Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garp szerint..

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három hete újra frissül az Indavideó Film, hogy neten, legálisan, ingyen, és az eddiginél még jobb, dvd-minőségben nézhessetek valódi filmeket. Idén eddig három csomagban jelentek meg a Valami Amerika-Üvegtigris-Csak szex-háromszögnél akár beljebb is merészkedő…..
Belsőség Látni, látszani 2009.05.08 14:14:00
Mit tehet az ember, ha idősödik, már a rokkantmatrica is szükségessé vált, egyébként meg fóbiája van a forgalomtól, paranoiásan retteg attól, hogy belemennek az autójába, ráadásul a Merkur egy olyan koszszürke Samarával áldotta meg, ami annyira beleolvad a szintén koszszürke…..
Garp szerint.. 2009.05.09 10:45:04
Tegnapi hírblokkunkban írtuk, hogy a péntek este nézettségi királynője, a Szellemekkel suttogó című Jennifer Love Hewitt-sorozat a CBS-ről az ABC-re teheti át a székhelyét, és ugyan kissé szkeptikusak voltunk a hír valóságtartalmával kapcsolatban, kicsit utánajártunk, s lám:…..
Bigyóblog Az ultimate torrentgép 2009.03.03 09:55:00
Felvesz a tévéből, Youtube-klippeket játszik le és torrenteket tölt le - ez a BlobBox. 160 Gb-os merevlemez van benne, könnyedén csatlakoztatható a tévéhez és már indulhat is a nonstop töltögetés filmnézés. Támogatja az MP4, WMV, MOV, ASF, DivX és XviD formátumokat (nemsokára…..
Garp szerint.. 2009.03.19 13:13:03
Erre az általunk ismert nyelveken jelenleg nincs kifejező szó...
Nem példa nélküli Csilla története, egyszer már írtunk a győrben munkálkodó álrovairtókról, most azonban az ország másik felében, Miskolcon bukkantak fel gyanúsan hasonló körülmények között. Székhelyáthelyezés történt, esetleg csak másolják a mestert? Egy panelházban…..
Garp szerint.. 2009.02.05 11:37:39
Még novemberben alakult Gyulán az Antiprovident Akciócsoport. Akkor a  Beol számításai szerint ezres nagyságrendben hintették szét szórólapjukat. Ezt:A Beol a szórólapon szereplő e-mail címre elküldte kérdéseit, többek között arra voltak kiváncsiak, kik a csoport tagjai. A…..
Csak egy videónk van, de az a javából: ilyen lesz a következő Battlestar Galactica epizód. Spoileres, szóval csak naprakészen szabad elindítani. ..
Garp szerint.. 2009.01.20 11:50:30
Scatty néven kommentelő olvasónk lőtte az alábbi képeket a DigiTv-féle HBO-ról, ahol az elektronikus műsorújságot vagy nem sikerült belőni megfeelően, vagy éppen ellenkezőleg: az HBO tud valamit, amit rajtuk kívül senki más nem...
Hogy ne vádolhassanak elfogultsággal, itt van egy kommentből kopipésztelve a ló másik oldala, kupec tollából: Kedves aszw!Ez igy magaban enyhen szolva is csak a lo egyik oldala.Nyilvan vannak olyan gorenyek, akik lehuzasbol nem fizetnek afat, de a vallalkozok nagy resze ugy kalkulalja…..
Appleblog Hétfői Apple-csaj 6. 2009.01.05 06:52:00
Nehéz azt mondani egy jó karbantartott negyvenes nőre, hogy ne lenne akár egy húszasnál is vonzóbb, és a Született feleségek ebből a szempontból a generáció remek leképezése: van köztük szexbomba, anya, dinka, főállású háziasszony és így tovább. A 46 éves Marcia Cross…..
Garp szerint.. 2009.01.05 09:47:56
A tegnap este a mai reggellel egybekötve a szoftverfrissítések jegyében telt. Azt biztos mindenki megszokta, hogy időnként különböző dolgokat frissíteni kell. Nekem most valahogy nagyon összejöttek a dolgok. Bár a legtöbb frissítés nem hoz jelentős változást azért érdemes…..
Garp szerint.. 2008.11.25 14:18:45
Cellanapló Pénz áll a mobilhoz 2008.11.03 23:47:00
Bár hazánkban még mindig sokan nem szeretnek kártyával fizetni, jön egy új elektronikus fizetési módszer: mobillal is várásolhatunk. A MobilFizetés elnevezésű szolgáltatáshoz a Pannon vagy a T-Mobile adja a SIM-kártyát, az FHB adja a bankszámlát, az MPP pedig az ehhez szükséges…..
Behazudott egy nemlétező telefonszámot, kötbért vetett ki a megvezetett ügyfélre és szinte minden elképzelhető Homár-kompatibilis szemétséget elkövetett a T-Com szegény Kvassyval. Nem reprezentatív és erősen szubjektív megállapítás, de az utóbbi hónapokban mintha jócskán…..
Belsőség És ezt így hogy? 2008.10.11 08:20:00
Megérkezett az új Renault Thalia sajtóanyaga. Az egy dolog, hogy az anyagban bekerültek ilyen mondatok mint pl: (...)az MP3- és Ipod-lejátszók teljesen biztonságos használatához szükséges Audio Csatlakozó Doboz. Ez konkrétan a kesztyűtartóba rejtett USB és AUX csatlakozókat…..
Mostmár tényleg küszöbön áll. Egyszerűen nem tudom levenni a szemem a HTC Touch Pro-ról (OpenMoko/Neo Freerunner időközben kiesett a whislistből), de akkor is, nem lehet nem észrevenni, hogy az iPhone körül közösség épül. Sőt, fejlesztői közösségi is hamarosan. És még az is…..
Részletes fotósorozatot készített egy távol-keleti szájt a HTC sokak által várt új készülékéről, a Diamondról. A mobil gyönyörű, én is szívesen húznék elő egy ilyes formás plasztikdarabot a farzsebemből. A legfontosabb beállítások is elérhetők a HTC saját…..
Garp szerint.. 2008.05.17 09:02:46
Knights of Cydonia Region Vitriol 2008.04.26 12:43:00
Véres vitriolba mártom pennám. Főbb szerkesztőnk (G.B.) ugyanis a minap arra kapacitált, hogy ha már a Lunohod-cikksorozatom mintegy parkolópályára kényszerült mindenféle elfoglaltságaim miatt, legalább valami hasznosat írjak én is erre a blogra, például kritikát. Könyvről.…..
Az Engadget szerint elképzelhető, hogy a HTC e heti nagy bejelentése a Touch Diamond készülék lesz, amely végre némi színt vihet a Windows Mobile operációs rendszert futtató készülékek kissé szürke világába. Ez még akkor is jó hír, ha az új szín csak egy nagyon nagyon sötét…..
Miközben nálunk még mindig működik egy-két Color Star típusú televíziókészülék (már amelyiket nem vágták ki az ablakon a ruszkik elleni 0-6 után '86-ban, vagy nem gyulladt ki azóta), és a Junoszty márkanévre is riasztóan sok honfitársunk emlékszik, a japánoknál szombaton…..
Garp szerint.. 2008.04.17 12:17:22
Nem tud ez sajna 3d képet, csak egy kafa full hd tévé.
Van benne "3d fésűszűrő", ami egy képjavító eljárás/áramkör.
en.wikipedia.org/wiki/Comb_filter
Persze egy anaglyph adást ezen is lehetne nézni, piros/kék vagy piros/zöld szemüveggel például, de ez igaz bármilyen tévére/monitorra is.
Az igazi a "lézertévé" lesz, mivel ahhoz egy egyszerű polárszűrős szemüveg kell csak a térbeli hatáshoz, lásd i-max mozi.
Amúgy a japcsik biztos kisérleteznek ilyesmivel, ezt nem kétlem :-)
A Lost szereplői sokat csodálkoznak, így a "what?" kérdőszó igen prominens a sorozat dialógusaiban - egy jókedvű fan meg összevágott belőle egy fasza kis videót, hogy örüljünk neki. ..
A mai újoncról már a címe is sejteti, hogy nem a farokkal rendelkező réteg számára készítették, Lipstick Jungle, azaz Rúzsdzsungel, ízlelgessük ezt a szót egy kicsit, aztán próbáljunk meg nem hányni. Persze én vagyok a fasz, mert az írónő neve (Candace Bushnell) neve láttán…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..