Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hüle

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétmilliót törlesztett a háromból, visszaadta az autót, a bank eladta egy millióért, és még ő tartozik két millióval. Az autóhitel-károsult portréja. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ezek szerint senki sincs biztonságban, aki külföldön dolgozik, ottani autót tart fent és néha hazalátogatna? Mai cikkünk blogposztja...
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
A cikk három főszereplője korosodó, de sokak által nagyra becsült autó. A kilencvenes évek elején-közepén gyártott nagykocsik között még találni olyan szép példányokat, amik megdobogtatják sokunk szívét. Javítsuk meg őket együtt! Vélemények az azonos című…..
hüle 2011.05.08 13:50:46
"Aki regen nem tudta megengedni az alomautojat annak angliaba kellenne ellatogatnia.
A surun valtozo es eros draga torvenyek es jogszabalyok miatt nagyon olcson hozza lehet jutni regi draga nagy autokhoz.

Nem egyszer lattam balna mercit es 7es BMW-ket 500.000 Ft alatti GBP (font) aron. "

Ez igy igaz.Az elso mondattol az utolsoig.Ugy,hogy amit irok ne flamenak vedd hanem velemenykiegeszitesnek.
Nem egy ismerosom audi a8 al jar es hasonloak.Jo buli fillerekert megvenni es eljarni melozni.De nem minden esetben jo.Kokemyen kapitalizmus van nem jotekonysagbol kerul annyiba.Nagyon draga az ado ra a nagykobcentis motoru autokra,az utado,fogyasztas (oke van diesel is csak hat 10 evesen......)benzines egyszeru igaz.Az elozo szomszedom astrajaban majd 200k volt 3 evesen.(atszamitva km-be).Persze nem ez a jellemzo.Ebayen es bontoba is van olcson cuuc hozza sarki szerelot is lehet talalni (mert ugye a muhelyek nem csak a markaszerviz horror aron dolgoznak es lassan kenyelmesen dlgoznak egyszeru hibakra is felszamolnak tobb orat 50£/ora) csak hat ha napra keszen kell mindig es nem akar az ember napokig auto nelkul lennei nem biztos a legjobb.Persze lehet szerencses az ember es nagyon megeri.Ez nem csak az en velemenyem nem egy angollal beszelgettem errol es mindig ra kerdezek,ha valaki vesz egy uj autot,hogy miert nem vettel hasznaltat nagyon olcso es "jobbat nagyobbat is vehettel volna" Az mondjak szamold ki ha tartasz igy ilyen "luxus autot" mondjuk 3-5 evig mennyibe lesz mindennel egyutt.Egyszoval a fenntartas.(es itt villogni sem lehet vele mert a rendszambol latni,hany eves es mennyie a piaci ara ugye)de ha elmesz a bontoba lathatod,hogy a szorgalmas emberek 3 bol raknak ossze egyet akar 2 eves autonal is.Mert sokszor kisebb hibakkal,karambollal sem erdemes megcsinaltatni olyan draga.(multkor egy merci terepjarot lattam leadta valaki olyan serulessel amit nalunk szerintem 500k bol megcsinalnanak 2 nap alatt.Na mindjuk ez is jo vetel lehet.
De tenleg lehet jo buli de ennek is mint mindennek lehetnek arnyoldalai.
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
Belsőség Vakon is menne? 2011.04.23 14:54:00
    Az Amarok tompított fényének wolframszálai pont nálunk döntöttek úgy, hogy inkább elpárolognak. Kétoldali izzócsere, egy szál spanyol nyelvű használati útmutatóval. Vélemények az azonos című írásunkról...
Tőlünk, autósoktól elvárják – és nem egyszer kényszerítenek -, hogy ésszel, takarékosan és minél kevesebbet közlekedjünk, ideje bizonyítania a nép választott képviselőinek.Tessék spórolni, erre jó a Skoda Superb.Mai cikkünk blogposztja...
Egyedülálló módon...  A Hyundai visszavásárlási védelmet kínál modelljei mellé Budapest, 2011. február 15. - A Hyundai Holding Hungary Kft. a mai napon hozta nyilvánosságra teljesen egyedi, a piacon eddig nem alkalmazott szolgáltatását, a „Hyundai visszavásárlási…..
Ismét leesett a hó, így már szinte megkerülhetetlen számunkra a jól ismert kisfilm. A helyszín az általában ködös, most azonban konkrétan havas Britannia. Ezt azért fontos tudni, mert tavaly ilyenkor a saját szememmel láttam, hogyan bénul meg kétcentis hó miatt a közlekedés,…..
hüle 2011.01.03 12:56:27
@phrascarica:

Gondolod? Akiket ismertem takaritokat egy nagy resze diplomas bevandorlo volt magyar,lengyel,bolgar persze ebbol sok supervisior,manager lett.Egyebkent egy tobb mint 50 ezer fot alkalmazo ceg fonoke is takaritokent kezdte.
Nalunk egy papircentrikus szar rendszer mukodik meg is latszik orszagunkon.tehetseget eszt nem adnak az iskolaban csak muveltseget.Ezt amerikaban is tudjak pl szineszek melyik oskar dijjas szinesznek van a szinmuveszeti foiskolaja.

De a kerdesedre visszaterve a tenyleges munkaert fizetnek amit elvegzel ha a cambridgerol jossz is es az adott pozicioert mondjuk £11-ot fizetnek akkor egy roman 6 altalanost vegzett is pontosan £11 fog kapni.Ez igy helyes.
Belsőség Cascóra mehet? 2010.10.04 14:12:00
Reggel fővárosunk felé hatoltam éppen, mikor a rádió bemondta a Nap Autóshírét:Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályánBerlin, 2010. október 4., hétfő (MTI) - Egy közel félmilliárd forint értékű szupersportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki…..
hüle 2010.10.07 10:20:09
Na ezert nem vettem veyront,mert draga az alkatresz jobb egy 1.2-es +sport kipufogo:)))) es a fektavolsag is rovidebb

www.kisdoboz.hu/fekut/

Amugy ha valki Schumachernek kepzeli magat,mert szemelyisegzavara van es 200 folott megy az ele nem megyunk ki,az gyorsan elillan ugy is es csak azutan es mindenki boldog.
Évi harmincezret szeretnének eladni a Lexus CT-ből Európában. Nem túl szerény terv. De ha abból indulunk ki, hogy a nekem kevésbé tetsző autók sikeresek szoktak lenni, még össze is jöhet nekik. Azt szokták mondani az ilyen dizájnra, hogy vannak szögek, ahonnan jól néz ki. Van is…..
Belsőség Csendben gyilkolni 2010.06.28 06:00:00
Kérem, ez van. 27 348 900 forint volt tesztautónk listaára, ezekkel az extrákkal, 16 399 000 nélkülük. Persze adódik a kérdés, mennyire van értelme még egy alapáras E-Klasse árát költeni extrákra, de mielőtt elkezdjük szapulni a karvalykapitalizmust, jó, ha helyén vizsgáljuk a…..
hüle 2010.06.29 15:07:46
www.autotrader.co.uk/search/used/cars/bmw/5_series/postcode/sw1x7xl/radius/1500/sort/priceasc/maximum-age/up_to_3_years_old

ha nem jon be akkor

www.autotrader.co.uk

adj postcod-ot

SW1X 7XL

valaszd ki bmw 5 series

up to 3 years

Jah dragabb egy swift is......
Angol szabadul de keleti az lecsap ra.

Szoval nem elerhetettlen gondolom nemet detto nem mindenki akinek nem bmw-je van nem azert mert nem tudna megvenni.pl Varosba es magyarorszagra minek?
Csütörtökön felpakoltuk a csonkolt orrú hangyászt a trélerre, és elvittük Karihoz, kibekkelni az időt, amíg fogadni tudja a húzatópados bácsi. Nem sok kedvem van egy olyan szakemberhez, aki a nulladik napon megszívat, de Kari esküszik rá, hogy a lézeres padja és a szemmértéke is…..
hüle 2010.05.19 02:42:31
Az elsőhöz képest elképesztően iciri-piciri motorral jött meg hozzánk a második Skoda Yeti. Gondoltam, a fotókat Budapest belterületén kellene elkészíteni, de úgy, hogy legyen egy kis vadregény körülötte, elvégre ez egy kamuterepjáró, aminek akkor sem alacsony a hasa, ha…..
Leszögezhetjük: a Ford neve egybeforrt a ralizással. A kezdetektől fogva ott voltak, gyári csapatként vagy privátok alá szekeret tolva, évtizedeken át. Tetőig összesározva, félig leszakadt sárvédőkkel, törött szélvédővel, de minden ralin ott állt legalább egy…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
hüle 2009.11.13 03:40:09
www.autoipari-klaszter.hu/2009/10/30/nem-szeretik-sajat-autoipari-markaikat-a-nemetek/

vezetesi elmeny jah persze meg sportos bmw,egy mitsubishi lancer evo esetleg vagy egy suabru, porshe vagy valami olasz de egy hideg nemet na ne.........