Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz_timi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pekingidiódák Zinternet 2013.03.31 06:43:06
Mielőtt kijöttünk, utnanéztünk, milyen lehet az intenetszolgáltatás Pekingben. Nekünk talán ez az egyik legfontosabb dolog itt, hiszen kb csak így tudjuk tartani a kapcsolatot veletek. Találtam rengeteg céget, illetve a hihetetlen fejlődést alapul véve tutira biztos voltam benne, hogy…..
Pekingidiódák Ni Hao! 2013.02.21 11:19:21
Nem tűntünk el, és nem is a legkisebb szobában töltjük napjainkat szerencsére (még), hanem sikerült életünk első igazi jetlag élményét 100%ban, teljes egészében kiélvezni. Miután nagyjából belaktuk átmeneti szállásunkat és felfedeztük a környező utcákat, szembesültünk…..
Pekingidiódák Here we go 2013.02.17 17:00:40
Kb 4 órás alvás, és még némi pakolás után megindult a konvoj Ferihegyre, oppardon a Lisztfecóra. Ahogy vártuk, nagyon nem volt jó otthagyni benneteket, de ez már csak egy ilyen sport...  2 óra alatt értünk Helsinkibe, a reptér teljesen jó, 3 órát elmászkáltunk, nézegettünk.…..
Voltam  ma egy előadáson, ahol az a pasi (Elan Lee) beszélt, aki többek között ezt is kitalálta.Annyira beteg, hogy ajánlani merem nektek.A szabály alul, angolul. A sírkő póker lényege, hogy a sírkő formája adja meg a figurát, a halál évének utolsó száma az…..
Városunkba látogatott a Cirque du Soleil társulata. Örömhír! Gondoltam elmegyek. Kellett találni hozzá egy partnert, egyrészt ugyebár mert egyedül nem akkora fíling, másrészt meg mert kedvezményes jegyek csak párosan váltatók. Oké. Kaddának volt kedve jönni, szuper. Hosszú…..
Épségben hazatértünk a Niagarától, fotókat tettem fel ide: www.indafoto.hu/mindenkibeusaPénteken indulunk egy nagy szabású projektre Washington DC-be, hazaérkezés vasárnap délelőtt. Ezt fogjuk csinálni: http://www.rit.edu/cias/bigshot/BS_2009.html Meg persze megyünk…..
Otthon party van, mondhatnám azt is, hogy mindenki ott flessel a kertünkben és isszák az egészségemre a Jégert, ami persze kedves tőlük, de mennyivel jobban érezném magam, ha nem rám, hanem velem innának..Mondjuk nálunk is party volt ma, medencés, 8 éveseknek. Nem vettem részt.…..