Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pécsé

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pécsé 2011.05.08 17:04:07
ROFL-net Mit látsz a képen? 2011.03.13 11:57:00
 ..
...Justin Bieber is megérkezett! A fiatal pop-icon (...böeee...) számára az elődeihez hasonlóan megalkottak egy 3D-s koncertfilmként reklámozott másfél órás önajnározást. Hogy mennyire lehet ez jó film, azt remekül példázza, hogy az Imdb-n több, mint ötezer szavazatból 1.2…..
Pécsé 2011.02.15 19:43:22
A Garry's Mod Sötét Titkai blog készített így búcsúzóul egy alternatív befejezést. Konkrétan nem én hagytam abba, hanem sokktól meghaltam. :D Remek munka lett, köszönöm! :) Tiszta őrültek vagytok :D ..
Ahogy korábban ígértem, a Mesterkurzus mellett új rovatot indítok, ami mindennapi témákról fog szólni. Nevezhetjük véleménykifejtésnek, bár ezt túl hivatalosnak tartom, maradjunk a Gondolatoknál. A Gondolatok... rovat cikkeihez természetesen hozzászólhattok, sőt! Kíváncsi…..
  Rüdiger, nevének helytelen használatának apropóján megsértődve, le akar égetni engem a saját nézőközönségem előtt. Ezért eltulajdonítja a titkos, illetve kiadatlan hang- és képanyagaimat a főhadiszállásomról, és ezeket a Krankenschwanz Show keretein belül be is…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
A LaLee's Blog 2010-es karácsonyi (megkésett) kiadás része ezúttal a Vízipipa Rovaton belül jött létre. Ebben a videóban bemutatom az egyik legkedvesebb karácsonyi ajándékomat, illetve a végére egy kis marhaság is belefért. Jó szórakozást, kellemes ünnepeket és boldog…..
Nem is értem, a készítő miért nem küldte el nekem, holott tök jó lett. Véletlenül vettem csak észre Youtube-on ajánlásként és remek kis móka azoknak, akik nagyjából emlékeznek még a LEGO Island bemutatómra. Készítette: lokosguba  ..
Pécsé 2011.02.12 15:28:17
- Időpont: Az adás 2010. május 28-án volt. - Házigazdák: $a$, Killah és LaLee - Főbb témák:  DooM 2 Split >> Second The Punisher - A…..
Pécsé 2011.02.10 14:59:34
Valószínűleg már mindenki tudja, de mindenképpen el akartunk köszönni attól a blogtól, ami minket is inspirált, és elindított, és ami nélkül mi sem tartanánk sehol.Mindig felvállaltuk, hogy freddyD stílusára támaszkodva kezdtük a videózást, és csak remélni tudtuk, hogy…..
Pécsé 2011.02.08 21:57:27
@Malackutya:
Pontosan. Hál isten van még 2 kedvencem FreddyD-n kívül, de ez mégis rossz. annak ellenére, hogy 2009 közepefele kapcsolódtam bele a dolgokba, 3. végig néztem az összes évadot sorba, és még így se untam meg. RESPECT!
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
A leghosszabb videóm következik egy olyan játékról, amelyben bármiféle logikát keresni teljesen felesleges ;) Itt letölthető a demo verzió És itt egy teljesen jogos PC GURU cikk..
Üdv olvasók!Egy kis nyereményjátékra hívnám fel a figyelmeteket, ami jövő héten, tehát november 8-tól (hétfő) 12-ig (péntek) fog tartani. Miről is van szó?  Először is a nyereményjátékban lévő részvétel feltételei: Szabad november 13-i (szombat) este, Skype cím,…..
Pécsé 2010.11.04 23:39:01
Nos, ez is megtörtént. Annyi hülye figyelmeztetés után a youtube letörölte a profilunkat, és ezzel együtt minden egyes videónkat.Fura, de engem valahogy nem vágott mellbe a hír. Őszintén szólva a tököm tele volt már a youtube állandó cseszegtetésével. Most már legalább nem…..
Az ehhez hasonló videók szokták leginkább megerősíteni bennünk az érzést, hogy igenis megéri csinálni ezt a sorozatot. Köszönjük szépen, Djgab3n! ..