Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyöngyi69

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a tonik tökéletes smink és arcmaszk maradványok lemosására, arctisztításra, frissítésre. Nem szárítja a bőrt, mert nincs benne alkohol, sem festékanyag és hasonló fölösleges dolgok. Enyhe savassága visszaállítja a bőr védekezőképességét, és antiszeptikus hatású.Ez…..
Gyöngyi69 2010.11.04 21:07:57
@margarethe: Szia! Szerintem ebben a receptben pont az a lényeg, hogy nincsen benne alkohol, így nem szárítja a bőrt. Szerintem is büdi, de hamar elillan az "illata", a jó hatása viszont vitathatatlan.
Ha illatosra vágysz, próbáld ki a rózsavizes-körömvirágos tonikot, szerintem tetszeni fog!
Adri88-nak! Én az első adagot egy hónap alatt pancsoltam el, azalatt nem romlott meg ...
A szájvíz Magyarországon nem divatos, pedig hasznos lenne. Fogmosás után ha öblögetünk a szájvíz olyan helyekre is bejut amiket a fogkefével nem értünk el. Étkezések között, ha éppen nincs időnk vagy lehetőségünk fogat mosni a szájvíz használata is megoldást jelenthet.…..
Gyöngyi69 2010.10.27 20:29:48
@Lucrezia: Mit szólnátok egy kis (késhegynyi) bórsavhoz? Úgy tudom, hogy nem káros, tartósít és antiszeptikus.
Lukrécia kencéi Fürdőbomba II. 2010.04.01 18:59:00
Muszáj visszatérnem a fürdőbombákhoz, mert nagyon felkapott lett itthon, gyakran csinálom és némileg gyarapodott a tudásom. A recept amit most leírok nem sokban különbözik az elsőtől, és tovább lehet kísérletezni mindkettővel. Igazi élvezetet nyújt a kreatív énünknek (melyik…..
Lukrécia kencéi Segítség! 2010.10.25 12:44:00
Már több, mint egy hete nem jöttem elő új recepttel. Tudom, lustának tűnök, de az az igazság, hogy nagy munkában vagyok: új weboldalam lesz. Aki nagyon ügyes, meg is találhatja már a neten (a címet nem árulom el), bár még csak egy visszaszámláló órából áll.Szóval, együtt…..
Íme egy másik arctonik recept Gyöngyinek. Igaz, hogy nem hámlaszt hanem hidratál, de a használata utáni kellemes érzés talán kárpótolni fogja. Azért igyekszem majd másik aha-savas tonik receptet is keresni.A rózsavíz már magában is szuperül hidratál, én egy jó ideje használom,…..
Miből lehet nem káros fogkrémet készíteni? Először nézzük át az anyagokat, aztán írok recepteket is.SzódabikarbónaA tegnapi cikk után a kommentekben is felvetődött a szódabikarbónás fogmosás gondolata. Nagyon sokan mosnak/mostak szódabikarbónával fogat, igen jó…..
Gyöngyi69 2010.09.25 21:47:55
@Lucrezia: Köszi, ezt átgondolom!
Gyöngyi69 2010.09.26 22:19:01
@t.bernadette: Szia!
Én az elsőbe tettem Himalája-sóoldatot, azzal nem vérzett, a másodikból kihagytam, most igen. Így most nagy duzzogva teszek hozzá utólag:) Nekem a Dentominosban nincs semmi olajféle, tökéletesen meg vagyok elégedve vele, ugyan nem habzik, de nekem sem hiányzik.
 A shea vaj szuper. Jó szinte mindenre, főleg kiszáradt, töredezett, ekcémás bőrre. Rajtam van mindegyikből :) A kipirosodott orromat is ezzel kenegetem, a felrepedezett sarkamat is. Könyökre, cserpes ajkakra is kitűnő, és még sorolhatnám.Amit itt leírok, az egy alaprecept,…..