Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Gergő SPT

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik rendszeresen néznek vissza műsorokat a neten, azok tudják, hogy hiába van értelmes, intelligens, használható videótára egy tévécsatornának (tegyük föl, hogy van), akkor is csak a saját gyártású sorozatokat rakhatják föl, nem-saját gyártású játékfilmeket, sorozatokat…..
Szabó Gergő SPT 2009.09.15 11:27:12
@Blogerovac:
a képminőség elméletileg a sávszélességedtől függ, az internetkapcsolatod sebességéhez ad a lejátszó megfelelő minőségű videot. Elméletileg 2,5 Mbps sebességű internetes kapcsolatnál már meg kellene kapnod a jelenleg elérhető legjobb minőségű videónkat, ami 720x576 1.891 Mbps, ami elég jó kell, hogy legyen, közelít a televíziós adásminőséghez.
Azt azonban tapasztaljuk, hogy ez egyelőre nem mindig megy zökkenőmentesen, és előfordul, hogy gyors hálózatokon is a gyengébb minőségű video kerül kijátszásra. Ezen dolgozunk és remélhetőleg gyorsan megoldódik.
üdv
Gergő, AXN
Szabó Gergő SPT 2009.09.15 14:45:19
@raven_seldon: céges hálózatokon előfordulhat, hogy nem tudja a videolejátszó detektálni a hálózat sebességét, mert a biztonsági beállítások miatt nem kap erről indormációt. Ha pedig nem sikerül detektálnia a sebességet, akkor a leggyengébb minőségű videót játssza ki.
De dolgozunk azon, hogy mindig a lehető legjobb videominőség kerüljön ki.