Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bbors

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Moped blogon eddig zömmel a nyugati típusokra helyeztük a hangsúlyt, ezért külön megörültem, amikor Kiss Péter, a Magyar Riga Motoros Klub elnöke lehetővé tette számomra, hogy igen nagy becsben tartott Riga 3-as mopedjét megtekintsem és kipróbáljam.  Bevallom, némi előítélettel érkeztem a…..
bbors 2015.02.03 09:04:50
@filina: Nálunk így mondták:
Riga moped drága kincs,
jó, ha van, de jobb ha nincs!
;-)
Amúgy nekem nincs, de más kis 50-eseim vannak mindig, nagyon szeretem őket és minden elismerésem azoké, akik egy Rigát olyan szintet tartanak, hogy hosszú túrákra is elindulnak velük!!
Belsőség Örömteli, öreg budi 2014.07.27 06:49:19
Lassan csiszolódik-csiszolódik, nem kerget a tatár, ráérünk Ez a poszt nem akar rábeszélni az öregautózásra. Ne tedd, ne csináld, sokkal okosabban is eltöltheted az idődet, sokkal hasznosabban, tényleg. Ha eddig nem kezdted el, most már ne vágj bele, mert az autózásnak sajnos…..
bbors 2014.07.28 00:54:55
@ommm:
A Lorenz cégnek tényleg van magyarszki vonatkozása, én a ma már (asszem) nem létező cég alapító fiával találkoztam, aki szerint a fénykorban tuningolással is foglkoztak erősen, szóval nézz körül az autódon rendesen, hogy kapott-e lényeges dolgot, vagy csak csomagtartófedelet a bontóból...
Irgalmatlan tempóban készülünk az idei Oldtimer Expóra, a telefonálás és a rögtönzött értekezletek, tárgyalások töltik ki a szervezői mag munkaidejének java részét. Eleinte úgy gondoltuk, kicsit elszaladt velünk a ló, hiszen lényegében nem létező típusokat,…..
Csak rá kell nézni erre a Vectra-ra, és tudni fogjátok, hogy miről beszélek...
Most már tudjuk, miből telik neki szerelgetésre, nagy házra és öreg BMW-re. Íme, ahogy azt Ender kolléga írta: A konkrét terméket egyébként egy Ben nevű fószer csinálta. A Lush forgalmazza, kézzel készített arcpakolás. Mocsár szaga van és zöld, Csilla használja. De basszus...…..
bbors 2010.06.03 10:10:05
@ommm:

Ommm, téged egész egyszerüen leleplezett a rendörség!Hol bújtatod 3 hete a bankár feleségét!!??

www.stern.de/panorama/entfuehrte-maria-boegerl-polizei-veroeffentlicht-phantombild-1570948.html
Gibbons, ez a zseniális marha őrült ismét nagyot alkotott. Naná, hogy LEGO-figurákból. Azt hiszem, megérdemli, hogy megosszuk önökkel a Kati for president-sorozatot. Le a kalappal! Ez itt egy kis ízelítő, ha még nem tette volna meg, akkor most: katt ide! A következő poszt jön, készül, de előtte…..
Belsőség Haben Sie Erdgas? 2009.09.15 10:03:00
Nehezített a feladat. Adott egy autó, amelynek két üzemanyagtartálya van, mégis Budapest határa óta feszült figyelemmel pásztázzuk a kutakat, s az eddig megtett 500 kilométeren 5-ször álltunk meg naftát vételezni. A csapatszállító Opel Zafira ugyanis egy ECO Flex Turbo, azaz…..
bbors 2009.09.15 12:47:44
Az a baj, hogy ti itt két külön dologról beszéltek.

Lpg -autógáz-egy nagyon jól müködö dolog, igen otthon akár több 100 kút is lehet. Két éve használom és egész európában (ausztrián kívül) minimalis utánajárással mindenütt lehet tankolni.3% teljesítménycsökkenés,rngeteg kút, plusz megmarad az eredeti benzintank.

CNG -földgáz- egy sokkal kevésbé kiépített rendszer, nagyobb teljesítménycsökkenés,kisebb tank=kissebb hatótávolság.
Mindkét rendszerhez, nyelvtudás nélkül is a
www.gas-tankstellen.de oldalon meg lehet találni a szükséges üzemanyagot az autópálya közvetlen közelében, vagy egy adott címhez a legközelebb esö lehetöségeket. Egyész európában.
De a komolyabb navigációkra is rá lehet már tölteni a földgáz vagy autógáz kutakat.

Ezt azért én elvárnám egy autós újságírótól, hogy ilyenekkel tisztában legyen, vagy az Opeltöl,hogy felhívja a figyelmüket ha már annyira birka a magyar képviselet, hogy egy olyan üzemanyaggal meghajtott autót ad próbaútra, aminek az üzemanyagát magyarországon nem, vagy csak alig árusítják...