Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beta Male

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövér László a Magyar Hírlapnak adott interjúban meglepő kijelentéseket tett. Fideszes politikusként tőle is természetesnek tűnik, hogy teljesen más valóságot lát az országból, mint mi, a többség. Szeretnék reagálni állításaira, mert néhány meredek mondata erőst bicskanyitogató hatású: „Kövér…..
Szögezzük le így az elején: a Killakikitt olyan kemény, mint egy végbéltükrözés. Ráadásul most, hogy a német csodaproducer csapattal, a Snowgoons-zal szövetkeztek, kicsit még keményebbek lettek. Azzal a Snowgoons-zal, akiknek a tudománya megmaradt a filmzenékből kivágott, 10…..
Beta Male 2014.12.03 12:15:09
(nem igen) Tisztelt Hóember (jó kis név lol)
megint példát statuálsz a jó magyar fröcsögés - és gyülölködésből, ami rendben volna, ha legalább jól megalapoznád. A kritika műfajban jelentősen el(kéne hogy)tér(jen) az un. vélemény műfajától, de a véleménynél sem árt azért jól kifejteni a vélemény alapjait, ellenben egy kritikánál ez alapkövetelmény.
>"..Se szójáték, se technika, se érdekes tartalom..." - példa és elemzés, hogy miért és hol nincs? Kissé a "szerinted így van te büdös balfasz" kategória, mint kijelentés, de egy kritikát meg sem közelít.
>"..csak olyan semmitmondóan képes csinálni, hogy a Go Trabi Go bármely jelenete szórakoztatóbb a munkásságánál..." - én láttam a go trabi go-t (németül) és elég jó kis komédia, de szerinted nyílván ezerrel lövi a szintjét az Üvegtigris (lol) - hol és miért nem képes, elemzés és példa esetleg, mert megint csak a "te gyökér - SZERINTED talán" kategóriába teszed a magasszintü publicisztikai képességeid?
>10 másodperces hangminta alá beszúrt old school dobok - lolol, old school? bár ez már közelít egy példa+elemzéshez, de mégsincs konkretizálva, full általánosított, és úgy tűnik nem vagy tisztában a hiphop és trap illetve dubstep alapvető stilisztikai különbségeivel (ha már a makaronin, theshowcrew példákat hozod ez elég nyilvánvalóvá teszi a TE SZEMÉLYES ÍZLÉSED).

A snowgoons egy német előadóval most nyerte meg a napokban - az erősen Sidoizált és Haftbefehlizált Németországban a meinrap.de "Release des Monats" címet :

meinrap.de/2014/12/01/absztrakkt-liefert-das-release-des-monats-oktober-2014-ab

@langologitarok, én szó nélkül basznám ki ezt a gyöktelen sárgamájú szart az editorial-ból, mert még egy személyes véleményblog szerkesztést se bíznék az ilyen fasztalan anonim bikaszarozó - és e személyes felháborodásom kifejezendőnél sokkal fontosabb - teljesen szakmaiatlan és fröcsögő, alaptalanul (tehát nyílván személyes indokokból) rosszindulatu "személyt".

Szavaim zárom Cilvaringz aranyköpésével (bár ezt nyílván nem ő találta ki, sőt):
bad promo=good promo.

Adj'Isten és XIII !!!!
Peace
A drogokról vitatkozott a magyar rap két zászlóvivője a minap az echoTV-n, érdemes megnézni, Fanka 7:40-nél akasztana először. Külön felhívjuk a figyelmet a feltöltő nevére! Második, harmadik rész itt.  ..
Beta Male 2010.06.22 13:17:11
@mongoose: ha jól értem haver, nem ugyanoda tettétek az x-et, annyi szent pápám. puszi.

Még egy dolog: Dopeman nagy paraszt tud lenni, de alapvetően legalább vannak éppeszü gondolatai, és helyesen használja a jól kiejtett idegenszavakat, és normális világnézete van szvsz. A buliban bebaszva más kategória, alap. Láttam már értelmiségi házibulit, ne állszenteskedjetek ge*i! Az a seggfej magyar hozzáállás, hogy csak az használhat idegenszavakat és lehet legalább valamennyire képben (értsd: művelt), aki fehér galléros inget hord, az huzzon el a faszom rákjába, vagy Párizsba.

Fanka meg minősithetetlen egy beszédképtelen darab rakat fosgeciszar. Emberileg meg ölendő uzival. Már csak a kiejtés olyan hogy waaaaaah. Szégyeld magad Kecskemét.