Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nothing.at.all (törölt)

0 bejegyzést írt és 404 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Január 22-én lezajlott a központi középiskolai felvételik első köre a hagyományos négyosztályos gimnáziumokba, szakközépiskolákba. A diákok magyar nyelvtanból és matematikából adhattak számot tudásukról, illetve talán helyesebb, ha úgy fogalmazunk, a…..
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
Tegnap, nem sokkal azután, hogy megjelent a blogon egy poszt arról, hogy mekkora szívás már a tél közepén építeni egy CET-et, befutott a hír a bérlőkről. A közelmúltig azon kívül, hogy baromi jól fog kinézni, nem sok elképzelésünk lehetett arról, mire lesz majd jó a Duna…..
nothing.at.all (törölt) 2010.12.22 15:29:06
@F173:
hát jó, így legyen. de nekem ez fura. ennyi étterem egy rakáson meg is fog élni?
kultúra: művészetek palotája, nemzeti színház, ráday
éttermek: ráday utca
shopping: váci utca, plázák
magyar kézműves termelők különlegességei, piac hazai borokkal és pálinkákkal: csarnok
szóval hogy pont ide. nem értem, hogy miért kell egy tető alá hozni ezeket pluszban, mikor már minden funkció megvan a közelben.
 Paródiát láttunk tegnap, nem mást. Stílusparódiát a Megasztár döntőben. Mert mi, a magunk részéről pótvizsgára küldenénk erősen a műsor stylist gárdáját. Elképesztő amatőr és olcsó volt minden, mint egy vidéki búcsúban. A megmérettetés hetei alatt is…..
Kedves Praxis blog és olvasók!   Azért ragadtam billentyűzetet, mert nem igazán tudom, hogy mit gondoljak. Tudom, a blog eddig nem tanácsadó feladatokat látott el, de mivel úgy vettem észre, hogy sok egészségügyi dolgozó és orvos látogatja, talán érdemi választ kaphatok.…..
Idén Szecsődi Karcsi vállalta a legnagyobb kockázatot a kúlságért: abban az egyáltalán nem COOL közegből, ahonnét Ő jött, bizony kinézik az olyat, aki meri vállalni Önmagát, a saját Egyéniségét. Karcsi mégis megtette, és azóta vissza se néz, hiszen ő és Nkuya Sonia…..
A budapesti zsidónegyed elég fura. Egyrészt nem olyan egyértelműen körülhatárolható sem kulturálisan, sem történelmileg, sem építészetileg, mint mondjuk a krakkói (soha nem is volt olyan), másrészt ma már nem is itt van a legpezsgőbb zsidó kulturális élet Pesten.Ugyanakkor…..
A We Love Illustrate csapata a decemberi projektjének témájául természetesen karácsonyt tette meg, azon belül is az ajándékkísérő kártyát. Mind a hat csaj újfent kitett magáért, és a saját maguk teremtette hagyománynak megfelelően, most is ingyenesen le lehet tölteni az…..
nothing.at.all (törölt) 2010.12.03 17:47:24
www.welovetoillustrate.com/2010/12/free-holiday-tag-printables.html
itt a link annak, aki ki is szeretné nyomtatni.
nothing.at.all (törölt) 2010.12.03 18:05:13
@nothing.at.all:
bocsesz, nem vettem észre.:)
 Pedig milyen kedvesen buta név volt. De mégsem hívhatunk törpének egy olyan állatot, amelyik három hónapos korára három egész egyheted iPhone hosszúra megnőtt.Az állat 3.14* iPhone hosszú (*a pontosabb mérethez katt)Nos igen, az állat megnőtt, erősebb lett, úgy harapja a…..
Tisztelt Szerkesztők! 2009. Ősze óta dolgozóm egy megváltozott munkaképességi dolgozók munkahelyén miután 2008-ban végeztem az iskolai tanulmányaimmal. És már 2010. Januárja óta érzem, hogy nem a megfelelő munkahelyre kerültem. Mivel télen a legnagyobb hideg ellenére is nem…..
Még mindig félig szőrös F., aki végleges szőrtelenítésre jelentkezett be az Aestheticánál, és hiába ígérték neki, hogy "addig kezelünk, amíg az összes szőröd el nem tűnik". El sem tudom képzelni, mit tennék ilyen helyzetben. Főleg, ha egy nem orvos azt pedzegetné,…..
nothing.at.all (törölt) 2010.11.17 13:35:10
@Lotyó Bridzsida:
japánban a fehér bőr a menő. direkt fehérítik. biztos vannak arra is kencék.
nothing.at.all (törölt) 2010.11.17 13:52:52
nothing.at.all (törölt) 2010.11.17 13:57:48
@saky: a lapostetűtől nem véd:S
Látni még nem láttuk a művet (mivel a gyártó 21stSextury oldalai nem elérhetők itthonról), de egy eurobabeindex szerű oldalon, az indexxx.com-on Kenny Lenoxként jegyzik Annát egy, az assholefever.com-nak készült filmben, ahol így jellemzik őt:"Blonde, sexy, and totally hot…..
Ismerkedjenek meg az Emberrel, Aki A Legtöbbször Küldte El Az Aegon Biztosítót Az Anyjába. A Homár természetesen nem szereti a csúnya beszédet, aminek praktikusan sincs értelme, mert a dolgok ettől nem fognak megoldódni. Érteni viszont értjük, miért durrant el olvasónk, K. fejében…..
1980 november 7-én nyílt meg a Sugár Üzletközpont az Örs Vezér terén. Ez alkalomból utánajártunk az új kereskedelmi formát jelentő Sugár múltjának és jelenének. Az Örs Vezér tere anno A kép forrása: www.sugar.hu A hatvanas években kezdődött meg az Örs…..
nothing.at.all (törölt) 2010.11.07 10:57:54
@balazsman:
hátha lesz vmi.
idén készült egy előzetes megvalósíthatósági tanulmány a 16. ker megbízásából:
www.budapest16.hu/?q=node/5439
Tavasz végén, nyár elején történt talán, hogy végre elkészült a kiskörút Kálvintól Astoriáig tartó szakasza, de az öröm nem tartott sokáig, mert amint elhárult volna az akadály a közlekedés elől, újabbat emeltek: szétbontották az utat az Astoria és a Deák között, ezzel…..
nothing.at.all (törölt) 2010.11.04 17:02:53
@mcs:
Gazdasági fejlettségben Mongóliához állunk közelebb, úgyhogy hasonlíthatod ahhoz is.
Warnika nem érti, az E-ON miért a felhasználó nevéhez és nem a szolgáltatási címhez köti a folyamatossági igényét:Az E-ON áramszolgáltató elindított egy bónuszkedvezményt, ami arról szól, hogy aki idén eddig pontosan fizette be a számláját (és elég nagyvonalúan ezt a…..
nothing.at.all (törölt) 2010.10.28 19:56:57
Újabb torrentrazzia volt, 2 szervert foglalt le a rendőrség a ProArt feljelentése nyomán. A ProArt többek között Ákos új albumára hivatkozott, aminek torrentfájlja elérhető volt a szerveren. A magyar torrentszervereken a magyar zene és/vagy Ákos tiltólistára került. Tegyük…..
(Az írás és a nick alapján azt hittem először, hogy lány írta, de ezek szerint talán mégsem. Ez egy "Ketten a világ ellen"-szerzőpáros inkább :)) A kört talán túlságosan leszűkíti, de éppen ezért vannak benne találó megállapítások. - Tibi) Szia…..
nothing.at.all (törölt) 2010.10.24 18:10:30
  Közel egymilliárdos családi ház Kecskeméten  Jól néz ki, bár a galéria nekem nem nagypolgári. A pamacs esetleg Csöpp belvárosi tetőkert Dobszerkó a nappaliban 2001-es villa, hagyományos stílusban. Kívülről tényleg nem rossz. Eladó kalyiba egy…..
"A helyes, szőrös kis állatkákat szeretjük  - én különösen a pókokat. :-) Tegnapi mezei sétám során találkoztam össze ezzel a nagyon helyes  réti farkaspók (Hogna radiata) mamával. A nemrég kikelt babapókok a kb. 2,5 centis mama hátán összekapaszkodva…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
A kardio, teljes születési nevén kardiovaszkuláris edzés a kocafitnesz üzletág egyik leggyakrabban használt kifejezése, mégis kevesen tudják, mit is takar igazán, és mire jó. Általában a kardioedzést keverik a zsírégetéssel, ami mondjuk féligazság, vagy talán még egy kicsit…..
nothing.at.all (törölt) 2010.10.02 18:03:01
@kérődzőgiliszta:
neked mi közöd hozzá, más hol edz?
én pl. ki nem mennék esőbe, sárba, latyakba, kutyaszarba, szmogba futni. mindig röhögök, mikor valakit a petőfi hídon meg körúton látok futni. na az aztán marha egészséges lehet.
és lehet számodra elképzelhetetlen, de vannak emberek, akik nem a sportban lelik a legnagyobb örömüket, hanem más a hobbijuk, és a napi 2-3 óra szabadidejüket azzal szeretnék tölteni, a sportot meg csak egészségmegtartó céllal végezni minimálisan.
köszi a posztot! nekem hasznos volt. megerősítettél, hogy jó, ha rövid ideig csinálom és váltogatom a gépeket. amúgy is 15 perc után megunok 1-1 gépen lenni.:D
Praxis Szarházi kommunista beteg 2010.10.02 12:37:00
Kedves Blog!  A tegnapi nap folyamán olyan történetnek voltam fültanúja, amelyet el sem hinnék, ha más mondaná. Lehet, hogy sokan legyintenek majd, de én és még jó páran, akik jelen voltunk az esetnél megerősíthetjük, hogy 2010-ben mik történnek a magyar egészségügyben.…..
nothing.at.all (törölt) 2010.10.02 14:04:12
Bizonyára a válság miatt becsődölt eredeti építtető emberei spóroltak ki néhány elemet a luxusárban szórt Duna Terasz épületeiből. Így történhet, hogy időről-időre beázik és olyankor lepihen a lift. Ez főleg pénteken vicces, amikor egész hétvégén nincs szupport. Máshol…..