Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szdori

21 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A testet körülölelő csodák, a drapériaszerű anyagkezelések láttán gyorsabban ver a szív, kipirul az arc és bepárásodik a tekintet: igen, ez a kollekció a nőiesség non-plus-ultrája. Le merem fogadni, hogy hírességek tucatjai fognak az Atelier Versace kollekcióba öltözni a téli…..
Az aprócska zöld gombot megnyomva tárul fel az ékszerek valódi szépsége: a miniatűr elrejtett díszek. Cuki, mégsem kislányos, de ennek ellenére sem tudom elképzelni magamon.Nektek tetszik?Forrás: Buzz Beast ..
szdori 2010.09.22 20:00:12
Amikor múlt tavasszal a zártkörű divatbemutatón betekintést nyertek a világ vezető divatszerkesztői McQueen utolsó kollekciójába, egy ruhát még nem láthattak. Azt, ami valószínűleg utoljára került ki Alexander kezei közül. Ezt a lent látható kecses báliruhát múzsájának…..
szdori 2010.08.18 13:33:23
Jeremy Scottot szemmel láthatóan nagyon megihlette a kőkorszaki család, ugyanis legfrissebb kollekciója erősen idézi Vilma és Frédi ruháit. Nem tudom eldönteni, hogy ez egy vicc, a gyermeklelkű felnőttek hatékony targetálása vagy éppen egy új trend megszületésének vagyunk tanúi…..
A Good elnevezésű orosz kreatív ügynökség mókás bukósisakokat dobott piacra. A minták változatosak: Anna Wintour frizurájától a földgömbig választhatunk a különféle sisakokból.Mit gondoltok, ti motoroznátok egy meglékelt dinnyével vagy egy golflabdával a fejeteken? ..
Imádom az erdei gyümölcsöket. Egyrészt azért mert szemet gyönyörködtetőek nagyobb mennyiségben, másrészt azért mert isteni finomak. Valószínűleg Fulvio Bonavia is így érzett, amikor megalkotta a "Matter of taste" fotósorozat koncepcióját.Na melyik a kedvencetek? A…..
Szerintetek ki volt a legjobban öltözött? Sarah Jessica Parker szövegkiemelőszínű Valentinoban, Kim Cattrall arany-mustársárga Naeem Khanban, Cynthia Nixon Carolina Herreraban vagy Kristin Davis körömlakkpink Jean Desses estélyiben?Forrás: FashionPolice..
Nem sok embernek adatik meg, hogy találkozzon az angol királynővel, de aki megteheti az általában napokat készül az eseményre. Kétségkívül így történt ez Lady Gaga esetében is, azonban a készülődés nem a megszokott módon ment. Gaga ugyanis egy piros lakk Alexander McQueen…..
Ezek a gyönyörű Tiffany&Co. gyémánttal kirakott, kulcsot formázó medálok elképesztően gyönyörűek, elegánsak, és persze nagyon drágák, de szerintem minden nő örömmel kapna egy kicsi, türkízzöld csomagolású dobozkát karácsonyra, amely az egyik kulcsot rejti.Ki melyiket…..
szdori 2009.11.29 18:59:48
Kristen Stewart nem éppen kifinomult ízléséről híres, inkább véletlenszerű képviselője a tomboy stílusnak. Egyedi elképzeléseit semmiféle stylist gondolata nem befolyásolhatja, mindig nagyon "Kstew-s" ruhákban pózol a vörös szőnyegen, vagy menekül azon…..
Amikor anyagot gyűjtök a bejegyzésekhez és a Louis Vuitton márkanevet olvasom, valamiért azonnal elkezd a fejemben villogni a jellegzetes formájú LV monogram, és a virágok/csillagocskák hada. Nem szeretem ezt az érzést. Most megláttam ezeket a csodálatos ékszereket,…..
nem írok tovább blogot..unalmaas..bocsi..deezvan.. ..
Ezt a rózsaszín szatén és Swarovski kirstályokkal díszített Celine Boogie Táskát Madonna és lánya, Maria Lourdes tervezték. Szerintem borzasztó. Nekem abszolút hate. Ti mit gondoltok? (még nincs ára)..
A londoni és milánói divathetek után megkezdődött a Párizs Fashion Week is. Már Anna Gareth Puth post-ja is a francia divathétről számolt be, most pedig a Nina Ricci 2009-es tavaszi kollekciójából láthattok képeket. ..
 hh..kezdem unni ezt a bblogosizét..úgyh sztem nem sokat fogok írni.de azért még írok nyugi :D am meg nem volt semmi.msnezek.zenéthallgatok.ésnem tanulok..pedig kéne..na mind1cupp..
 heló nem rég jöttem meg.fanniéknál voltam.és buli volt.ésjó volt.és horrort néztünk.az nem volt túljó.de túléltem.és asszem megyek is.cupp...
 hály!itthon vagyok.és voltam fanniékkal vásárolni.mert hnap lesz a buli.és este megyünk színházba benjivel bencével meg anyával.és még hajat is kéne mosnom.úgyhogy most megyek.pápá :* (L)..
 semmikül..most jöttem meg edzésről..jovolt..és mint mindig esztikére várok :Dna megyek is..cupp..
 heló!most jöttem meg angolról..elég unalmas volt..de túléltem és ez a lényeg :D:Da sulejban nem volt semmi..nem írtunk csak föciből..de abból mindig írunk szal xDés még kéne infót is tanulnom mert hnap dogát írunk..na mind1 majd később :Dés eszti nincs fel msnen..biztos a…..
 háj!suli volt..meg német..meg edzés..de igazából semmi izgi :D 1 5ös nyelvtanból meg még1 5ös németbőőől :D és eszti most fürcsizik de azt mondotta h 9 körül leszik úgyh nem gáz :Dna megyek iis.cuppiguppi (:P) :D (L)..
 hááájma vótam benhiéknééél.és fasza vóóóót.és jaa.és most nonival "angolul" beszélünk emesenen xDés nem vót semmi. és eszti tóóóóld már fől a segged emesenree!!!!náá cupp (L)..
 nahelló!bocsi h eddig nem írtam csak hát..nemtom:D elfelejtettem xDna de egyébként nem volt sok izgi..itt volt esztiii:D:D ésésnagyon joovolt (L):Déss kifestett engem ^^xD szépséges lettem :D:D és most ment eeel..:(: de majd őszi szünetben is jööön és fasssza…..
még mindig nem tudom beállítani ezt a fosbetűszínt!!!!! ehh... elegem van..zenét hallgatok..hát nem nagyszerű?:D suliban nem volt semmi.. mint mindig.. éés holnap jön eeeszti éés jajjdejólesz!!! :D de természetesen most sincs fent msnen..tipikuuuuss...nna megyek is...cupp (LL)..
szdori 2009.09.30 22:09:19
@teamedward: okééé elfelejtettem :D:D
 hellónem tudom ezt a szarrr betűűt beállítani!!! áhh elegem van.. mind1..a suli egész jó volt..nem történt semmi érdemleges..mint mindig esztidrágát várom h feltolja a popsiát msnre..nna megyek is.. cupp (LL)..
 naa helló! bocsi h eddig nem voltam de el is felejtettem meg.. mind1..na hát egyébként meg nem történt sok érdekes..vtunk kalandparkban :D és kihorzsoltam egy pöppet a karom.. neeembaj nemgááz :D szal jóvolt.. ma oltást kaptunk a suliban úgyh nem tuttam menni edzésre…..