Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenehorizont 667

138 bejegyzést írt és 1521 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszik még valaki a Szomorú szamurájra? Az Ámokfutók azóta süllyesztőben eltűnt sztárjának, Kozsónak is megvolt a maga tizenötperc hírneve, nem lehet elvitatni tőle. Tartja a mondás a magyar popszakmában, hogy a közönséget nem lehet eléggé alulmúlni. Most nem a kultúrsznobizmus öt perce…..
Fenehorizont 667 2022.09.27 02:49:14
@Glokta: de kurvára bejött
Az magyar ellenzék egy gnosztikus jellegű szekta.A magyar ellenzék egy, a méretéhez képest aránytalanul nagy médiafelülettel rendelkező szubkultúra...
csináld úgy! A Lipsi 2022.04.16 20:52:55
A magyari igaztudatú, innovatív, woke, nyugatos és fiatalos progresszív haladódemokrata - azaz a Lipsi - egy olyan embertípus, aki ha belelép egy gereblyébe egymás után tízszer, ezt követően ugyanott, ugyanabba a gereblyébe tizenegyedjére is bele fog lépni, és utána pont ugyanúgy fog csodálkozni…..
Normális országban a közelgő választáson nem az lenne a kérdés, hogy Viktor kormány közelbe kerül-e, hanem az, hogy eléri-e az öt százalékos bejutási küszöböt. De Magyarország sosem volt normális ország, így a kormányzásra mind szakmailag, mind erkölcsileg ALKALMATLAN Viktor még tényező lehet. Már…..
csináld úgy! Választás 2022 2022.04.04 01:27:23
Zseniális! Ez az ember egyszerűen zseniális! Képes volt adni egy olyan interjút, amiben gyakorlatilag minden egyes szó egy valóságtól teljesen elszakadt, vágyvezérelt baromság.Budapest tökéletesen megérdemli ezt a szerencsétlen, inkompetens balfaszt. Tökéletesen! Remélem, jó sokáig lesz még ott…..
Nem volt még ennyi késes gyilkosság a fiatalok közt Londonban, mint 2021-ben. Az elkövetők többsége is 20 év alatti...
Fenehorizont 667 2022.01.12 02:44:07
Új paradigma Meleg lesz 2021.06.17 16:08:58
Ahhoz nem fér kétség,  hogy a magyar kormány megint gyalázatot művelt az országgyűlésben. Most annyival tisztább a helyzet, hogy egyértelművé tették: aki másmilyen, az bűnöző. Jól van ez így. Semmi mellébeszélés, semmi szégyenkezés: egy igazi tökös gyerek nem habozik, ha meg kell alázni vagy pofán…..
Nem hittem volna, hogy átmegy ez a törvény. Most eléggé lefagyva, dermedten próbálom leírni, amit érzek. Sajnálom a gyerekem szabadságát. Azt a szabadságot, amit az ad, hogy az lehet, aki. Temetem a közös jövőnket a saját hazánkban. De nem csak a saját jövőnket temetem. Vérzik a szívem azokért a…..
Egy csinos kis csapat vesszőből font kosarakat cipel. Meredek kaptatón igyekeznek felfelé, a kosarak vészesen megdőlnek, tartalmuk éppen csak nem szóródik szét a járatlan ösvényen. A felmálházott rabszolgákról patakokban folyik a víz, saruik bőristrángja pattanásig feszül, némelyik szolga a nyakába…..
Bekerült a hírekbe az erdőkertesi doktor, mert megtagadta az oltás beadását. A doki olyasmire hivatkozott, hogy erkölcsileg nem vállalja a szurival való böködést, mert a keleti vakcinákról senki sem tudja pontosan, hogy milyen veszélyeket rejtenek, mivel semmilyen papír nincs róluk. Egyébként pedig…..
A leves pontos eredete nem ismert, több legenda is létezik róla. Egyesek szerint Mikszáth Kálmán születésnapjára készült 1892-ben, Gundel János jóvoltából. Mások pedig úgy emlékeznek, hogy egy vacsoraverseny bírái számára készült akiknek annyira ízlett, hogy repetát is kértek belőle. Gundel János…..
Virginie Viard tervező a Chanel 2020-as őszi kollekcióját egy igencsak keskeny mezsgyén lavírozva készítette el. A punk vagány jellemzői, az haute couture magas színvonala, na meg a jellegzetes Chanel-stílusjegyek egy hordható, eredeti és roppant részletgazdag sorozatban csúcsosodtak ki. Ilyen,…..
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
Eddig Tarlós miatt eléggé ambivalens módon viszonyultam országunk fővárosához, de így, hogy a segghülye pestiek ismét demszkit választották strómannak, már legalább őszintén tudom gyűlölni azt a szarfészket. ..
csináld úgy! Klímagyász-gyász 2019.09.13 14:23:10
Lassan új fogalmat kéne bevezetni arra a jelenségre, amikor az Euro-atlanti kultúrkör elkényelmesedett  idiótáinak rossz lelkiismeretét csúcsra járató hisztériakeltő marketingtevékenység olyan elhanyagolható tényezők, mint pl. a valóság miatt nem úgy sül el, ahogyan eredetileg azt a milliárdos…..
Ősanya, a férfinép által kikiáltott ellenség, spirituális női energiák hordozója vagy csak egyszerűen egy Valódi Nő? Lehet szeretni vagy gyűlölni, egy biztos: ha nő vagy, a dalai nem hagynak hidegen. (Kép forrása: Wikipédia)  Bevallom őszintén, noha tudtam ki ő, az én lelkemmel eddig még nem jött…..
Fegyveres őrök, golyóálló üvegű irodák, menekülő folyosók - dollármilliókat sem sajnálnak a cégvezérek biztonságára. Mark Zuckerberg biztonsága kerül a legtöbb pénzbe..
Rengetegen bíráltak egy fiatal párt az interneten, amiért egy jó fényképért az életüket veszélyeztették és rossz példát mutattak...
Eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy az elnyomott, nemszabad de független haladó média szorgos kis köcsögjei igyekeztek úgy megírni az ún. budapesti patkányhelyzetről szóló propaganda-cikkeiket, hogy azokból minden kommentelő és olvasó maximum két lépcsőt megugorva tudjon asszociálni a…..
Természetesen nem. Micsoda maradi, buta kérdés ez a cím? Minden haladó tudja, hogy a melegek szexuális irányultsága genetikailag eleve elrendelt (homo-gén). Ellentétben a hetero emberekkel, akik esetében a nő-férfi párosában hívő felfogás és az ahhoz való ragaszkodás csupán egy elavult társadalmi…..
Hány műesést kell produkálni, hány szelfit kell lőni, hány világító okostelefont kell felemelni, hány percet kell még a padlón büdösbogárszerűen fetrengeni, hány erős képet kell készíteni, hányféle koreográfiát kell betanulni és eljátszani, hány ajtónak kell nekifutni, hány szemetestárolót kell még…..