Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cckk

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Liza tükre Apródauer 2017.05.31 22:11:33
Drága kollegina, minden a legnagyobb rendben! Jobb lett, mint volt újkorában. Kíméletes életmód, gyógytorna, sok séta. A botot elteheted. Ezzel az oldallal már nem lesz gondod. Éva megkönnyebbülve sóhajtott fel. Jöhet a szépségprojekt. Pár hét a klinikán, és tavasz végén új időszámítás kezdődik.…..
cckk 2017.06.06 10:13:25
Biztosan többet tudna elmesélni, mint amennyit én össze tudtam szedni a ház és annak tulajdonosainak múltjáról. A ház most siralmas állapotban van. Homlokzatdíszeinek nagy része már lehullott. Az a kevés, ami még megmaradt, az is az égiek kezében van. Eredeti kapuját még a '70-es…..
Sanna Quist svéd fotós találta ki ezt a projektet. Megkérte a barátait, hogy hordják össze a saját dolgaikat egy kupacba és mosolyogjanak a kamerába. Innen a megnevezés: Minden az enyém!”All I own”. Nagyon különleges fotók készültek, érdemes végignézni őket.…..
 Az az igazság, hogy én kenyérfüggő vagyok. Gyerekkorom óta bármikor, bárhogyan meg tudnám enni: vajjal, zsírral, vagy csak üresen, mellé harapni egyet a zöldpaprikába.  Ez lenne a fő ételem, de most már egy kicsit vissza kell fognom magam az egészségem…..
Jó kedvel Sajtótájékoztató 2011.01.13 14:29:11
cckk 2011.04.06 13:00:16
Otthonos, kellemesen zsúfolt budai bérházlakásba érkezem, áttörök a cipőhalmon, hogy a mini-recihez jussak, ahol ugyanaz a kedves csaj ül, akivel telefonon is beszéltem. Emlékszik rám, gyorsan regisztrálok (véletlenül 2022-t írok a dátumhoz, de egyikünk se veszi észre..:), alig…..
Az alábbi sztoriban mindenki életben marad, pedig a magyar egészségügyben játszódik, de egy kislány arcát csak sikerül kicsit elbarmolni. A történet azért is tanulságos, mert szépen megmutatja, amit tapasztalatból mindannyian tudunk: a magyar kórházak szakrendelései nem…..
cckk 2009.09.14 22:59:28
@don brada: ok, attól, hogy szuper szakember, hibázhat.
A levelét tekintve egy naív, józan anyuka, nem mocskolódós idegbeteg, mások kárára apelláló, hazug szülő.
Itt a sztori vége a felháborító, mert ha az orvos elszúrta, akkor kérjen elnézést, bánja meg és javasoljon olyat, amivel halványítható/gyógyítható a heg.
Ilyenkor joggal ideges a szülő, de ha szépen elmondják neki és elmagyarázzák, akkor nem marad feszültség, csak egy kicsi, remélhetőleg elhalványuló pettyecske.