Regisztráció Blogot indítok
Adatok
favicc

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Mindig az az érzésünk a magyar válogatottal kapcsolatban, hogy újra és újra van valamiféle nekibuzdulás, de valahogyan inkább tartunk a következő megmérettetésektől, mintsem, hogy egészséges drukkal, esetleg önbizalommal vágjunk neki szurkolóként a következő…..
Most, hogy Iniesta lövésének híre a legeldugottabb halászfalvakba is eljutott, lassan ülepedni kezd a futballáradat méteres hordaléka. Azon túl, hogy rendszeresen naplóztak, csodáltak, ekéztek, az NST szerzői megpróbálják egyenként szétbontani és összerakni a világbajnokságot.…..
favicc 2010.07.14 09:56:20
@Tika_:
Hegedűs Henrik fociblogger, Mártha Bence fociblogger

Nekem gyanús h így hívták őket...
Vállalva, hogy az NST makulátlan mundérjára a cégre szabott közbeszerzési pályázatok setét árnya vetül, tovább keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi (2#), sporttárs, hrvth,…..
favicc 2010.07.08 20:45:57
@balu11:
+1
Sziasztok! Mi van a Metál Lady lába között? - kérdezte levélben Bisztő Gyalla, a rossz viccek Hieronymus Bosch-a, és az alábbi képpel válaszolt saját magának. Mit is reagálhatnánk erre a durva inzultusra? Egy megbízható forrásból hallott sztori jut eszünkbe a világversenyt…..
favicc 2010.05.17 09:04:45
A ma esti Európa Liga-döntőt, amiben végre egy magyar futballistát is láthatunk rangos nemzetközi torna döntőjében (jó, korábban volt rá példa, de arra én már nem nagyon emlékszem) a Story4Tv mellett a küzdelemsorozat meccseit év közben is közvetítő másik adó, a DigiSport is…..
Sokszor használjuk itt a blogon a "nagybácsihumor" kifejezést, de elképzelhető, hogy van, aki nincs pontosan tisztában a jelentésével. Az ő kedvükért posztolom be ezt a pompás illusztrációt. Hülyén érzem magam, hogy papagájként kell ismételgetnem, de ezúton…..
favicc 2010.05.11 15:55:07
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
Hiába akart Stohl András teljes erőbedobással magyar Jack Bauerré válni, hiába merült a viszkitől opálos lélek legmélyére, csak hogy hitelesen tudja hozni a karaktert, a Duna Televízió nem értékelte az emberi és színészi erőfeszítéseket: kihajították a Tűzvonalbanból.…..
favicc 2010.05.10 18:30:41
favicc 2010.05.10 20:47:52
favicc 2010.05.10 22:45:05
Blogunk törzskommentelője fantasztikus saját blogján, a Kurvaszaron üt egy nagyot egy híres családon, megoldás ott. ..
favicc 2010.05.10 16:23:39
@Avatár János: Villanyóraállás rulez.

Ez itt meg egy 4-es.
Endre a modern agyrohasztó művészet teoretikus-filozófusa. Ezúttal Marcel Duchamp-i akciót hajtott végre: talált egy tök semleges sajtófotót, amit, pusztán azáltal, hogy elküldte a postaládámba, irtózatos híresemberes képviccé lényegített át. És nem akármilyen fing…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
favicc 2010.05.08 17:09:09
favicc 2010.05.08 17:33:08
@fluorid: én vállalom
Inkább az utolsó fordulóban orrantunk izgalmat a leglényegesebb kérdést illetően, a borzasztó gusztustalan kupadöntő két résztvevője a 37. fordulóban behúzza hazai meccsét, hogy a lehető legtovább húzzák a szurkolók idegeit. Az utolsó BL-hely viszont valószínűleg eldől,…..
favicc 2010.05.07 21:45:31
BajszosErik anatómiai pontossággal elemzi a magyar rockzene elmúlt negyven évét? Remélem nem. A képvicce mindenesetre fertelmes, megoldása pedig       Mia Farrow máj a Feró, ugye..
favicc 2010.05.07 16:00:48
Egyelőre nem erősítették meg az Airlock Alpha információit, (és volt már olyan, hogy tévedtek) de mi ettől még megírjuk: úgy néz ki, az NBC-nél megelégelték a Hősök vesszőfutását, és ha nehéz szívvel is, de arra kérték a készítőket, hogy írják meg a sorozatzárót,…..
favicc 2009.10.30 15:44:17
@KarbatettKezűZoltán:
Nekem A szökéssel ugyanez a helyzet. Nem tudom mit találnak még ki, és minek kell ennyi részen át húzni azt ami már nem is a sorozat eredeti lényegéről szól...
favicc 2009.10.31 13:16:33
@mizrolist: @Spawn85:
Nem időbeli nyújtásra gondoltam, hanem részbelire. (Értsd: sok részen keresztül csinálják azt amit már rég nem kéne).

Hogy végre sikerült lezárni annak meg örülök, az utolsó 4-5 részt már nem bírtam megnézni, mi lett a vége? Tudom itthon még megy de akkor is...
favicc 2009.11.01 15:39:17
@Spawn85:
A 4. évad túlzott elhúzására értem
Egy ideje már keresi a Tv2 a Mokka új arcát, akivel együtt lehet majd kelni minden szürke reggel, és aki felidegesít minket, hogy a munkavégzéshez megfelelően magas értékre emelkedjen a vérnyomásunk. Úgy tudjuk, sőt azt súgták nekünk, hogy tényleg Friderikusz Sándor az egyik…..
favicc 2009.10.30 15:47:34
@tilla77:
Látszik, hogy Havas tanár úr eligazolt:)
Gondoltuk fabrikálunk egy rövid hírt abból, hogy a Sláger Rádió műsorvezetője, Bochkor Gábor ma reggel betelefonált a Danubius Reggeli Piritós című élő műsorába. De mit mondott? - bizonytalanodtunk el netes forrásainkat olvasva. A Figyelőnet ugyanis így idézi fel a…..
Vágó István nem harcol tovább a főnökeivel a Párbajért, úgyhogy már biztos, hogy az Áll az alku után sem folytatódik a kvízmester bukott vetélkedője – írja a Blikk. Mint már megírtuk, a Párbaj mindössze 36 adást ért meg a TV2-n. A nézettségi adatok nem hozták azt,…..
favicc 2009.10.28 23:06:28
Eldőlt: elveszik a Sláger rádió és a Danubius országos frekvenciáit. A Fidesz és az MSZP együtt szavazta meg a két rádió halálos ítéletét. A frekvencia- pályázat egyik nyertese az FM1 konzorcium lett, amely a Sláger helyén indítja a radiocafét. A másik győztes, az Advenio…..
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete bejelentette, hogy sztrájkolni fognak, mivel a kollektív munkaügyi vitán a kormányzat részéről nem látszik a megállapodási szándék - közölte a szakszervezet pénteken, miközben még folytak a zárt ajtók mögötti tárgyalások a kormány…..
favicc 2009.10.09 18:02:01
Úgy látszik, végül is nem a királyi tévé, hanem az igaz vízfej, az ORTT ludas abban, hogy húsz év alatti labdarúgóink futballmeccseit az istennek nem sikerül úgy közvetíteni nálunk, mint a Eurosporton. Schulek Csaba, a Magyar televízió sportműsorainak főszerkesztője ugyanis azt…..
Olvasónk néhány napja a 99-es járaton utazott ahol bliccelőkkel és hajléktalanokkal jópofizó ellenőrrel találkozott. Az ellenőr nem tette le a bliccelő utast a buszról (pedig mondta, hogy a következőnél leszáll, de utazott tovább), a hajléktalanoknak pedig még jó utat is…..
favicc 2009.10.09 16:36:20
A tolvajok igen cselesek. Mint arról már írtunk, üres laptoptáskát hordanak maguknál, és ha megtetszik nekünk a miénk akkor egyszerűen csak kicserélik, és sietve támadnak. Amikor mi felnézünk ellenőrizni a csomagjainkat látjuk, hogy minden rendben, nyugisan utazunk tovább.…..
Az izraeliek a Fülöp-szigeteken forgatták túlélőshowjuk harmadik évadát, amibe beugrott egy szakállas csávó is, tessék csak figyelni. ..
Olvasónk éjszakai buszon szeretett volna jegyet venni, mivel a Ferenciek terén lévő jegyautomata -ahogy azt megszokhattuk- nem üzemelt. A biztonság esetére nyugtát is szeretett volna kérni a jegyről (ki tudja, lehet hamis), de helyette minősíthetetlen hangnemet és ordibálást kapott:…..