Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blc27

1 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy fest, a magyar e-könyv piac élcsapata a Vándorsólyom kisasszony után újabb címet indít egyszerre papíron és elektronikusan. Börcsök Mária Kettészakadt Magyarország címmel írt egy olvasmányos értekezést, ami a viselt dolgainkról szól az államalapítástól a XIX. század…..
Csaba mit sem sejtve jelentkezett be néhai hungaroteles azonosítójával az Invitelhez, aminek egy visszamenőlegesen egész évre kiszámlázott 50 ezer forint lett a vége. Szerződése természetesen nincs:Régen Békés megyében volt egy telefon szolgáltató, úgy hívták Hungarotel,…..
Ez a hely előnyből indul nálam, hiszen általában edzésből hazafelé menet szoktam bekapni náluk egy gyrost, ezzel együtt csak középkategóriásnak érzem a kajájukat. Ennél persze azért tudományosabbak vagyunk. Az mindenképp jó pont, hogy lehet csirkéből meg borjúból is kérni,…..
Zenekarunk vállal fellépést esküvőkön, babazsúrokon, szalagavatókon, születésnapokon, házassági évfordulókon, legénybúcsúkon (de még inkább leánybúcsúkon), céges bulikon és bálokon, első áldozásokon vagy húsvéti körmenetben, de csakis úgy, ahogy azt mi szeretnénk és…..
blc27 2011.04.21 22:10:06
Igazi hollywoodi történet kerekedett ebből a kis személyes sztoriból: tavaly András még csak az utcámban élő békés hajléktalan volt, akinek alig volt esélye kikeveredni az utca és a pia szorításából. Pár hónappal később főleg nektek köszönhetően már állása van, otthona,…..
blc27 2011.04.07 21:56:54
Mi sem egyszerűbb! Kattints a Beállítások -> Megjelenés menüpontra, és pipáld be azokat a szolgáltatásokat, amelyeket a poszt végén akarsz látni. Ha valami miatt nem jelenik meg, ide kattintva megtalálod az ehhez tartozó hibaelhárítási útmutatónkat...
Péntek van. Itt a hétvége, ami törvényszerűen hipp-hopp eltelik. Aztán jön a hétfő, indulhatunk oviba, suliba, munkába, satöbbi. Bellano szerint a hétfő reggeleket akár ezzel a dallal is indíthatnánk:             ..
blc27 2011.03.25 14:15:50
"Három UFO közeledik nagy sebességgel a Föld felé" - írja a stop.hu, és úgy tudom a print Népszavában is megjelent a "hír" (olvassa azt valaki?). A kis gyöngyszem újabb bizonyítéka annak, hogy az ún. "újságíró szakma" félelme a műveletlen,…..
  Az új médiatörvény elleni tiltakozás az utóbbi néhány napban a racionalitás világából gyorsuló ütemben költözik át az irracionalitás terepére. Mintha egymást licitálnák felül az újabb és újabb megszólalók, egyre erőteljesebbek (és bántóbbak) a…..
Az, hogy mennyire jelentéktelen a magánynyugdíj pénztára államosítása nemzetközi, főleg pénzügyi, szempontból, az Economist egyik blogján megjelent poszton érezhető. A szerző szót ejt a kétharmados többségről, az Alkotmánybíróság jogkörének megnyírbálásáról, sőt…..
Kettős Mérce Heraldika 2010.09.17 09:11:00
Update: Félreolvastam egy mondatot ez van, szar vagyok :D (kereszténygyülölő ellenben nem) A fülkék forradalma kiterjedt a címerek forradalmára. Sajnos nem találtam utalást mikor változtatták meg a KEH honlapján a logó-ban ( a logo a képfájl neve), a hivatalos alkotmányban…..
Nincs könnyű helyzetben a Fidesz. Feltehetően mindent szépen kigondoltak előre: kicsit várnak és a média figyelme mellett - nem esélytelenül - erősen keresgélnek, aztán rácsodálkoznak a költségvetés tarthatatlan helyzetére, nehéz szívvel, széttárt karokkal átírják korábban…..
Egyáltalán nem triviális és nem is egyszerű hatékonyan vinni egy projektet, megszervezni a munkát, menedzselni a feladatokat. A szoftverfejlesztés sokszor rapid döntéshozatalt és rugalmas projektszemléletet kíván meg. Az elmúlt években egyre kiforrottabbá váltak az úgynevezett…..
blc27 2010.05.17 17:16:58
  Ha van oka annak a morális többletnek, amit az új kormánypárt (és a radikális jobboldal) az elmúlt években fölhalmozott, és ami - sok más tényező mellett - végső soron a kétharmados sikert eredményezte a Fidesznek, akkor az a 2006-os gyalázatos őszi események története,…..
blc27 2010.05.05 15:49:20
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Nem fogok elkezdeni népszerű pszichológiai posztokat írni, de összegyűjtöttem, amit a közgazdászok mint társadalomtudósok erről írogattak, mértek, és a szemem elé került.  Egy elég régi, de igazgalmas, és hamarosan megismételendő kutatás megmutatta, hogy az egész…..
blc27 2010.03.13 15:08:31
blc27 Első poszt 2010.01.01 22:02:00
Bevezető szöveg.Videó.Első poszt szövegeKép:..
Mint néhány korábbit, ezt a cikket is annak a kérdésnek szeretném szentelni, hogy a "nagy állam" illetve a "kis állam, éjjeliőr állam" fogalma, és ugyanúgy az "etatizmus", illetve "piacpártiság" fogalma ebben a formában értelmetlen, mert az…..
retekblog lőtte a fotót a híd új fényeiről, amit a japán-magyar delegáció kapcsolt fel a Dunáról.Érdekes lenne még több képet látni a hídról, anno az első fotósétánkon megtapasztaltuk, hogy sokféle szögből fotózható az Erzsébet híd.Ragadjatok hát fényképezőgépet,…..
A TechCrunchon egy vírusmarketingben járatos vendégszerző két éve azt vette végig, hogy ők hogyan készítettek sikeres vírudvideó kampányokat. A téma ugye őjból aktuális, hiszen egyre többet beszélünk arról, hogy a közösségi média hogyan és mennyiben használható hatékony…..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
blc27 2008.08.30 07:17:42
és örömmel látom, hogy a viccek egyre szánalmasabbak.A tendenciát nem szeretném megszakítani, pár szösszenetem, amik most jutotak eszmbe:- Hogy hívják a török fogorvost?- Blend Ahmed- Mit kapsz, ha kerek területre építesz kastélyt?- Körtelekvárt. Ja, és hallottam, hogy ma…..
- Ismeri XY-t?- Nem.- Hazudik! Láttuk, hogy ismerősök az iwiwen.Úgy tűnik már ez sem csak egy elképzelt beszélgetés. Egy távoli ismerősöm előző munkahelye ellen nyomozás folyik. Tanúként beidézték az ügyészségre. Mikor a nyomozók kihallgatták, arról érdeklődtek, hogy…..
Erős középmezőnyben vagyunk a 26 nyelv lokalizációjában a közösség által fordított Facebook közösségi oldalon. Ahogy a korábbi posztban írtam, ha az alap szókincset lefordítottuk, akkor lehet továbbmenni a második lépésre, amely a teljes 19 000 kifejezés fordítását…..