Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boguslawski

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Végre elkészült a művünk! Biszku Béla bácsit az utókor nevében szembesítettük az 1956 utáni megtorlásokkal. Ez a film, a Bűn és büntetlenség a blog olvasóinak és íróinak közös alkotása, ezzel a bejegyzéssel indult, ennek kapcsán találtunk rá a…..
Minden idők legnagyobb külföldre irányuló országimázskampányát indította Izland, hogy visszarántsa az országot az Eyjafjallajökull vulkán kitörése miatti turisztikai mélyrepülésből. „Néhányan azt hiszik, hogy az egész országot hamu borítja, és Izlandon…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2010/04/12 Subject: Kalomuni napok - foglalás To: recepcio@hotelkalomuni.hu   Tisztelt Szobafoglalás!   Érdeklődnék, hogy 2010. április 16-17. (péntek-szombat) van-e még lehetőségem 1 db egy ágyas (single room, nem a superior) szoba foglalására a…..
boguslawski 2010.04.19 15:39:01
boguslawski 2010.04.19 15:38:21
Mi volt a legcikibb a 2010-es választásban? Az OVB összeomlása? A Fidesz-henger? A szakállas szociológusok leváltása multiknál dolgozó, de multiellenes ördögpálcásokkal? A halálosan fejbebotoxozott Lendvai Ildikó kataton kubatovozása?  Egyik sem jutott a közelébe sem annak…..
Critical Miss Big, big lányok 2010.04.08 07:38:00
Ahogyan már olvashattatok róla, a francia Elle főoldalra és egy 12 oldalas divatanyagba tett egy gyönyörű, ámde elég nagy méretű lányt. Van, aki szerint ez csodálatos és a piszkafa-lányok érájának végét jelentő időszak kezdetét jelzi, én viszont úgy gondolom, hogy ez bár…..
boguslawski 2010.04.08 11:11:43
Azt hittük mi naívak, hogy a tengerből kiugró Boeing gépeket reggeliző Megacápánál nincs mélyebb! De van! Itt van a Megapiranha, ezek is a partra ugrálnak meg helikoptereket esznek az égből. Reméljük hamarosan még több jelenet lesz publikus! ..
VENDÉGPOSZT. Kósa András, a Hírszerző rovatvezetőjének írása. Igazából nem nagy ügy az egész, mondhatni gyakori a magyar médiában: ha nem akarunk dolgozni, nincs kedvünk/időnk utánajárni valaminek, kellemetlen telefonbeszélgetéseket folytatni politikusokkal, odakenünk…..
w Multiplayer 2010.03.26 06:00:00
Eddig a két új erő mutatkozott be az MTV interjúsorozatában. A köztévé kezdeményezése egyébként megérdemli a biccentést, annál többet csak azért nem, mert ez volna a default elvileg. Kockázatos riporteri feladat, és ahhoz képest eddig egészen ügyesen teljesítették. A…..
Levélírónk érdekes cikket talált az óvodáskorú gyerekek nevelésére vonatkozóan. Új irányelv jelenik meg, kerülni kell a nemi szerepek megjelenését, meggátolva ezzel a társadalomra ezek szerint káros hagyomásnyos nemi szerpek beidegződését. Nagy szerencséjük van a…..
Kedves Szerkesztők!   10 éve lesz idén, hogy a jelenlegi munkahelyemen dolgozom. A fizetés kevés, de legalább biztos, a főnök elég rendes, szóval nem egy különösen jó munkahely, de nem is elviselhetetlen. A kollégák is hosszú évek óta itt vannak, egy összeszokott csapatról…..
Sok kommentelő kérdezte, hogy hová tűnt Baló György a Kossuth Rádió 180 perc című műsorából. A választ a Kreatívban leltük meg: Balónak a Kassza című új köztévés műsora miatt az MTV nem engedte, hogy szerződést hosszabbítson az MR1-el. Balót február 15-től Mong Attila…..
MARTIN JÓZSEF PÉTER ELEMZÉSE "A válság kényszerűen kibillentette a magyar médiát a provinciális köldöknézés állapotából" - állítja a Figyelő volt főszerkesztője. Elemzés, amely nem ide, hanem a megújult Antagonra készült, így egy szokásos posztnál hosszabb,…..
  Csak női főnököt ne. Egy jelentéktelen környezetvédelmi csoportnál dolgoztam, ami inkább "szükséges rossz" kategóriába sorolható, mintsem egy jelentőségteljes helyre. A főnökömnek mindenki rossz és buta volt, aki nem úgy gondolkodott, mint ő! A hibáit nekünk…..
Csak a szokásos. Elfelejtenek értesíteni tartozásról telefonban, levélben, bármiben, aztán kikapcsolják az átirányítást, aztán nem bírják vbisszakapcsolni, azt hiszik sosemvolt, ilyenek: Történt, hogy cégünk irodáját bezártuk és lényegében egy másik cégbe olvadtunk be az…..
Címlapján hirdeti a HVG, hogy a lap 65. oldalán a csujjogatásról, mint döntés-előkészítésről ír. Ott azonban csak egy olyan cikket találtunk, ami egy pátyi, nem túl izgalmas, népszavazásról szól. Hol itt a csujjogatás? Hol van a lapban egyáltalán csujjogatás? Most…..
A Reakció és a Comment.com után nem akarnánk túl sok bőrt lehúzni az innen is, onnan is különösen szerencsétlenre sikerült Duna tévé vs. Apáti-Tóth Kata vs. normális ország versenyfutásból, de:  Hogyan lehet egy adás után kitenni egy riportert? Amikor felvették nem…..
Pénzügyi okokból, de ha igazából ez a kezdődő jobboldali hatalomátvétel jele, az sem baj. Korábban már megindokoltuk, miért nem. A Szívlapát csodálatos videóján kívül csak ennyit szeretnék hozzáfűzni: A NAP-KELTE tervezett témái: Testünk titkai: kapszulás…..