Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Futrinka20

79 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy igencsak sikeres kezdeményezés indult a Kickstarteren, amely hamarosan a háziasszonyok kedvence lehet: a világ első mágneses mennyezetre szerelhető tablet/telefon tartója.  Mobilunk vagy tabletünk már szerves része az életünknek, sokszor magunkkal visszük akár a fürdőszobába is, ha szívesen…..
Végre itt egy hosszú hétvége, irány egy kis miniszabira! Ilyenkor persze mindig felmerül a kérdés, hogyan óvjuk meg otthonunkat attól, hogy betörők célpontja legyen, illetve hogyan tartsuk az optimális hőmérsékletet.  Ne hagyd kihűlni a lakást! Persze rendkívül egyszerű…..
El tudsz képzelni egy kabátot, amely 40 okos funkciót is képes ellátni? A Hallam P New York dzseki megálmodói biztosan, és szerencsére a Kickstarter lelkes közönsége is, hiszen 678%-osan túltámogatták a kampányukat, így az álomdzseki reményeik szerint jövőre már megvásárolható lesz.  Na de mi is…..
Tudtad? Nagy átlagban egy csésze főzött kávé/víz aránya 16gr/250gr. Te hogy szereted? Hosszú kávé? Presszó? Dupla presszó? Capuccino? Latte? Az évek alatt alakul ki a legeslegkedvencebb kávé ízünk, sőt az évek alatt változik is folyamatosan. A kávé íze függ először is…..
Megszólal a füstriasztó... Mindenki rémálma. Vajon mi történt? Elromlott a rendszer? Áramkimaradás van? Valóban tűz van valahol? Mit tegyek?    Az okos otthon helyettünk is cselekszik a pánikhelyzetben. Nyugodt, higgadt fejjel kevesen tudnak gondolkodni vészhelyzetben. Az okos otthon megteszi…..
Egyre több univerzális távirányítóval találkozunk, a Spin Remote azonban tényleg más, mint a többi. Egyrészt mert könnyen kezelhető, másrészt mert annyira univerzális, amennyire elsőre el sem tudjuk képzelni. Ja, és még szép is :)   Az alap, hogy van benne bluetooth adapter, így az…..
Az okos otthon biztonságát újradefiniálhatja a SkyBell intelligens videocsengő. Sokkal több, mint egy hagyományos kaputelefon, mert nem csak megmutatja, hogy kicsenget, hanem bármikor és bárhonnan megnézhetünk egy élőképet a mobiltelefonunkon, és beszélhetünk is a látogatóval.   A SkyBell…..
Tavaly szeptemberben megörvendeztette a Star Wars rajongókat BB8 a kis droid megjelenése, hiszen a Sphero és a Disney köszönhetően megjelent menő, távirányítású robot formájában. A kis robotot mobil applikációval lehetett irányítani, idén azonban tovább fokozták a Star Wars rajongók örömét: BB8…..
Az LG és az Amazon új keletű szakmai partnerséget kötött, amelynek köszönhetően gyökeresen megváltozhatnak hétköznapi háztartási munkáink: automatizálhatjuk például a bevásárlást, persze, ha egyáltalán akarjuk :) Az LG LG SmartThinQ Hub most már összekapcsolódik az Amazon intelligens személyi…..
A modern otthonok megszokott része a Wi-fi router. Szimplán megvesszük, beállítjuk, csatlakoztatjuk - eztán a lakás különböző pontjain szidjuk, ugyanis úgynevezett "halott zónák" alakulhatnak ki, ahol készülékünk már nem fogja a jelet. A Netgear most piacra dobja az Orbi elnevezésű Wi-fi rendszert,…..
Hello Kitti Fesztiválozós 2015.10.11 17:29:20
nem is tudtam, de igenis családilag imádjuk a kürtőskalácsot, na nem azt amit a balatonparti strandokon lehet kapni és ki tudja hány napja sétálgatnak vele felsalá a 40 fokos melegben, hanem az igazit a frisset, az éppen abban az órában elkészültet.  Kürtőskalács fesztivált…..
Hello Kitti "Apa sokkal jobb" 2015.10.11 09:23:48
Kivételesen a férjem kelt fel a gyerekekkel, mivel én csupatakonytorokfájós módon kértem, hogy hadd aludjak még egy órát. Az 1 éves Kittike már sokadszor kaparászott, kopogott, dörömbölt a hálószoba ajtón, mire rászántam magam, hogy na jó, akkor felkelek és felébresztem az…..
Néha annyira el tud árasztani a saját bajom, hogy jól jön egy kis kopogtatás, figyelmeztetés a sorstól, hogy észrevegyem magam, milyen szerencsés is vagyok.  A szintén szerencsés - két egészséges gyermeket nevelő, jómódban élő - barátnőmmel pont kipanaszkodtuk egymásnak…..
Reggel, második hét az oviban Beni torokfájósan  Kittike egész éjszaka taknyosan, 7x 8x kelt fel = anya baromi fárad = anya türelmetlenebb Kittike reggel 7kor felkel, ki tudja miért, egy kicsit höncsörgünk az ágyban, de hallom rajta, hogy nyűgösebb. Gondolván, hogy Beni is…..
Beni "türelmesen" kivárta, amíg anya válogat a szemüvegkeretek között, addig lecsapott a telefonomra, és csupa fontos dolgot fotózott Így látta Ő az optikus üzletet:                   ..
Hello Kitti 3 hónap 2014.11.25 12:06:07
Hihetetlen gyorsan telik az idő. Tényleg igaz a mondás, ami valahogy úgy hangzik, hogy a kisgyerekkel az órák néha hosszúnak tűnnek, de az évek rövidnek.  Van úgy, hogy Benivel és Kittikével hármasban vagyunk itthon, nna akkor a percek óráknak tűnnek. Ha éppen Kitti ébren van,…..
Hello Kitti fent és lent 2014.11.23 13:15:25
vannak jobb napok és vannak nehezebb napok mi is így vagyunk ezzel, van, hogy egész nap csuda jól érezzük magunkat, és van úgy, hogy valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifolyólag rosszabb kedvünk van.  Csak ezt a babáktól nehezen fogadjuk el. Legalábbis én mindig azt várom,…..
Hello Kitti Az első hónap 2014.11.23 13:06:35
Hát hiába, na... elszoktam/elszoktunk az éjszakázástól és a folyamatos készenléttől. Kittike még mindig úgy érzi, hogy nappal jobb aludni, akár 4-4,5 órát is átalszik, és éjszaka viszont övé a pálya. Hajnal 3-4 órára tartogat egy megatrottyot, és arra csak vár, vár nyitott…..
Hello Kitti Beni mondta 2014.10.20 13:32:58
"Anya, én úgy várom már, hogy Kittike megszülessen" (Kittike már 2 hetes) Dehát, Beni, Kittike már megszületett, ott alszik a szobájában De anya, az hogy megszületik, azt jelenti, hogy akkora már mint én. Én azt várom     Beni fog egy papírlapot és a vadiúj filcekkel csak…..
Hello Kitti 2 hónap 2014.10.20 11:28:46
Szinte el sem hiszem, hogy Kittike már két hónapos! döbbenetesen gyorsan telik az idő, és szinte észre sem vesszük, hogy már megint mögöttünk van egy nehéz/könnyű/boldog/fárasztó/mosolygós hónap. Jutott mindenféle.  Azt hiszem, pont most értünk el egy ún. fejlődési…..
Hello Kitti Takonykór 2014.09.16 12:08:34
Kittike betaknyosodott... ki tudja miért? persze jön a lelkiismeret furdalás, hogy biztos nem takartam be eléggé, amikor sétáltunk, vagy nem kellett volna nyitva hagyni éjszakára az ablakot - de igazából nem tudni. A férjemnek a torka fáj és persze mélabús, ő nagyon rossz beteg: a…..