Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogárka73 (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már múltkor beszóltunk Vágó István Párbaj című műsorának egy pontatlanul megfogalmazott kérdés miatt, nem hagyhatjuk szó nélkül A széf bakijait sem. Amikor tehát tegnap este kommentelőink jelentették, hogy rossz választ fogadtak el az RTL Klub hétfőn újraindult…..
bogárka73 (törölt) 2009.11.13 08:42:14
@ds9: tipikus példája vagy annak, hogy mennyi lexikális tudására büszke ember létezik aki valójában hülye mint a segg

valóban létezik általános műveltség, de nem fokmérője az embernek, különösen nem emberi kapcsolatokban - a barátjától az ember nem azt várja hogy a háromszög belső szögeinek szabályszerűségeit felböfögje mint egy rossz magnetofon (lásd te), a barátnője is jó ha tájékozott az embernek de lényegesebb hogy miként szopja a faszt vagy milyen anya mint hogy kanttól mit olvasott és mit okád vissza ha megkérdezi valaki

az ilyen magnetofonfejű okoskodó (jó esetben aspergeres) hülyéket egy nagyobb bottal agyon kell verni amikor nekiállnak tesztelgetni.
bogárka73 (törölt) 2009.11.13 09:15:09
@mert ez muanyag: a cigány az meg magyar, persze!
w Turulfarhát 2009.10.27 07:00:00
„Hát tudd meg, ez az ember feltalálta a halandzsanyelvet. Értelmetlen szavakat kever bele a mondatba, és amikor az ember félig megőrült, hogy nem érti, öt koronát kér kölcsön.” Karinthy: Halandzsa Lesz bevásárlóközpont, nyugtatta meg Vona Gábor azokat, akik a Jobbik…..
bogárka73 (törölt) 2009.10.27 17:54:49
@Sade Bárki: miért mikor uralkodott sötét erőszak? nem tudok szokatlanul durva időszakokról az emberiség életében

csúsztatás minden ilyen nézet: más emberfajokat mi irtottunk ki nem maguktól tűnt el 8-10 "ember"

indián civilizálás, cári gulág táborok, nácik az erőszak folytonos. 45 után halálra erőszakolták a nagyijaink testvéreit, anyját (polcz alaine jól leírta), kurdok, Vietnam miről beszélünk? a nácik kezdők

@yrrr: nem, kefélek :)

@Blackrock: nem vizionáltam nyereséget de erre kell törekedni, erről beszél orbán és Vona. a széplelkeket csak lőjék agyon inkább ők mint én. de a daráló nem válogat

kételkedők a Katrina hurrikánról olvassák el az amerikai híranyagokat: az egy kis semmiség volt még sem tudta a leggazdagabb demokrácia humánusan kezelni.
bogárka73 (törölt) 2009.10.27 22:28:57
@Sade Bárki: ugyan. a fasisztázás nettó baromság, nemzeti szocilistákra gondoltok amikor fasisztáztok. a naaagy szenvedés pedig nálatok azonos a nácik tetteivel.

de mondhatjuk hogy a jövőképem reális és ez számotokra náci
bogárka73 (törölt) 2009.10.29 17:30:03
Paul Haggis kétszeres Oscar-díjas forgatókönyvíró és rendező (Ütközések - legjobb rendező, legjobb eredeti forgatókönyv, de ő írta a két új Bond-film és a Millió dolláros bébi forgatókönyvét is, bővebben itt: port.hu és IMDB oldalak).Nemrég hozta…..
bogárka73 (törölt) 2009.10.26 23:14:58
Ez sem lesz rövid olvasmány, de mindenkinek forrón ajánlom, ugyanis még a Homár is ritkán kap ilyen erős, mondhatni letaglózó levelet. A Magyarországon befogadott, állítólag rasszista görögöktől eljutunk a Homéroszt tanító szkíta mágusig, közben olvasónkat egyszerűen…..
bogárka73 (törölt) 2009.10.06 02:25:13
  Sokan kérdezik tőlem, hogy ha nem szokványos piercinget szeretnének akkor inkább microdermalt, vagy felszíni piercinget ajánlok. Ez természetesen az adott testrésztől függ, így van ahol kimondottan előnyös a microdermal, van ahol megteszi a hagyományos…..