Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaziJoe

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az 1990-es évek flipper-reneszánszának egyik meghatározó egyénisége volt a flippergyártásban a mai napig is aktív flippertervező, Pat Lawlor. Az 1951-es születésű Lawlor  videójáték-tervezőként kezdte karrierjét, az első flipperes munkája a Williamsnél az 1987-es Banzai…..
Mai mese a falusi életről Brikett 2010.03.08 23:12:00
Teljesen szeretem, hogy van egy kandallónk. Viszont a fatüzelés, bármennyire is imádom az illatát, hozott magával némi gondot is. Például, hogy mivel nyáron még nem tudtuk, hogy nekünk télen már kandallónk leend, nem tároltunk be fát télire. Emiatt most vettünk keveseket,…..
Belsőség Találkozás a fiúkkal 2010.03.04 17:51:00
Elég sokat vártam rájuk, persze fűtött kávézóban, meg a könyvtárban, ahonnan mailt küldtem. Aztán meguntam és nekivágtam a kb. 7 kilométeres útnak gyalog. Talán erről eddig nem is esett szó, de annyira gyönyörű ez a környék, havas minden, a fjord is be van fagyva, kedves, kisebb-nagyobb, színes fa,…..
BaziJoe 2010.03.04 17:54:36
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Fel a kezekkel, ki volt annyira türelmetlen, hogy tegnap délutánra elintézte a napsütést? :-)Ez itt a bejárat az utca felől. Ez az a bizonyos kiskapu, amin a kutyaház nem fért át :-).Ez itt a ház bejárata, jól látszik, milyen szép teraszunk van. Idővel majd valami kiülős helyet…..
Remélem, kezdenek tisztulni a dolgok körülöttük, hogy aztán rögtön rosszabbra forduljanak :-). Nagy rohanás, szervezés, egyezkedés néz ki nekünk a következő napokra. Ráadásul Dóra pont most döntött úgy, hogy 38 fokos lázat óhajt magának, így a jó előre eltervezett…..
Végre - sok-sok keresgélés után - megtaláltuk Őt. Az új lakásunkat. Negyedik emelet, tetőtér, hatvan négyzetméter, és gyönyörű. Az általam előre felállított kívánalmaknak (gáz-cirkó fűtés, külön wc és fürdőszoba, sok ablak, világos terek, szép és jól használható,…..
A most következő történet hosszú lesz, elég messziről indul, és a végére alkalmas lesz a vérnyomás kellemetlen szintre történő emelésére, úgyhogy az erre hajlamosokat óva inteném a fogyasztásától. Amikor 2001-ben megvettük ezt a házat, az ügyvéd előtt szembesültünk…..
Kedves Mindenki, akik eddig türelemmel kivárták, hogy írjak végre! Kicsit sűrű volt az elmúlt két hét, de - remélem! - vége jó, minden jó. Eladtuk a házat, így a falusi mese itt és most véget ér. A történet eléggé jó példázza, hogy a világon minden mindennel összefügg,…..
BaziJoe 2009.09.16 18:03:19
@m e o w: Akkor bocsi, de azon kivul, hogy ismerjuk egymast minden ugy van, ahogy irtam. A kutyusok nagyon szepek. Rezeg a lec, de van most eppen kutyank. Egyebkent nekem szinte mindig ilyesfele "hasznalt" kutyaim voltak, nagyon halasak. A folytatasnak nagyon orulok.