Regisztráció Blogot indítok
Adatok
unknown_blogger

0 bejegyzést írt és 166 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  2001 ősze óta mérik a hatodikos, a nyolcadikos és a tizedik osztályos tanulók szövegértési és matematikai képességeit. A mérésben alkalmazott feladatok nem a Nemzeti Alaptanterv, a kerettantervek, illetve az azokhoz fejlesztett tankönyvek által közvetített…..
senkisemolvassa.blog.hu Offline 2011.02.16 18:45:00
   Az a gondolat ötlött a kis fejembe, hogy egy rapid szociológiai kísérletnek vetem alá magam: holnap, azaz csütörtökön egész nap offline leszek.   Ez így elsőre nem tűnik valami nagy vállalásnak, de ismerve magam és szokásaimat, valószínűleg nem lesz…..
Visszanézve az eddigi bejegyzéseket nem sok csirkés receptet találni. Ha már nekiállok sütni, főzni, inkább mást húst szoktam választani, mert a csirke egyszerűen kicsit unalmasabb, mint például a marha, a bárány, a vadhúsok vagy akár a disznó. A paprikáscsirke viszont az egyik…..
Korrektorblog Isten nyelvi ostora 2010.12.05 20:52:00
A hatalom pofátlansága a pofázás mibenléte körüli ügyekben. Beszéli-e Schmitt Pál a köz nyelvét?..
   Vajon csak én láttam úgy, hogy az X-Faktor szuperprodukciója, az UP! énekese, Ujvári Peti végig playbackben nyomta, miközben a mikrofonnal próbálta kitakarni beesett drogos ábrázatában rejtező viharvert fogsorát?! :(..
unknown_blogger 2010.11.28 16:40:22
senkisemolvassa.blog.hu Csalódás 2010.11.15 08:17:55
   Mini-sztori: pénteken Szegeden voltam a szemműtétem miatti kontrollon, és a Klinikák túloldalán, ahol szintén valami kórházas cucc van, állandóan ül egy legalább ezer éves néni.   Szinte összegömbölyödve, a lábait kissé maga alá húzva ül, csak…..
unknown_blogger 2010.11.18 20:12:58
unknown_blogger 2010.11.23 18:23:52
Atikám, igaz Csongrád megyei lokálpatriótaként el ne felejtsd:

index.hu/tudomany/2010/11/23/megyek_harca_tortenelem/

Ebben a fordulóban mi vagyunk az első vonal... :D
Én már nyomtam egy 11-et a 12-ből (gőzöm nincs, mit rontottam el...)
unknown_blogger 2010.11.24 14:23:17
@dr. Wilbur Swain: én múltkor az irodalommal voltam így... :)
Amúgy nincs ezzel gond, te nem vagy "edzésben", én igen.
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
 A néhai SzDSz-t a jobboldali véleményformálók hosszú éveken keresztül azzal vádolták, hogy csekély támogatottságuk ellenére a kormányzati tevékenységet és kommunikációt nagyban meghatározták. Pepitában ugyanez történik ma, amikor a KDNP politikusai köszönnek vissza…..
Habár a gazdasági válság óta arról szólnak a hírek, hogy az csak az átlagembereket és a tőlük a fizetési listán lefelé lévőket érintette, valójában úgy tűnik mégsem egészen erről van szó. A szuperburzsujok vagyona ugyan lehet, hogy nem csökkent, éves fizetésük azonban a…..
unknown_blogger 2010.11.08 18:58:13
@thinker_: Úgy-úgy, csak egyetérteni tudok.
@Vattamás: veled is. :)
   Mielőtt belevágnánk: nem sírni akarok. A pedagógusokkal úgyis "állandóan panaszkodnak, pedig nekik ott a nyári szünet, blablabla".   Csak azon gondolkodom, hogy hova tartozunk mi, tanárok, így egyáltalán. Régebben az az élképzlés élt bennem, hogy…..
   Múlt pénteken ülök a Blahán a Mekiben, fogyasztom a műanyagot, körülöttem mindenféle nációk csivitelnek, én pedig kedvenc hobbimnak hódolok: bámulok ki az ablakon, és nézem a hömpölygő forgalmat.   És huss, elhúz előttem egy újnak tűnő Mercedes, majd…..
unknown_blogger 2010.10.16 19:23:45
Egy blasewitzi villa a nagyon sok közül... Villatúladagolás...talán így lehetne jellemezni egy blasewitzi kirándulást. A hatodik kerület nagyságú villanegyed az egyik legnagyobb ilyen Európában, egymás után sorakozó, felújított historizáló és szecessziós épületekkel.…..
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..
  Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye, így MSZP-s színekben képviselőjelöltnek indul Tökölön Terry Black – törte meg az unalmas kampányhíreket a közlemény hétfőn. És még csak nem is magától a ténytől lesz az ember hót ideg félperc alatt, hanem…..
unknown_blogger 2010.09.07 19:23:33
A virusvideókban az a fantasztikus, hogy az ember sosem tudja előre megmondani, mi válik majd mémmé és mi nem. Ez a zseniálisan értelmetlen rajongói vírusvideó tökéletes példája ennek. A filmben egy srác azt mutatja be nekünk, hogy rakhatunk tüzet abban a nem feltétlenül…..
unknown_blogger 2010.09.07 19:13:49
   Röviden: igen. :) Sikerült klasszul összeházasodni Zsanival, minden simán ment, leszámítva faterom párja/élettársa/barátnője/wtf műsorát, aki mindenhol szerepelni akart. Műsorszámának koronája a vacsorán volt, amikor kiverte a dilit, és át kellett szervezni miatta…..
unknown_blogger 2010.09.05 08:38:50
@bagi.l: szóval ez én lettem volna... :D
   Az, ami most kezdődik. Vagy végződik. Vagy mindkettő.   Szokás szerint (már ötödször!) a GAMESZ nyári táborában dolgoztam az utolsó tanítási naptól kezdve augusztus 17-ig, tehát nem sok időm volt gondtalan pihenésre. Az idei tábor volt messze a legrosszabb,…..
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
unknown_blogger 2010.08.20 11:56:01
Lehet, hogy Stephen Hawking a világ egyik legnagyobb koponyája, de az biztos, hogy mostanában nagyon levert. Először arról beszél, hogy az idegenek IGENIS léteznek, de egyáltalán nem békések a szándékaik, inkább leigáznának bennünket. Most pedig azt mondja: ha nem hagyjuk el a…..