Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FayeFaye

313 bejegyzést írt és 998 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az FX szerethető motoros zsiványokról szóló sorozata hamarosan visszatér, és ha olyan lesz, mint a promó, illetve az ugrás után megmutatott promóképek, akkor meglehetősen komor évadunk lesz, no de hát mit várhatunk egy ilyan sorozattól, ugye. És akkor a…..
Hungarian Cycle Chic Bicikliutas 2013.08.23 10:38:41
A mindennapi tapasztalatok szerint a Bajcsy Zsilinszky út bringások szempontjából hiányos busz-biciklisávja nem aratott osztatlan sikert: a régi bicikliutat még mindig nagyon sokan választják. Ti hogy vagytok ezzel? Ha tetszett a poszt, kövesd a blogot a facebookon! ..
Figyelem, dilivideó! A College Humor összerakott egy tréfás reklámot arról, hogy a Trónok harcánál ezerszer jobb nézni azokat az arcokat, akiknek fingjuk sincs a könyvekről, és minden egyes új rész közben sokkot kapnak/mindent tudni akarnak/hülye elméletet gyártanak/már nem is…..
Ha bárkinek lett volna bármiféle kétsége afelől, hogy a Homelandben látott, befejezetlen felhőkarcolóba költöztetett nyomortanya az túlzás, hát az életben ilyen nincs is, az most nézhet nagyokat.   ..
Kicsit soknak tűnhet, hogy a Vámíprnaplók, a True Blood, a The Origins után jön még a Vampires vs. Zomibes (The Extinction Parade), az Alkonyattól pirkadatig-sorozat, meg egy The Strain is, de ez utóbbi meg sem közelíti a eddig ismert vámpírtörténeteket. Kezdjük ott, hogy itt…..
Az Amerika főműsoridőben a PBS számára készült négyrészes sorozat, és csak azért nem írom, hogy dokumentumfilm-sorozat, mert akkor senki sem olvassa tovább ezt a posztot, azt gondolván, hogy egy beszélő fejekre épülő dögunalmat akarok tukmálni. Noha valóban sok a beszélő fej…..
Last Tango in Halifax, Call the Midwife, Death Comes to Pemberley, The 7.39, The Paradise, Truckers. Jó kis ősz lesz ez. ..
FayeFaye 2013.09.27 15:50:16
A BBC őszi drámasorozatainak promóját elnézve nem találok köztük olyat, ami nem érdekelne. Na jó, a Ripper Street majd darálásra lesz eltéve, de például elkezdtük nézni a csajommal a What Remains-t, és máris jobban érdekel a folytatása, mint a Dexter vége, pedig csak két…..
A Trónok harca legutóbbi epizódja, a harmadik évad kilencedik része olyan mértékű felháborodást váltott ki a nézők körében, amire régóta (na jó, 2011 óta) nem volt példa. A sorozat alapjául szolgáló regényeket író George R.R. Martin neve egy napra a gyökérség nemzetközi…..
FayeFaye 2013.06.04 18:15:56
Ahogyan az 1950-es évek Rock 'n' Roll forradalma sokkolta a nyugodt és konzervatív fehér közönséget a fekete rhythm and blues átültetésével, a jazz népszerűsége a 20. század korai szakaszában okozott faji pánikot és szociális szorongást. Hosszú idővel az európai fasizmus…..
Nehéz idők járnak, ismét ráfanyalodtam az újságíró-etetésekre: az Urbanista médiaajánlatában a hirdetések árát lassan már nem forintban, hanem kalóriában adom meg. Ennek a ellenére a Gozsdu-udvarban működő Spíler bisztró meghívásával nem nagyon tudtam mit…..
FayeFaye 2013.03.24 17:32:39
comment:com Hírek kávé mellé 2013.02.13 10:30:00
Az NBC egy, azaz egy darab többkamerás Up All Night-epizódot forgat le (kvázi pilotként) James Burrows sitcom-veterán segítségével, de Christina Applegate nélkül. Na, meglátjuk, mi lesz belőle. Howie Mandel aláírt a negyedik America's Got Talent-évadára is. Szereposztás: Amy…..
FayeFaye 2013.02.14 08:52:33
A képek a Goldfinger, Casino Royale, Diamonds are Forever és a Live and Let Die filmek forgatásain készültek. via Proud Galleries ..
FayeFaye 2012.10.29 14:28:58
@Doro_: Hát nem direkt.:P
Nyakunkon a Halloween, így a mai rövidfilm stílusosan halálos: A.T Shank & Fiának rossz napja van, amikor egy szikla kilapítja a halottaskocsijukat, és alternatív útvonalon kell eljutattniuk a koporsót a temetőbe. ..
Talán nem vagyok egyedül azzal, hogy a legmeghatározóbb gondolat, amit az idei Prometheus kiváltott belőlem az volt, hogy mennyire zseniális is volt a harminc évvel ezelőtti Alien. Dan O’Bannon forgatókönyvíró a dugába dőlt Jodorowsky féle Dűne forgatásán ismerkedett meg H.R.…..
FayeFaye 2012.10.27 12:22:52
@Blake007: Igazad van, tényleg áttetsző, az első képen látszik is átsejleni a koponya. Ezelőtt soha nem vettem észre, mindig feketének láttam.
FayeFaye 2012.10.27 20:38:12
@Cucuminator: Nem, ez csak a képekről szól, és mivel a képek mind a szörny ruháról szóltak, erről írtam fülszöveget.
Ilyen nehéz gazdasági időkben nem tud mindenki bolti kosztümöt venni Halloweenra, de szerencsére itt van Tom Hanks néhány remek, házilag olcsón elkészíthető kosztüm ötlettel. Az teljesen véletlen, hogy mindegyik egy-egy legendás Hanks alakításon alapul...és hallottátok már,…..
Filmdroid Run Wrake: Rabbit (2005) 2012.09.23 10:00:00
A mai szürreális rövidfilm egy klasszikus, ami a Tesz-Vesz város tanuljuk a szavakat rajzstílusát állítja szembe a démonian gonosz gyerekekkel, akik persze a végén megkapják méltó böntetésüket, ahogy azt egy mesében illik. ..
Filmdroid Ha nem zavar a reklám! 2012.10.22 06:00:00
Rtl Klub 21:00 TDK Nátin tó széj...
FayeFaye 2012.10.22 12:28:40
@doggfather: Nem olvastam ezeket a kommenteket, csak most, hogy felhivtad ra a figyelmemet. Hat ez bennem is eldontotte, hogy a multkori volt az utolso hetem. En is csak segiteni akartam, amig Koimbra visszajon/elkoltozik, de azt hiszem ez csak kontraproduktiv.
Filmdroid Helen Dallat: Bare (2011) 2012.10.21 10:00:00
Rövid vizsgafilm egy városi medvéről, aki nehezen viseli el a természet rendetlenségét. ..
A gépházas posztban írtuk, hogy a hozzászólások mennyisége miatt havonta új posztot nyitunk a témának. (A posztok továbbra is a "Filmes naplónk" gomb alatt érhetők el.) Szóval... miket néztetek októberben?..
Thor: The Dark World Thor, a Bosszúálló kalandajait követi, ahogy azért küzd, hogy megmentse a Földet és a 9 Birodalmat egy sötét ellenségtől, ami öregebb, mint maga a világegyetem. A Thor és a Bosszúállók után Thor azért harcol, hogy helyreállítsa a rendet az egész…..
FayeFaye 2012.10.15 10:21:34
@danialves: "A Thor es a Bosszuallok utan Thor..."
Október 17-én jelenik Magyarországon a Prometheus házimozi változata mindenféle formátumban és kiadásban- Blu-ray, DVD, 3D, 3 lemez vagy egy - emellett egy spéci 9 lemezes gyűjtői box setet is kiadnak ami a Prometheus mellett az Alien 1-4 filmeket is tartalmazza. Korábban itt írtunk a…..