Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mecsekis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 - Cigány kutyája már megharapott, zsidóé még nem - és röhög az egész református osztály, a kivételeknek tisztelet.Figyelmeztettek, hogy majd más lesz a módi a teológián a kihagyott két év után, markánsabban képviselteti magát az új vonal, az öntudatosabb magyar irány,…..
  Engedjék meg, hogy köszönetet mondjunk, amiért nyílt levelezésükkel ilyen jól elszórakoztattak minket. Leveleik önmagukban véve tökéletesek, sem elvenni belőlük, se hozzájuk tenni nem tudunk.   Ugyanakkor engedjék meg azt is, hogy felhívjuk rá a figyelmüket: a…..
 Utcai politizálás tekintetében a tavalyi év kifejezetten gazdag volt, Budapesten egymást érték a különböző politikai rendezvények. Az Önök száguldó riporterei igyekeztek mindenhol ott lenni, és nagyipari mennyiségben gyártották a nézhetetlenül hosszú tüntivideókat. Az…..
  A disznónáthában meg a sok hasonló nyavalyában az a rossz, hogy egyrészt az ember Körmös Bauert megszégyenítő mutatványokra kényszerül a gyerek orrszívó-porszívózása közben, másrészt pedig az asszonyt is meg kell venni virággal meg csokival, hogy ne váljon el, ha…..
Mecsekis 2009.11.24 18:23:26
Itthon gyakorlatilag semmit sem lehet látni az Apple kommunikációjából, a boltokon kívül szinte nem is létezik a cég. Amerikában azonban kőkeményen folyik a reklámhadjárat, most éppen a Wondosw 7 nemzetközi bemutatója kapcsán. A tőlük megszokott módon ezúttal is a Mac-PC…..
Mecsekis 2009.10.24 12:05:25
@MoxNox: Winfos