mert mindenki fél a lakótelepi tuningtól.

De mindegy is, várjuk az áttörést. Remélem lesz valami csattanó így az éved végére. Továbbra is mindig nézni fogom:)
Áki Kovács To: Bazsó Gábor Subject: longtube Szia! Sikerült összeforgatni ezt a rettenetet. Stimmel a hossz, a keresztmetszet, elfér az aláfordított kerék, valamint a váz és a kormányoszlop is. 20 patentív és két nap ment rá, és még össze kell hegeszteni, mert csak pontozva…..
szepsuti 2012.10.29 23:55:50
@TaaT: Én mindent elhiszek:) Nem értek hozzá, de nagyon várom a végkifejletet!
A Gugli nem ismeri. A Totalcar bemutatja. A háromliteres Audi pedig zihálva letérdel előtte. Vélemények az azonos című írásunkról...
szepsuti 2011.03.17 07:24:08
@lemonlime: nekem is 2 szer végig kellett olvasnom mire felfogtam mi is ez.

szvsz elég pongyola és szedett-vedett a cikk, ennél többet ki lehetett volna hozni a témából.
A Suzuki Gemma név ma már egy hiper über futurisztikus robogót takar – olyat, amelyre maga Dredd Bíró is szívesen ülne fel, hogy széjjeltapossa vele a nyomorult bűnözőket. Például a robogós gyorshajtókat.  Nem volt azonban ez mindig így: ahogy az autóiparban, néha a…..
szepsuti 2011.02.22 13:50:42