Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dávidzoli

0 bejegyzést írt és 398 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rosszul viseli Gaudi-Nagy Tamás hiúsága, hogy a Jobbik vezetése elhajtotta a moslékosdézsa mellől. A zászlóröptető nem kapott kényelmes meleg helyet se az országos, se az európai listán, pluszbónusz tegnap nyilvánosan is elhatárolódtak tőle. Hiába no, ilyen az, mikor valaki nem…..
dávidzoli 2014.05.07 15:37:34
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: CSALÁDI gazdaságában cigányok dolgoznak... Kinéz egy újabb Szegedi Csanád ügy.
Varánusz Csá, Ferikém, csá! 2014.04.08 08:16:34
"Ez a nap a demokrácia ünnepe, hiszen az emberek szabadon választhatnak lelkiismeretük szerint. Remélem, hogy a többség a polgári értékek mentén adja le szavazatát" - mondta ez a mi Ferink, mi pedig mentünk az ünnepen és leadtuk szavazatunkat a szerintünk vélt polgári értékek…..
dávidzoli 2014.04.08 17:47:08
@75. Vladys: Az elmúlt 4 év kumulatív GDP növekedése kb 2%. Taps.
dávidzoli 2014.04.08 18:01:08
@Husz_János_Puszita: Hát ez a 2% is max. stagnálásnak jó, vagy még annak sem, szóval igazából nem nőtt. Meg lehet, hogy én mondtam nagyot ezzel a 2%-al.
dávidzoli 2014.04.08 18:12:00
@75. Vladys: szerintem viszont sokkal szarabb a fidesz. Erre Te majd azt írod, hogy de nem, én meg hogy de igen, aztán elkezdünk baszdmegelni, aztán jól meg is beszéltük. Ha a véleményemre vagy kíváncsi, csak annyit, hogy a fidesz gazdasági programja odáig terjed, hogy amit csak lehet megszerezzen főleg magának és némi morzsát a talpnyalóknak, ehhez viszont a demokratikus keretek szétcincálása kellett. Ezt böcsülettel elvégezték. A részletek az elmúlt 4 év kommentjeiben. Csá.
#323 A szóösszerántásra rengeteg példa van a természetben: cső+orr=csőr, rovátkolt+barom=rovar (eredetileg robar). A leopárd is ilyen szó, ami a leo (oroszlán) és a pard (párduc) szavak nászából keletkezett, mivel eredetileg azt hitték, hogy egy hibrid fajról van szó. Plusz…..
dávidzoli 2013.11.30 18:58:02
@HgGina: A ködfoltos párduc a legkisebb nagymacska. A gepárd meg össze-vissza ugrál a taxonok között. A kis és nagymacskák is vissza tudják húzni a karmukat, kivéve a gepárdot, tudtommal, többek között ezért pakolgatták ide-oda a macskarendszertanban. A kutyáról és a farkasról annyit, hogy sokan nem tekintik külön fajnak a kettőt, vannak akik igen, de abban nagy az egyetértés, hogy max. 100-150ezer éve fejlődnek külön, míg a fenti macskák fejlődése sokkal régebben.
Sok kísérőszöveget nem lehet a poszt mellé írni. A Sachs Media Group PR cég fogta magát, és digitálisan olyanná varázsolta a fiatalon elhunyt rocksztárokat, amilyenek nagyjából ma lennének. A honlapjukon meg lehet nézni, hogy milyen lenne ma például Jimi Hendrix, Bob Marley,…..
dávidzoli 2013.11.19 21:17:21
@tesz-vesz: én meg Bonzót
A focisták szerint annyi narancssárga volt a stadionban, hogy mindenkiben Orbán Viktort látták. Még mindenki sokkban van a tegnapi 8:1-es Hollandiától elszenvedett vereség után, de mi már most próbáljuk kideríteni, hogy mi lehetett a vereség oka. "Egyrészt a nagyobb…..
Többen szeretik a chilit és a vele készült ételeket. Azok is akik a tüzesebb ízeket kedvelik, de azok is, akik egyszerűen csak a paprika zamata miatt rajongói ennek a finomságnak. Ez egy olyan recept ami eléggé tüzes, sűrű, laktató - és forrón az igazi. Amekkora kultúrája van hazánkban a…..
,,Itt látható a nagy hírű bűvész! A lábával karikázik, a kezével citerázik, az orrával orgonázik, a fülével figurázik, a szemével gurgulázik, a szájával vacsorázik!"   (Weöres Sándor)   Ez a versszak jutott eszembe tegnap köztársasági elnökünk…..
dávidzoli 2013.06.29 13:32:47
@V-PORT: Szerintem már régen mérges; nem ő volt, aki kijelentette, hogy nincs unortodox gazd. pol., csak gazd. pol. van, minielnök úr!? Most erre válaszként kapja, hogy de igen is van unortodox, ha nem esett volna le, vén hülye szeplősfejű, oszt az ilyen.
Varánusz III/III pofon a szarnak 2013.05.20 04:28:00
Pártunk és kormányunk szemmel láthatóan küzd önmagával. No, meg az ötlettelenséggel, hogy miféle ráolvasással kéne láthatatlanná tenni a közvélemény szeme elé hordott trafikmutyis szarhegyet. Szóval hogy  kellene valami, ami úgy vonzaná a tekinteteket, mintha Orbán egy…..
Nemrég írtam egy bejegyzést a 10 legnépszerűbb kínai ételről. Folytatva a témát nem lehet kikerülni a 10 legrémesebb kínai (ázsiai) étel bemutatását sem. A kínaiak híresek arról, hogy szeretnek enni, néha azonban számunkra igen furcsa ételeket is szívesen fogyasztanak. Sokan…..
Felpislákolt tegnap egy halvány fénysugár Orbán mutyibirodalmában. Ha az átlátszó.hu értesülése helytálló, Káder János politikai vétóval visszadobta az információszabadságról szóló törvény trafikmutyi titkolására is alkalmas módosítását a nagy büdösbe. Mer'hogy…..
dávidzoli 2013.05.09 11:43:17
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sík terepen kiemelkedő lankás képződmény (domb) vízmosásokkal.
Azbesztmegbaszta kurvaistenit neki! Nemmegmon'tam hogy ne gyere erre, meg ne gyere erre, he?! Megmon'tam vagy nem mon'tammeg elégvilágosan karácsony előtt milyen parlamentet akarok látni? Engem nem fognak se exelempés képviselők a tábláikkal se más ellenzékek az interpellációjukkal…..
dávidzoli 2013.05.07 20:04:21
Na, újra előveszik a Hajdubét ügyet. Tegye fel a kis pracliját, aki meglepődött! Ugye, hogy senki. Amúgy @saravad: bioszhoz sokat, kémiához egy keveset. Biokémiához, hááát... Miről van szó?
dávidzoli 2013.05.08 09:33:52
@saravad: ok. hogy megy itt a privát
Szanyi Tibor kigyúrta magát. Na nem fizikailag, mert nem a súlyokat nyomkodja kifele hanem a sulykot veti elfele. Szóval csak úgy fejben malmozik a gondolattal, hogy egyszer szegfű szagolgatás közben gamma sugárzás éri, és onnantól ha földühítik vagy lángoló kereszt álhírekkel…..
dávidzoli 2013.05.04 21:38:47
@tristen2005: Pedig kurvára azt lehetett hinni, hogy a Szanyi vagy, mert a stílus ugye, meg hogy a nevében írogatsz...
dávidzoli 2013.05.04 22:44:16
@tristen2005: Ja már leesett. Ez van, ha nem eszem egy napig.
Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával. A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. "Nem ezért dolgoztam,…..
dávidzoli 2013.04.03 17:12:54
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Meg pókokat és vizigótokat sem basztatnak a kurva életbe már!
Szeretem mikor ilyen határozottak a fiúk. Nincs lacafaca pöcsvakarás, ha a cél ki van tűzve akkor azt gyorsan, hatékonyan és ellentmondást nem tűrve végig kell vinni. Orbán visszakézből szájon vágja  leinti az okvetetlenkedő adatőr hivatalnokot, mégis kinek képzeli ez…..
dávidzoli 2013.03.27 14:02:10
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nemcsak, hogy idetalált az egyszeri, de ennyire tökönlőtte magát:
subba.blog.hu/2013/03/26/minden_egyutterzesunk_az_ove

Merugye ülnek az egybites narancsdroidok a pártházban nincs egy ötletük, nézzük micsinál a ZEMESZPÉ; ja, hogy aláírásokat akar gyűjteni. Csináljuk mi is azt, aztán vádoljuk őket jogosulatlan adatgyűjtéssel. Ezt még le is írja a gyurcsányos nicknevű "kolléga"...
Szombat reggel még azt találgattuk vajon mit fognak lépni okosék, miután a saját alkotmánybírójuk, Stumpf István is meg találta állapítani, hogy átlépték az alkotmányosság határait. Mindenre számítottunk talán csak arra nem, hogy az egyetlen reakciója a hétvégi…..
"Demokratikus jogállamban nem létezhet korlátlan hatalom, ennek megfelelően az alkotmánymódosító hatalom sem lehet korlátlan – fogalmazott Stumpf István alkotmánybíró -  az Alkotmánybíróság azzal szembesült, hogy az Országgyűlés kétharmados többsége túllépett…..
dávidzoli 2013.03.23 17:25:55
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gyerekek, SSteffyke nem volt még? Apránként aktuális... :)) és vajon milyen nick-et talál ki magának :D
dávidzoli 2013.03.23 20:45:44
@huzzadneki shakespeare: ez a gavar csaba kicsit gyanús. Ha egy órán belül leolvad az agya, akkor ő a stefy
dávidzoli 2013.03.23 21:05:38
@gavar csaba: Indirekt jogalkotás... Úgy hallottam a paranoia viszonylag jól kezelhető szakember segítségével.
He, Tík! Gyáj, dikkmán, hogy a fekete rák egye ki a mellyteket! Eszt kell csinálni-é? Mír mán én lettem az egyetlen antíkrísztus ebben az országban? Elsajnálitok esztet a kis díjjat tűllem? De úgy foktok rájabaszni, mint Gazsika hátára Zoli pék a szedőlapáttal. Mellássátok…..
dávidzoli 2013.03.21 13:14:13
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most nem akarok azzal jönni, hogy a bánatos péróért jártunk iskolába, ha ne ismerjük fel a mögöttes tartalmakat, neadjisten szimbólumokat, hasonlatokat, egyéb kőttői gezemicéket ugye Gabicica. Mert hogy a fradi mtk meccsen amikor a zöldek azt kántálják teszemazt, hogy "vonat" az ugye nem azt jelenti, hogy gyertek srácok vonatozni a sport eme szép ünnepén, mikor szurkolók és sportolók összejönnek örülni eme közösségi élménynek, hanem az az "indul a vonat AuschWitzba" rövidülése, hogy úgy mondjam ennyire referenciális ez a szó, ha adott környezetben hangzik el. Szóval nem kell az "i" betűtől félni, csak tudjad használni.
dávidzoli 2013.03.21 13:40:56
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Végre egy közös pont :) Én viszont azzal tudok egyetérteni, amit Fabius írt 13:18 kor. Szóval az a komment, amit a reggeli átrepülő trollocska betegelt és amiből ez a kisebb kommentváltás kialakult, nem vállalható számomra.
Ocsetacsang Szencsukó Maculi volt 5:41 kor, erre reagált V-port, erre Te, erre én. Szóval ez az Ocsetacsang írhatta volna, hogy nem ért egyet azzal, ha magyarországi kitüntetések odaítélését külföldről kritizálják. ok, ez egy vélemény, vitatkoznék vele, de semleges pályán. Ám Ő nevesítette a Izraelt és az USA-t, a semlegességnek lőttek. Ez nekem a nagy bajom. Arra kell gondolnom, hogy nem ok nélkül lettek nevesítve és a valódi kérdés már rég el is sikkadt: felszólalhat e bárki (külföldi-külhoni-hazai) egy ország belügyeit illetően, ha-fogalmazzunk általánosan- "problémásnak, aggályosnak" érzi azt, ami ellen felszólal.
dávidzoli 2013.03.21 19:56:25
@kekex: Igen, ezt mondom én is, szerintem jogos szót emelni ilyen dolgok ellen.
Úgy gondolom a tegnapi nap után ki kell osztani már megérdemelt és elégszer el nem hangzott köszönömöt. Tehát, én köszönöm az összes civil önkéntesnek, akik: - Pörgették a közösségi oldalakon, mikroblogokon a percre kész infókat, rondán beégetve és helyettesítve ezzel a…..
dávidzoli 2013.03.16 23:01:46
@rdos: Nekem sikerült vityut élt.fogytra bezárnom egy lila dildóketrecbe Bácsfi Diánával. örök hálám a hírcsárdának :D
dávidzoli 2013.03.17 00:22:14
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ja! nem voltam teljesen korrekt a Diácskával :)
Varánusz Mit üzen a választó? 2013.02.28 04:39:12
"most, hogy őszinte ember voltammára már a múlt igazmondó tükrénekfoncsorán fakult"merengve a múltak ütemén"-én ki nem okult-úgy sajnálom, rámnézve,hogy így alakult!" (via) Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a…..
dávidzoli 2013.02.28 21:14:06
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én egy ilyen naiv hülye vagyok :)
Nehézkesen indult a tegnapom. Nem volt suli: programot kellett szervezni a hétévesnek, miközben képviselői csoportülés, Parlament, első felszólalás – szűzbeszéd. Hosszú nap egy új rendben. Furcsa és disszonáns. Még mentek a félrenézések, mindenki kérdezgetett, hová ültök,…..
dávidzoli 2013.02.20 18:25:12
@hoplita: nem kell "more-nak" lenni, hogy undorodjunk a magad fajta, meg a Zagyva féle véglényektől...
dávidzoli 2013.02.20 23:38:23
@verde66: a témáról ez jutott eszembe:www.youtube.com/watch?v=quQopJmQry4 2.20 tól a lényeg j.c. owens és luz long két EMBER egy embertelen kor hajnalán...
dávidzoli 2013.02.21 00:20:20
@verde66: párhuzam az nincs, jó példa van.
Fénylő Csillagunk és a szavazóautomata gépsor ismét kézivezérlésre kapcsolja az alkotmányozást. Mert a teringettét neki olyan nincs, hogy az erre tartott Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek mond valamit és nem kezdünk pótlapokat matricázni a gránit tömb - muhahahahahaha -…..
dávidzoli 2013.02.11 21:24:27
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: A köcsög komcsi tetveket mind a fidesz örökölte.
Az MSZMP vagyonával és párttagságával.

Ugyanaz a mocskos Orbán féle spicligarnitúra hergeli most a diákokat.
dávidzoli 2013.02.11 21:42:31
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: és a hülyéje még azt sem veszi észre (mármint ő:@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: )hogy átemeltem a szövegét és mszp helyett fideszt írtam, gyurcsány helyett orbánt. Pötyögi az istenbarma amit kiadtak neki, de gondolkodni azt képtelen.
dávidzoli 2013.02.12 11:39:01
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: @punkfrog: Azért, ha alakulna egy varánuszos whisky klubb, szóljatok majd. (amúgy single malt, lehetőleg kapjak tőle füstmérgezést)
Öncenzúra Blog Kordon-gondok 2013.02.07 14:47:47
Ismét akcióba léptek az emberi jogokat mindenek fölé helyező önérzetes civilek és kisvártatva ("nagy meglepetésre") csatlakozott hozzájuk a DK. Most Tarlós került a célkeresztbe és az általa kihelyezett kordonok, amivel az aluljáróban lakó hajléktalanokat akarják távoltartani,…..
dávidzoli 2013.02.08 11:45:36
@öncenzor: Mondjuk Tőled sem jött érdemi javaslat, csak, hogy tiltani kéne az ott élést, meg jó lenne, ha lenne munka, meg elvileg elég szálló és elég ágy van. Na ez így pont a semmi. A kordonok kihelyezése-ahogy @kovi1970: mondta feljebb- nem más, mint a tehetetlenség beismerése; ha nem tudjuk megoldani, akkor tiltjuk. (ismerős lehet: hallgatói szerződés, vagyis nem tudunk normális életet biztosítani senkinek /mert bénák vagyunk/ a magasan képzett szakembereknek sem, erre azok le akarnak lépni, ezt csak tiltással tudjuk megakadályozni. Ezt nevezheted szellemi vasfüggönynek is nyugodtan.)
dávidzoli 2013.02.08 15:52:31
@öncenzor: Továbbra is azt mondom, hogy a tiltás nem előrelépés, pusztán annyi a cél, hogy sem a tisztelt vezetés, sem más ne szembesüljön egy problémával és a tehetetlenséggel. A betört ablakos példa sántít, mivel ott ugye kijavításról írtak, itt pedig a kordonozás, kitiltás az semmiképp sem a dolgok kijavítása. Az élelmezésről annyit, hogy idén volt eddig a leghosszabb sor a Blahán ingyen kajáért, a foglalkozást nem is tudom értelmezni. Az, hogy sok hajléktalan nem választja a szállásokat, érthető, mert igenis vannak lopások, vannak kötöttségek, ha pedig valakit erőszakkal akarnak a szálláson tartani, akkor akár börtönbe is zárhatnák (de miért is??). Ahogy fentebb is írta valaki, a megoldás olcsó szociális lakhatás, munkalehetőség, integrációs programok stb. lennének. Nyilván ennek a kifutása akár 10-20 évet is igénybe venne, nem is beszélve arról, hogy a hajléktalanság nagy eséllyel újratermeli magát, mert nagy a visszaesés veszélye, minél tovább "hobózik" valaki annál nehezebb, hosszabb a visszatérés, segítőkész rokonság nélkül szinte lehetetlen (az pedig általában ritkán akad). Manapság pedig, amikor egyre többen élnek a létminimumon, vagy alatta fokozott a kockázata, hogy valaki egyszer csak az utcán találja magát, és még lehetne sorolni az okokat, nehézségeket. Őszintén, ember! Ebben a helyzetben az, hogy tiltanak valamit, ugyan mit segít? Nem lesz vizeletszag? Ja, lehet, hogy nem lesz. Nem kell nézni a szerencsétleneket? Ja, nem kell. Más változni fog? Nem.
dávidzoli 2013.02.08 17:30:14
@öncenzor: Nyilván, ha közterület és szállás közt lehet választani, akarva akaratlanul meg kell valósuljon mindkét helyen az életvitel szerű tartózkodás. Maradhat az ember a szálláson 24/24, de nem fog. Ha pedig az ideje megoszlik a két hely között, akkor ki dönti el, hogy a közterületeken eltöltött idő mikor számít életvitel szerű ott tartózkodásnak. A szálláson, ahogy írtad, természetesen nagyobb biztonságban vannak a hajléktalanok, de meddig mehetne el az a valaki, akinek van felhatalmazása azt mondani, hogy fáradjon be a hajléktalan a szállásra. Ha a hajléktalan nemet mond, akkor mi a következő lépés?
A rendszerváltás után, az aczéli kultúrpolitika elmúltával a nemzeti érzelmű művésztársadalom joggal hihette, hogy közeleg az idő a nemzeti ihletésű kulturális élet megteremtésére és felvirágoztatására, s teljes jóhiszeműséggel gondolhatta, hogy a régi diktatórikus…..
dávidzoli 2013.01.30 15:08:45
@Kis ember: Ha másra nem, a Kleinmannra csak ledobja a bugyit az az árja luvnya, akarom mondani fraulain Stefi (vagy hogy írják, én csak a délkelet-bajort beszélem, meg a szászt) :)