Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dzsekwolf

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt az év vége, és hát 2013 nem volt egy rossz év filmes szempontból, sőt! Ennek örömére össze is szedtük ez évi kedvenceinket top3-as sorozatunk keretében. 2013 a király! Kockás Transz: Szerintem az év filmje, meg amúgy is, nem tudom nem csodálni Danny Boyle…..
Majka besokallt és otthagyja a Heti Hetest mert nem védheti Orbánt. Na ne röhögtessetek!         ..
dzsekwolf 2013.05.13 00:40:40
Közhely persze, de egy külföldi újrakezdéssel az ember nem csak a világról, de önmagáról is rengeteget tanul. Ennek példája mai szerzőnk, Ági is, aki az Egyesült Államokban levetkőzte önsajnáltató énjét és megtanult pozitívan gondolkodni. „2011 januárjában, másodéves…..
„Talán mi vagyunk azok, a félmillió, akik miatt egyszer nálunk is normálisan lehet majd élni, dolgozni" – írja a mai posztban Öreghaver, akinek írásában sok olyan pont van, amivel egyet lehet érteni, és persze nyilván sok olyan is, amivel majd vitatkoztok. Egy biztos: ötven…..
Ismét egy folytatásos történet újabb epizódja következik, ezúttal Londonból, ahová Ádám kevesebb, mint fél éve költözött ki. Mint írja, lassan kezdi felvenni a ritmust, lassan rutinos londonivá válik, noha bőven akad még, ami zavarja. Mondjuk az, hogy a brit főváros…..
Magyarul kicsit döcögősen így hangzik: maradj nyugodt és maradj a bringán. Budapesten egyre többen tekernek télen is és ez nem véletlen. A bringa most is a legegyszerűbb közlekedési eszköz, amivel a legkönnyebben lehet eljutni bárhová. Oké, néha esik valami az égből. Oké,…..
dzsekwolf 2012.12.04 22:43:38
@Shopping: :))))
Nagyon sok tanulságot (és nem kevés fordulatot) hordoz a mai poszt. A tanulságok közül számomra a legfontosabb, hogy ha nem nyitott szívvel és aggyal költözöl egy másik országba, ha felkészületlen vagy, akkor nagyon nehéz beilleszkedni. Következzen Ági története…..
dzsekwolf 2012.12.04 22:21:04
@PetraBee: Tevedni nem tevedsz, viszont sajnos mindket oldalon( nok/ffiak) vannak hulyek akik eldobjak a sulykot abban a remenyben , azzal a szandekkal,hogy ervenyesitsek az erdekeiket. Abbol van a legkevesebb akik ezt probaljak megosztani. Jogok, teendok egy haztartasban , egy munkahelyen, stb. Az mar intelligencia. Az az erzelmi fajtaju. Na ez itt a leggyengebb lanccszem.
En jelenleg egy olyan orszagban elek ahol a nok egyre nagyobb tert nyernek. Elkepeszto milyen autoritassal probaljak es el is erik amit akarnak. A paiknak kuss van. Persze nem akarok altalanositani sem, de ha azt mondom ,hogy a hazassagok tobbsegeben ez megy akkor nem tevedtem. Sok ittnei pasi azt kerdezi tolem,, hogy milyenek magyar nok? Hat amellett ,hogy szebbek is , melegebbek , kedvesebbek. Ez mar a neveltetes es a kultura terulete de megis kitartok az mellett,hogy az ertelem sokat nyom a latba. A keplet egyszeru: torekedni mindkettonek ,hogy konnyebb legyen a paromnak, ferjemnek, felesegemnek...
Az Instant a közös nevező: mindkét cikk ajánlja. Fotó: Instant Az egyik legfontosabb brit napilap internetes kiadása - a Telegraph - közölt tegnap egy kis összeállítást Budapestről. A szerző, aki saját bevallása szerint szerelmes a fővárosba, röviden felsorolja miket…..
A 2012-es Tour de France győztes országúti kerékpárját, a Pinarello Dogma 2-t új szerepkörben mutatja be Martyn Ashton új videója. A lassan 40-hez közeledő brit triálos számára lehet, hogy már unalmasak az ugrásokra optimalizált kerékpárok, ezért vette kölcsön a Bradley…..
Soha nem sietnek sehová. Kizárt dolognak tartják, hogy napi 7 óránál többet dolgozzanak és azt sem a mi kelet-európai / amerikai feszített tempós hajtásban teszik. Nincs ölelkezés, puszilkodás. De ez nem azért van, mert nem fogadnak be, egyszerűen ilyenek. Ma Norvégiába utazunk,…..
dzsekwolf 2012.10.01 09:42:46
En mar a masodik bevandorlasom elott allok az eletem soran, es az elejen mindig rosszabb korulmenyek kozott eltem-szallas, munka , stb, addig amig a statuszomat meg nem szereztem. Persze mostani esszel maskepp vandorolnek , legalabbis az elso esethez kepest, de sebaj, a mostani masodik az sikeresebb lesz. Hozzateszem, az elso kivandorlasom kb 1000- ft-nyi penzegyseggel indult, senkit nem isemrtem itt, sem munkahleyem sem szallasom nem volt akkoriban (1995). Elso utcan toltott ejszka utan a megerkezesemet koveteone mar un kat talaltam, igaz nagyon nehez es koszos fizikai munka volt, de addig eletem legszebb hajnala volt amikor ezt az allast megkaptam.Aki felajanlotta nem adot volna 1 orat , hogy csinalni fogom , aztan kevesebb mint 1 ev utan mar tolem kert tanacsot es persze mar teljesen mast csinaltam. Akkoriban a percet probaltam tulelni , aztan az orakat, majd a napokat, hetket, stb, de megerte. Beszelhet itt barki joletrol, meg eselyekrol, de egy biztos, a kitartason es az alazaton mulik az egesz. Es mindezt felsleges onerzet nelkul. A kitartas resze persze az is ,hogy mennyire vagy kitarto az adott orszag nyelvet megtanulni, alaklmazkodni, es igy tovabb. Sok koztetek akik itt beirtok, a nalam fialabb , ismeretlen elott alltok, ami nem is feltetlenul baj, mert attol izgalmas, de a mai generacio kitartasa es ertekrendje mar nem olyan mint amilyen az en koromban volt. Azt hinnetek mar 50 felett vagyok, hat nem, 38 vagyok, csak szamit az is ,hogy honna szakadt ki az ember. Az ami egyeseknek nehez, sot lehetetlen az masnak jo eselyt jelenthet. Aki nem igy latja, az sem Amerikaban, sem Norvegiaban, sem Daniaban, sehol nem fog konnyen megbirkozni a valtozassal. Azt gondolom, hogy amikor 19 evesen eljottem otthonrol, ennel jobb tancsnak nem is orulhettem volna. Es meg egy jo tanacs, foleg azoknak akik fizikai munkaval keresik kenyeruket!! Sportoljatok sokat a szabadidotokben, mindig allitsatok fel olyan nehezen elerheto teljesitmenyt amit nem lehetetlen elerni csak edzeni es gyakorolni kell ra, es a fizikai munka a gyarban, a gepsoron. a raktarban, akarhol, nem jelent majd gondot. Szoval , ami masnak lehetetlen vagy jo esetben nagyon nehez az nektek jo eselyt jelenthet. Csak rajtatok mulik. Sok sikert es ne adjatok fel.
(Nem vagyok se buzgo kerestzeny, agykontrolos, titok konyv rajongo,sem Jehovista sem valami naiv optimista persze ezek meg attol jo eszmek, tapasztalatok lehetnek. Amit leirtam es tanacskent megosztottam veletek, sajat boromon tapasztaltam meg.Abban hiszek amit sajat kezemmel es akaratommal megvaolsitok. Amirol teszek, hogy megvalosuljon.Csodak , sultgalambok nincsenek, kar varni rajuk. Akinek nem inge az ne vegye fel:))
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
dzsekwolf 2012.09.11 09:52:15
@*Vörös Szonja*: Sajnos igazat kell adnom neked. Raadasul duhos is lettel, ami azt jelenti, hogy legszivesebben itthon maradnal, de nem teszed mert tenyleg eselytelen normalisan ELNI errefele. Egyszeruen nem ertem miert kepesek az emberek elfogadni, hogy hulyenek nezik oket. De ez is olyan mint a jo zene es a nagyon pocsek-kommersz zene , amire szinten van igeny, nem is kicsi. Sot, a tobbseg arra csapol. Hat mindenki azt csinal amit akar, de akkor is erthetetlen szamomra, viszont szorakoztat.
Miénk a  gyilkos, tiéd a gyász, Tiéd a számla, miénk a gáz, Miénk a vigyor, miénk a vár, Miénk a haszon és tiéd a kár!  Nevetek mindig, ha rád gondolok, Remélem, látszik, hogy boldog vagyok! Ugye látszik? Oh, igen! Ugye látszik? Oh, igen! (via) Aki hétfőre…..
BaaZooKaa alkotta okulásul. ..
dzsekwolf 2012.08.03 08:14:12
Ricsi elegáns, vasalt, fehér ingben fogad minket. Ő tartja karban a gödi Szorgos Kezek Háza hatalmas kertjét. Keze nyomán gyönyörű mikrotáj született: szögletesre vágott sövény, simára nyírt gyep, sehol egy lehullott levél, bár annak gyűjtését – saját elmondása szerint –…..
Nagyon bátor az a reklámcég, amely kitalálta, hogy a halálfélelemmel próbál népszerűvé tenni egy alapvetően nyugalmat árasztó autót. Pedig pontosan ez történt a Lexus esetében. Úgy látszik, a japánok is megelégelték, hogy potenciális vásárlóik minden eddigi…..
Update 1.0: Matolcsy az Estében azt mondta, őt meggyőzte a kormány döntése (amit részben ő hozott), és nem kockáztatja a nyugdíját mnyp-ban. Tehát enged a saját zsarolásának :)Update 2.0: Az elkobzott pénzeket a nyugdíjkassza hiánytalanítására és…..
dzsekwolf 2010.11.24 21:35:35
@Kivlov: 500 nettó alatt? Azért nem mondanám, van aki nettó 70-80 -ból havonta próbálja túlélni a percet ember.Amúgy volt már rá példa ,hogy a jólkeresők igen jó helyzetben voltak.De az most mellékes.
dzsekwolf 2010.11.24 21:51:53
@ökörpöröly: fincsi
dzsekwolf 2010.11.24 22:33:30
@sterimar: Ez már ki is lett számolva rózsabimbó.Nagy okosságot nem mondtál,csak akartál.Egy tenyésztett proli nem nagyon számolgat ilyeneket.Ha mégis, hát tisztelet a kivételnek.Nem azt írtam, hogy valamivel kevesebbet mint 300e. De látom neked ezt a szádba kéne rágni. Na mindegy, én most megyek mert vár a csajom. Te csak posztolj:)))) és ha nem hiszel nekem akkor számolj.De nekem 8
Kontár A csujogató Univer ketchup 2010.11.24 08:07:00
Először, mikor ismerős átküldte, azt hittem, ez valami rossz vicc, csak véletlenül töltötték fel az Univer honlapjára ezt a matyó reklámot. Enyhén szólva is túl van cifrázva. De aztán rebesgették, hogy a tévében is megy, szóval tényleg komolyan gondolják. Ez rettenetes.…..
Subba Kamu Roland megint 2010.11.19 18:24:00
Érdemes középig, "Faszom, fasszopó geci" Így őrjöngött Damu Roland - videó..
dzsekwolf 2010.11.19 23:18:26
@Müller? Az meg ki?: ebben az órában mindíg.meg amugy is,meg különben is.
most ne legyek buzi és ne is fürgyek le? ennyi? és akkor lesz tshajom??
dzsekwolf 2010.11.20 14:14:13
@VRbagoly: Azt kívánom neked,hogy csak fele ennyire legyél sikeres.Kiváncsi lennék, ezt mennyire értetted meg?

ingatlan.com/5205467?hf
dzsekwolf 2010.11.20 14:21:33
@karacsi_maci: Nem sok ha azt is számításba veszed,hogy a sunák imádják ezt a helyet.Ez is benne van az árban.
Tiszta Beszéd Bér/feszültség 2010.11.05 16:54:00
 Ha konkrétan nem is fogalmazódik meg a kérdés, valahol mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon időben ugyanannyit dolgozik az ember és minden ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Lajtán túl, mégis töredékét keresi a munkavállaló, mint a francia…..
dzsekwolf 2010.11.06 10:58:14
@korhadt ajtófélfa: igen, erről is beszélek.
Átérzem a helyzetetdet, hasonló cipőben járok/jártam.
dzsekwolf 2010.11.06 11:02:41
@bean: És erről is beszélek.Sajnos magyarországnak ez a keresztje. Kérdés,hogy meddíg. És nem feltétlenűl kormány vagy rendszer változásra van szükség mert tekjesen mindegy ,hogy melyik politikai erő mahinálja el azt a kevés adót amit befizetünk,hanem a fejekben kell rendet rakni, resetelni kéne mert ez ami van az még a zsákutcánál is rosszabb.
Hihetetlen, hogy valaki ekkora gyökér tud lenni, mint a mai, név nélkül beküldött történetben szereplő idióta. Elüt valakit, aztán ahelyett, hogy megkérdezné, nem sérült-e meg, leordítja és le is önti. Nem tudom, mit gondolt, hogy majd az energiaitaltól erőre kap az a…..