Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lee7

0 bejegyzést írt és 132 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svéd Ghost a mai nap folyamán jelenteti meg Popestar című EP-jét, melyen egy új dal és négy feldolgozás kap helyet. A saját szerzemény a Square Hammer címet viseli, a refrénje pedig olyan ragadós, mint a gyümölcsízű golyórágó három-négy perc után. Egy klip is készült hozzá, amit a hajtás után meg…..
Nem kapok levegőt. Ilyen váratlanul nem jöhet ez. Pedig de, akárhányszor olvasom hírt, igaznak tűnik. HÁROM HÓNAP MÚLVA ITT AZ ÚJ METALLICA-LEMEZ Az lesz a címe, hogy Hardwired…To Self-Destruct, és a címadó dalt is meg lehet hallgatni róla, itt alább. Ja meg klip is van hozzá, jó sok…..
Lee7 2016.08.22 12:25:43
@celestial: nem neked címeztem a hozzászólást, csak te válaszoltál. Általánosságban mondom, hogy ez a hozzáállás bármihez amit csinál a Metallica. Lars szerintem se egy jó dobos, irtó gáz volt pl. amikor Bp-en elbaszta a One szólóját, de az is túlzás, hogy ezen mennyit pörögnek (tény, hogy most pont nem). Egyáltalán nem vagyok amúgy óriás Metallica rajongó, de szerintem ez egy jó szám lett és bosszant, hogy ennyi negatív kritikát kap.
Lee7 2016.08.22 12:44:55
@celestial:
: )
Hogy mi választás kérdése? Az, hogy ott leszel-e most szombaton a Pride legfontosabb rendezvényén, a felvonuláson. Ez választás, és mi reméljük, hogy nagyon sokan leszünk! Mondjunk együtt nemet a gyűlölködésre, mondjunk igent arra, hogy minden személy és minden szeretet más, mégis egyformán értékes!…..
Holnap, azaz június 17-én jelenik meg, de a premier már megvolt, és akár itt a Lángolón is végig lehet hallgatni. A You Will Never Be One of Us a dél-kaliforniai Nails harmadik nagylemeze, és egyben a leghosszabb is. Igaz, ez is csupán 21 percet jelent, de ha nem lenne rajta a nyolcperces záró…..
Lee7 2016.06.16 16:02:23
@Carlino Libre: Sajnos a Gojira albumon messze az a két szám a legjobb ami már korábban kijött klippel. Különösen a silvera. Ettől még jó az album, de ezzel a két számmal túl magasra tették az elvárásaimat: )
Lejárt a szerződése a Warner lemezcéggel a Metallicának, aminek következtében a zenekar megalapította a Blackened Recordingsot, ezzel pedig a világ legnagyobb, nagykiadótól független együttesévé váltak az. A 28 éve kötött megállapodás eredményeként Lars Ulrichék megszerezték…..
Sokan vallják, hogy pulóvert adni és kapni karácsonyra béna. Rendben, aláírjuk, hogy nem egy kreatív ajándék, de mint ahogy maga a zenekar, ez a pulóver is minden eddigit felülír. A pentagramokkal és mosolygósan vidám halálfejekkel díszített karácsonyi Slayer-pulóvert…..
Lee7 2012.11.23 13:32:58
A Rammstein, Kiss és sok más egyéb zenekar után újabb fellépőket nevét tették nyilvánossá a jövő évi Nova Rock fesztiválra. A fő headlinerek közé tartozik a hatodik nagylemezén dolgozó Kings of Leon, a nálunk többszer is koncertező 30 Seconds To Mars vagy az idén a Szigeten…..
Véget ért Frankfurtban a 2012-es MTV European Music Awards, amin Taylor Swift és Justin Bieber egyaránt három-három kategóriában győzedelmeskedett. A Legjobb Férfi (?) Előadó és a Legjobb Női Előadó mellett Carly Rae Jepsen és a One Direction is bezsebelt két díjat, előbbi Call…..
Minden nagyobb zenekarnak meg van az a nagybetűs slágere, amit akkor sem tudnának már 20-30 év után rosszul játszani, ha direkt ez lenne a céljuk. Na, a Guns N' Roses pont nem ilyen, mivel a lassan a kiránduló ovisok közé tévedő szipus hajléktalan megbecsülésével rendelkező Axl…..
Lee7 2012.10.24 17:01:23
@Trotter: meg képen botoxolva: )
Miután váratlanul Per Møller Jensen dobos és Anders Björler gitáros is kilépett a Hauntedból, bizonytalanná vált a svéd metálzenekar jövője, ugyanis így csak Patrik Jensen gitáros és Jonas Björler baszusgitáros alkotják a csapatot (az énekes Peter…..
A Dillinger Escape Plan jelenleg épp írja új nagylemezét a novemberre tervezett stúdiózás előtt, az új dalokról pedig Ben Weinman (jobbról a második) gitáros azt nyilatkozta, hogy nagyon punkosak, nagyon hardcore-osak lesznek. Az történt ugyanis, hogy a zenész egy rakás olyan…..
Meglepően agresszíven lépett fel a Cenury Media kiadó majdnem 7500 metálrajongó ellen, akik illegálisan töltötték le /osztották meg a Lacuna Coil (képünkön) és az Iced Earth lemezeit. A német kiadó a New Jersey-i bíróságon nyújtotta be a keresetet ismeretlen tettesek ellen,…..
Angertea - Nr. 4: Songs Exhaled(Smash Fabric Records) Az Angertea azok közé a magyar zenekarok közé tartozik, amelyek csinálják a dolgaikat, hol lelkesebben, hol kevésbé lelkesen, de igazából hobbiszinten, és közben profi felvételekkel állnak a közönség elé. Egyről a kettőre…..
A brit X-Factorban feltűnt fiúcsapat nyerte az MTV zenevideós díjátadójának három kategóriáját is, ahol övék lett a legjobb popvideó - megelőzve ezzel Rihannát és Justin Biebert - illetve legjobb új előadó díja és a közönségnél is ők voltak a kedvencek. A One Direction…..
LifeTILT A Tilt Angyalai 2012.09.07 01:11:50
  A LifeTilt maga az élet, a fenékformáló project pedig az élet éltetése, és egy férfi számára  a legfontosabb dolog középpontba helyezése, ami nem is lehetne más mint a nők, és az ő szexualitásuk bemutatása. A fenékformálás az egyik legjobb dolog, ami ezzel a bloggal…..
A kissé lagymatag szigetes fellépésük után egy igazán különleges eseményre készül az amerikai Killers: az élőben közvetített szeptember 18-ai koncertjüket a legendás német filmes, Werner Herzog rendezi. A zenekar elmondása szerint Herzog szeretne kamerát szerelni a tagokra,…..
Lee7 2012.08.31 10:12:41
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
Lee7 2012.08.28 15:21:31
@Anti Anyag: Ja, most látom, hogy a Lángolón frissült ez a post. Eddig nem voltak kitéve a kommentek. Párat elolvastam, tényleg elég gázak, de nem is erről beszélek.

Még egyszer: 50 cent kitett egy képet a Negróról, és kb. annyit írt hozzá, hogy "Nézzétek srácok mit találtam Európában".

Erre az itteni kommentek fele arról szól, hogy ő mégis mekkora sötét paraszt, merthogy nem tudja, hogy Mo-on milyen édességmárkák vannak.
Lee7 2012.08.28 15:33:15
@Anti Anyag: Erre mondtam, hogy ha te is látnál külföldön valamit, ami neked vicces, mert mondjuk magyarul tök mást jelent, lehet, hogy te is lefotóznád, még ha tudod is, hogy nem magyarul írták rá.

Ettől függetlenül valószínűleg tényleg nem egy zseni a csávó, de emiatt teljesen felesleges nekiesni.
Balesetet szenvedett az amerikai Baroness zenekar busza Angliában. A busz tíz métert zuhant egy viaduktról, és annyira összetört, hogy az embereket a tűzoltóknak kellet kiszabadítani. Összesen kilencen utaztak az autóbuszban, mindannyian meg is sérültek, közülük heten "viszonylag…..
Gojira - L'Enfant Sauvage(Roadrunner) A technikás death metalból kivirágzott francia, ipari arany-standard hangzású lemezeket író Gojira azon kevés, nemrégiben népszerűvé vált metal zenekarok egyike, amely folyamatos, alázatos, kiváló munkával tart ott, ahol, és ez ritkaság.…..
Gyarló vagyok, tudom, de engem ez a játék a nyitóképernyőn megfogott. A dobozok nem csak pislognak, de követik az egeret a tekintettükkel. Kész, ennyi ötlet engem már lehengerel. Amúgy a játék sem rossz, kifejezett agytorna annyi lépésből befejezni a szintet, ahány a…..
Serj Tankian – Harakiri(Serjical Strike) Serj Tankian valahol nagyon eltévedt. Két évvel ezelőtti, Imperfect Harmonies című, színes, szélesvásznú szimfonikus szirupkölteménye alig volt emészthetőbb tizenhárom kiló vattacukornál, elég sok ember torkán meg is akadt. A System Of A…..
A Lamb of God csehországi fellépéséből legutóbb nem lett semmi, mivel Randy Blythe énekest még a repülőtéren letartóztatták a helyi hatóságok. A frontembert halált okozó testi sértéssel gyanúsítják egy két évvel ezelőtti prágai koncert miatt, ahol állítólag miatta…..
Lee7 2012.07.03 16:17:37
@legpestibb: lehet, hogy durva ilyeneket mondani, de nekem is ez jutott először eszembe. Működött az evolúció (meg a gravitáció).

Ha tényleg ez a csávó volt, aki meghalt, és a videón tényleg mindig ő próbálkozik felmenni a színpadra, az azért elég gáz. Nem csodálom, hogy az x. alkalommal már durvábbak voltak vele.