Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zuzzer

82 bejegyzést írt és 361 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adjona! Azt hiszem ez ilyen kis vakációs, vírusos beszámoló lesz, hátha nem kerülök ismét a népnemzeti trollhadsereg listájára, nem mintha az annyira izgatna. Mivel a nemzetközi helyzet fokozódik, gondoltam beleszövöm a Covid-al kapcsolatos tapasztalataimat is. Nos, hosszas, a fejünkben…..
Sziasztok magyarok, mi több, véreim! Mondhatnám akár, hogy jó reggelt Vietnám, de az hazugság lenne. Há mi a fészkes fenét csináltok Ti itt kérem szépen?! Kiteszem a lábam a kies, de legalábbis földrajzi értelemben dimbes-dombos elsődlegeshazámból, erre Ti elássátok az indexet, meg hasonlók. Most…..
Bizonyára te is, aggodalommal figyelted az elmúlt hét eseményeit és elgondolkoztál azon, hogy az indexszel történtek után mi lesz a blog.hu-val, mi lesz a blogoddal. Ennek kapcsán szeretnénk pár infót megosztani veled. Azért gondoljuk, hogy erre szükség van, mert az Index.hu szerkesztőségének…..
zuzzer 2020.07.31 12:53:40
Szasztok jóarcok! Szokás szerint belassultam, most lépi át megint helyenként az agyamban folyó Duna a gátakat, szal most írok, ha kell ha nem. Nos éppen ledobom a láncot egy olyan ügyben amiben nem nagyon tudok segíteni magamon, hacsak nem azzal, hogy kiengedem a picsába a gőzt az által, hogy…..
zuzzer 2020.07.29 16:37:57
@never again: Lehet kellene mennem, csak internetileg képzetlen vagyok.
Elkészültem a fűnyírással, ami azért jelentős esemény, mert utána lehet tőlem észosztásra számítani. Van akinek a fürdőszobában a zuhany alatt, vagy a budin kábelfektetés közben jönnek a világmegváltó gondolatok, nos nekem a focimeccsek és a fűnyírás ilyen fétis, ott pörög az agyam folyamatosan.…..
zuzzer 2020.06.08 20:02:04
@Francis2020: Késik még a kategórizálás, de nem múluk :) Lesz még zuzzer liberálgeci.
Egyébként Trianonról megemlékezni szerintem kell. Viszont ott kell kezelni, ahová való. Egy történelmi tény.
Akik meg kívül hordják a magyarságuk, azok úgyis hangosabbak.
zuzzer 2020.06.10 10:43:34
@Hungryhorse: Kössz, hogy megosztottad. Király, életemben először plagizáltak, megyek kiveszem a pezsgőt a jégről :)
Amit a koronáról megosztottam gondolom elolvastad. Nem halálozásról van szó, azaz az is benne van, csak éppen egy a sok szempontból. Persze Svájcban sokkal több ember halt meg sajnos mint Magyarországon.
zuzzer 2020.06.10 20:02:33
@Hungryhorse: Köszi! Már aggódtam, hogy meg se említed Sorost, vagy a karikatúrát.
Ha van ország, amivel kapcsolatban sokszínűsége miatt nehéz általánosítani, az Svájc: több nyelv, több kultúra és akkor még nem beszéltünk a város-vidék, fiatal-idős különbségekről. Mégis akadnak olyan dolgok, melyeket Svájcba költözve vagy akár csak oda látogatva érdemes szem előtt tartanunk...
zuzzer 2020.06.03 10:46:06
@Herr Géza: Igen, nkem se teljesen kóser a dolog. A három pusszancs az inkább a francia területeken elterjedt, de ismeretlenül csak a tinédzserek smárolnak.
A diszkréciót, pénzügyeket illetô pontok rendben vannak, bár én csak és kizárólag Magyarországon tapasztaltam, hogy érdemi kérdésnek veszik a vigéc, szava, hányvarjú, gyakorlatilag a « szevasz » meghosszabbításának számìtó udvariassági formulát.
A bámulós pontor nem fogom, senki soha se bámult még meg, udvariatlan dolog itt is.
Mogyorók, én nem értelek Titeket, úgy, ahogy Ti se értetek engem. Úgy gondolom talán hasznos lesz néhány fogalmat rendbetenni, mielőtt jobb sorsra érdemes zombiként átrágjuk egymás nyakát. A rémhírek (magyar olvasatban = a valóság) és magyargyűlölet (ejtsd = nem ért egyet velem) korában itt az…..
zuzzer 2020.05.27 09:01:44
@a nagy hohohorgász: Így ismetetlenül én nem utállak, azt se tudom mivel szivatlak, de majd megmondod.
Szerintem amúgy én elmondok és nem megmondok, fontos a különbség.
zuzzer 2020.05.30 19:31:44
@Hungryhorse: Okádás cimbora? Olvasd már néha vissza smit és ahogy írsz? Arról, hogy értôen olvasol-e, most inkább nem nyilatkozom.
Szasztok jóarcok, zuzzer testvér újra jelentkezik - remélem utoljára - a koronavírus frontról. Legalábbis a legutóbbi hírek elég pozitívan hangzanak, tehát szerény személyem is azt várja, azt szeretném, hogy magunk mögött hagyhassuk ezt a szarságot és legalábbis egy bizonyos szinten visszatérhessünk…..
Mivel már több mint egy hónapja ülök itthon és szórakoztatom a családot határtalan értelmem és humorérzékem folyamatos csillogtatásával, úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy erről az időszakról levonjam a konklúziót. Főleg, hogy az előzőleg említett okokból a család fel akar áldozni Wakantanka…..
zuzzer 2020.04.27 16:09:04
@Hungryhorse: Mostanában nekem inkább a « pigra nigra massa » jut eszembe. Menthetetlenül túlmûvelt vagyok :)
zuzzer 2020.04.27 22:32:53
@diggerdriver: Helikopterrôl szarom le az angol választási rendszert.
Igen, a falukban rengeteg ember tájékozódik a helyi újságokból.
TV2, az összes királyi. RTL-en kívül hol megy akár percekre is igazság?
Szerinted én a Maszopot meg a haverjaikat szeretném vissza? Anyám borogass....
Szerinted nem lopnak, csalnak, hazudnak, uszítanak, ellehetetlenítenek, szétosztogatnak, klientúrát építenek, utambátyámkodnak, stb, stb, stb x 1000000000000000?!
Akkor itt megálloj, mett nincs mirôl beszélnünk.
zuzzer 2020.05.02 22:01:32
@boborján20: Ezt a számot bírom, a U2 úgy általában távol áll tôlem. Inkább heavy metalban utazom.
Szasztok jóarcok, itt ismét Zuzzer tezsvér jelentkezik a nagybetűs életbű. Megtiszteltek, ha ezt a videót is megnézitek, főleg, hogy írni lassan el is felejtek, meg lusta is vagyok. Aki szeretne, az nyugodtan szóljon hozzá, innen embert még nem tiltottam ki, bár ídösanyám emlegetését lehet rossz…..
A ma reggeli, svájci számok pontosan: 14'336 fertőzött, 257 halott,111'000 tesztet végeztek, amiből 13% lett pozitív. Gondoltam idebiggyesztem, ha már a bejelentkezésben számmisztikába bonyolódtam.  ..
Ránéztem ma a pronote-ra, 43 üzenetünk volt; a pronote a fiam iskolájának software-e, ezen kommunkálnak velünk, osztanak meg mindenféle infót. Most persze a koronavírus a téma, ugyanis hétfőtől a gyerekek itthon április 30-ig, apa home office-ban beláthatatlan ideig, anya a home-lokát masszírozza…..
zuzzer 2020.03.20 20:55:30
@Hungryhorse: erre a faszságra válaszoltam, ha nem tûnt fel.
zuzzer 2020.03.20 21:00:12
@Hungryhorse: ez a mittoménmi g7 meg faszom tudja honnan szedi az infóit. Én speciel svájci vagyok és a rendszeren belül, szal ........ ........ .......
Mivel egy két lábon járó egészségügyi lexikonnal élek együtt :), azaz életem párja szakmai képzettségéből és érdeklődési területéből adódóan is "kissé" otthonosan mozog az egészségüggyel kapcsolatos kérdések körében, ezért nekem minden igazi, vagy feltuningolt pánikhelyzetnél egyszerű dolgom van.…..
zuzzer 2020.03.10 08:43:48
@never again: Igazad van, a bázeli tudósok sok helyen dolgoznaj :)
A te cégednél is vannak speciális szabályok?
Olaszország az új koronavírus egyik európai gócpontja, úgyhogy nem érdektelen megnézni egy kint élő magyar szemén keresztül, milyen ott az élet manapság. Fejetlenség van vagy éppen rendezett viszonyok? (A legfrissebb, vasárnap reggeli hír az, hogy az olasz miniszterelnök bejelentette: április…..
zuzzer 2020.03.08 19:52:11
@Zsuzsi65: Ebben az évben eddig 45000 ember halt meg a szezonális influenzában, 46’000’000 megbetegedésbôl. Számold ki.
Ezek nagy része nem oltott, mert nincs értelme sem. Majdnem minden évben más törsz fertôz.
Kedveseim, ismerőseim és mindenki, aki kaland- vagy egyéb vágyból néha olvassa néha az írásaim! Rövid leszek és egyszerű mint a faék. Külön szólok azokhoz is, akikkel tényleg ismerjük egymást és nem nagyon értitek miért írkálok olyan fércbuk posztokat és hozzászólásokat, amik szerintetek eltúlozzák…..
Parental advisory: aggyal nem rendelkező nerológiai szakemberek ennél ne olvassanak tovàbb! “Őszinte leszek, igaz nem tudom, de legalább helikopterről szarom le, hogy a zsebfasiszta minigeci megemlékezett-e rólam is aktuális förmedvényében. Még őszintébb leszek, az egész kuplerájt a madammal együtt…..
zuzzer 2020.02.25 18:01:16
@Boycie: Tezsvér! Éledezik az igaz magyar virtus, rakj rá még néhány lapáttal és meglesz a vasalbertes könyvjelzô.
A párttal a néppel egy az utad.
Az a ti bajotok vazze, hogy azt se tudjátok mirôl beszéltek. Maradok a régi öregek tanításánál, mert látom sgy rutinos balfékkel van dolgom. Hogy is mondtad? :)
zuzzer 2020.02.28 09:32:24
@Hungryhorse: Annyiban igazad van, hogy elég nehéz elviselni, hogy egy halom alulképzett rohammagyar akarja megmondani, hogy mit gondoljak a nyilvánvalóról.
zuzzer 2020.03.03 13:56:52
@Hungryhorse: "A nagy circulus vitiosus. Uralkodik a politika, s a politika fölvetettjei kétségbeejtően visszamaradt fejű hullák. Ezek vívjanak a gondolat és a tanítás szabadságáért? Ezek védjék meg a gondolatot? Ők uralkodni és nyúzni akarnak. S a magyar tudománynak, iskolának s a magyar gondolatszabadságnak sorsa ma talán mostohább, mint Apácai Csere János idejében volt.
Végleg kikapcsolják ezt az országot Európából. Aki gondolkozik s aki mer, az elveszett." (Ady Endre)
Szevasztok jó arcok, hogy teltek az ünnepek? Fine, thank you, me too? Boldog új évet kívánok mindegykinek, remélem jobb 2020 köszöntött ránk, mint amilyen szar egy év 2019 volt. Legalábbis nekem perszonális, professzionális és minden egyéb szempontokból is elég messzire kell visszaásnom a múltba,…..
Mostanra lett tele a hátizsákom, pedig fegyelmeztem magam keményen. Csak azért nem árulom el, hogy hány éves vagyok, mert akkor megtudnátok, hogy 50. Ez egy komoly szám, bölcsebb, jobb ember, vagy akármiképpen több mint mások ettől nem lettem, viszont egyre inkább érzem, hogy valami nem kóser a…..
zuzzer 2019.12.16 17:46:30
@MAXVAL bircaman közíró: Birka, ennek nem fogsz örülni, de bevallom, szavaid zene füleimnek.
zuzzer 2019.12.19 11:54:03
@Hungryhorse: Haver, most komolyan.... ripost? Pesti srácok? 888.hu? Ezt átgondoltad? Erre inkább nem reagálok.
Azzal maximálisan egyetértek, hogy a túlnépesedés a klímaváltozás egyik fô oka. Tehát antropomorf.
zuzzer 2019.12.19 12:11:07
@MEDVE1978: Szerintem meg simán lehet minket, a generációnkat hibáztatni, mert Kúrcsánnyal élve, “ezt elkúrtuk”. Nem most, hanem folyamatosan. És leszarjuk, nem most, hanem vagy 30 éve, amióta csodás hatásunk a klímára és környezetre csak az agyatlan droidok számára kérdéses. Ezenkívül mi vagyunk olyan posztokon a kormányokban, ahol lehetne tenni a változás minimalizálásáért, de nem teszünk.
Jönnek a fiatalok, hát jöjjenek, vazze. De ahogy a kor nem érdem felfelé, nem az lefelé se. Néha azon kapom magam, hogy időgéppel vissza kéne menni vagy 25 évet és különböző okokból jól nyakon hajintani magamat. Nem azért, mert annyira hülye, vagy elviselhetetlen lettem volna, csak hogy egy kicsit…..
zuzzer 2019.10.30 09:43:26
@midnightcoder2: Lehet, bàr azért ùgy gondolom a 25 évvel a hàtam mögött még eladni is tudom, amit csinàlunk. Még a ppt-kel és egyéb parasztvakìtàssal sincs fundamentàlis bajom, ha tényleg valami célt szolgàl; nyilvàn én se megyek oda naked egy fontos meetingre.
A bajom azzal van, mikor az eszköz hasznàlata a cél és nem az, hogy hozzon valami hasznot. Aztàn ülünk az adatok felett, nézzük a "szìnes-szagos" prezentàciòt és…. "akkor most mi van?" mert megoldàs, döntés, az nem született.
zuzzer 2019.10.30 16:42:24
@midnightcoder2: Jaja, ismerôs. A tréning, aminek a resource oldala akkora - kiesô munkaidô àra, stb…-, hogy viszi a hasznot egy jò idôre.
Szevasztok Béláim, azaz ősi orosz összefoglaló néven, Szevasztopol! Mentek itt a történések mintállat, szavazás ott, szavazás itt, minden volt mint a moziban. Először is Zuzzerségem alhasi hájat növelő elégedettséggel vettem tudomásul, hogy egy kicsit egészségesebb irányba mozdult el a…..
Szerintem eddig még nem mondtam, hogy miközben változatos módokon és posztokkal próbálok az idegeitekre menni, sajnos Wakantanka keze hozzánk is bette a lábát. Azaz kicsit szétesett a házunk, lett nekünk egy csőtörésünk, amire nem nagyon volt pedig igényünk. A második emeleten egy valamilyen fűtés,…..
zuzzer 2019.10.10 11:26:22
@Hungryhorse: OK. Amùgy a festôk fônöke tegnap volt és elég profinak bizonyult eddig. Vazze…. 6500 CHF-be fog fàjni, még jò, hogy a biztosìtò egy jò részét fedezi.
zuzzer 2019.10.15 20:54:43
@Virago_1000: nem keso? Akkor mekkktanulok tessó
Pumaland Bokor 2019.10.12 22:00:44
Tücsökfölde Tücsökvidék 2019.10.12 21:56:10
Sajtfölde Thun 2019.10.12 21:54:41