Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cathy887

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltekintve attól, hogy Stohl Buci olyan fejet vág az egyik képen, mint aki éppen most akarja leszakítani valakinek a fejét és belehányni a tüdejébe, az István a király legújabb feldolgozásához (IK30, baszki, ez a hivatalos neve) készült felirat és állatfej igencsak indigóval…..
Még bolondozni is volt kedveA román nemzeti ünnep miatt fellángolt vita lezárulni látszik, a Jobbik hangoskodásügyi felelőse, Novák Előd megtalálta a Nemzeti Színház következő vezetőjét. "Legalább harmincszor láttam az Oroszlánkirályt, és ma is elpityergek rajta, amikor…..
cathy887 2011.06.20 15:32:09
Szinte hihetetlen, hogy 7 éve kezdtük, 7 éve építjük a Momentánt: fizikailag: hely, magunkat: csaptat, a teljesítményünket: négyszázix előadás összesen (KEX és TEÁVAL együtt). "Van már közönségünk, helyünk is van..." (hogy intellektuális utalás is legyen…..
Rég volt mozgás a blogon. Annál több a Momentán színházában. De most valami kikívánkozik belőlem, reméljük e bejegyzést több, gyakoribb bejegyzés követi majd. Nagyon vázlatos eszmefuttatás friss koncertélményeim kapcsán: 1 stadionkoncert (nem tízezres, zártterű aréna):…..