Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pikassa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzeltem magam előtt a Tv2 vezérlőjét a pénteki Megasztár 5 alatt, akkor, amikor az adás felénél Claudia kissé csodálkozva olvasta be az állást: Szíj Melinda 45 százalékkal vezet. Gyöngyözhettek a homlokok erőteljesen, biztos volt sok tanácstalan tekintet, vállvonogatás,…..
Pikassa 2010.12.13 20:09:36
@Hannah: miért mi kéne neked,te szutykos szájú,tán királyság?
Pikassa 2010.12.14 09:10:46
@Hannah: T.Fosgeciszar!Aki összemossa és kitalálta ezt a rettenetes szóképet/gy.o.kormány/annak az agya helyén fosgeciszar van...
Viktor úgy látja jónak, tudtam meg ma reggel a mindig magabiztos Szijjártó Pétertől az ATV-n, hogy a Fidesz első embere nem ül le miniszterelnök-jelölti vitára mindenféle Bokros Lajosokkal, legalább is egyelőre biztosan nem. Előbb rendezze le Bokros a vitáját Mesterházyval mintegy…..
Pikassa 2010.02.03 00:12:21
@hapcika: Hapcika,keresd elő gyorsan a gyógyszereidet!Méghogy a jobboldal él vissza a törvényekkel... és a prosti emeszpés libatolvajokkal mi is van?...Remélem mielőbb elnyerik a büntijüket.Engem már csak ez éltet.Elvették a gyerm.koromat,a felnőtt koromat és most b.-szák el az időskoromat.Sokan vagyunk igy...
Biztosak lehetünk benne, hogy külföldre szakadt hazánk fia, Attila, nem szerette meg jobban Magyarországot, amíg ide látogatott. Kíváncsi leszek majd az ügy végkimenetelére, mert a fotókból számomra nem teljesen világos, hogy levélírónk mozgáskorlátozottaknak szánt helyen…..
Pikassa 2009.12.15 23:57:53
@Kis Hableány: Szakadjon le mindkét lábad,hogy megtudjad milyen érzés rokkancsnak lenni!Hül
Jelen videót kötelező megnéznie mindenkinek, aki kicsit is aggódik a saját, szerettei és az emberiség jövőjéért. Nem mondom, hogy felhőtlen szórakozás. De megígértük, hogy ezen a weblapon az IGAZSÁG-ot mutatjuk meg Neked, még akkor is, ha ez sokkoló vagy kellemetlen. Egyedül a…..
Pikassa 2009.12.10 22:44:34
@stcsilla: Hello,Te vagy első akinek valakije egyáltalán hinis volt a környezetében,ja és a médiákban leginkább,ha érted mire gondolok...meg akik utolsó stádiumos rákosok voltak,meg tbc.-és ek!
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
Pikassa 2009.12.05 23:18:27
@Mária: C.E.-nek nem tudok hinni,mert nyakig benne volt 1 kis emberkereskedelemben.Aszem eli is itélték,most hálásnak kell lennie...Véleménye nem hiteles.