Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Idősebb vagyok, mint Szlovákia

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy a méltán népszerű Hotline Miami receptjét vették alapul, miszerint végy egy felülnézetes játékot, pakold tele fegyverekkel, adj hozzá egy pár gallon vért, és körítésképp szerezz hozzá egy pár fülbemászó muzsikát, hogy ne csendben üld végig azokat a…..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2016.02.02 10:47:11
Nem mi találtuk ki, egy muszlim teológus mondta a török tévé egyik műsorában, és ha ez nem lett volna elég, előtte azt is kijelentette, hogy az anális szex, illetve a szadista szexuális aktusok váláshoz vezetnek, így hithű muszlimok lesznek szívesek ettől tartózkodni. A…..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2015.07.14 17:10:23
@Ad Dio:

Én valahogy nem tudok haragudni a hölgyre, bocs... ;D
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2015.07.14 17:19:33
@Ad Dio:

Engem még a kisasszony neve érdekelne (természetesen szigorúan csak a szakmai múltjának szeretnék utánanézni). :)
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2013.06.05 11:08:55
@wmiki:

Végülis a finom ételek szeretete tényleg akaratgyengeség és szenvedélybetegség. :D

Na megyek is, mert lassan meg kell dolgoztatnom a mindenevő fogazatom egy kis zöldséggel ÉS hússal... ;)
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2013.06.05 12:51:51
@alfax:

Nem is lennék a bőrében. ;)
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.12.28 12:36:20
@betm3n:

Atyaúristen!
Észre se vettem!!!
Tiszta szerencse, hogy mindenki ép bőrrel megúszta az esetet!!4!!!NÉGY4!!

Lehet, hogy elcsúszott a maya jóslat, és valójában ez volt a rég várt világvége esemény! :)

Egyébként meg, ha nem tudnád Tibike, társaságban nem illik sugdolózni... ;)
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.12.28 13:32:50
@burgerrecords: Végülis a te neved sokkal értelmesebb... :D
Főleg ezekkel a "Végső állomás 8."-ba illő viziókkal a gyilkos felniszilánkokról.

@sieddie: "60-80", "50", meg a nagy szavak...
Ezek még mindig kb 30-al köröztek. Ennyivel még a legrozsdásabb Ladát se töröd meg.

@droid_: "Iróniát-e" ismered? Ja nem, hiszen csak egy droid_ vagy.

Egyébként nem védem az elkövetőket, de amit ti itt társaitokkal karöltve összehordotok, sokkal károsabb, mint 2-3, karácsonyi keringőző Lada.
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.12.28 13:47:07
@magyar_ellenállás: 2x is... :]

@droid_: Ne erőlködj, még kisülnek a tranzisztoraid. ;)
Ezek után csak az a kérdés, naponta hány autóst büntetnek feleslegesen a parkolóőrök. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.07.25 09:49:19
@ColT:
@kovi1970:

Azt azért leszögezném, hogy nem a szabálytalankodó pártján állok. Jómagam több, mint 10 év alatt semmilyen hasolnó szabálytalanságot nem követtem el.
De - mint írták - nem járt arra rendőr, vagy közteres, a totalcar-nak pedig nem feladata spiclit játszani.

Máskor olyan szemérmesen ki tudják takarni a rendszámokat...
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.05.16 08:50:38
@karlmann: A "forgalmi rend változás" tábla ma is használatos, viszont nem azt jelenti, hogy az általad eddig jól megszokott forgalmi rend mostantól más lesz, hanem azt jelzi lámpás kereszteződések előtt, hogy a forgalmi rend időről időre, előre meghatározott ütemben (vagy nem) változik. Magyarán figyelj, mert lehet, hogy pirosat kapsz...
Bringáznál a buszsávon, netán behajtanál szemben az egyirányúba? Lerohadtál, és vontatjátok a kocsit az autópályán? Ne tedd, tilos, ahogy sok más dolog is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.04.08 11:21:00
@Jankove:

Kívánom neked, hogy lakj egy olyan helyen majd, ahol legalább 1km kerülővel jár, ha szabályosan akarsz hazajutni, és egy "szép" esős, viharos-szeles napon kényszerülj kerékpárra! :D

Ne legyen már ennyire nagy szájunk abban a k*rva bárdogdobozban ülve. Neked 10 köbcenti benzinbe, meg fél percbe kerül megtenni egy nagy kört hazáig. Fenti viszonyok közt egy kerékpárosnak meg épp ennyin múlhat, hogy kifullad/nem fullad, megfázik/nem fázik meg, tüdőgyulladást kap, vagy sem, stb, stb, stb.

És akkor még nem tértem ki arra, hogy nem csak húszévesek ülnek kerékpárra....
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.04.08 20:26:56
@Jankove: Gondolom Butapesten élsz, hogy ennyire nem tudsz elszakadni a piroslámpáktól, metrótól, villamostól. :D

Én viszont egy szóval nem említettem, hogy pesten kerülj ilyen helyzetbe egyszer. Létezik tudod úgynevezett "vidék" (ahogy ti pestiek neveztek mindent, ami nem pest), és láss csodát, "vidéken" is létezik egyirányú utca.

A kerékpárosok pedig hidd el, nem a lustaság jegyében ülnek egyre nagyobb számban a drótszamárra, hanem például mert nincs pénzük üzemanyagra/tömegközlekedésre, vagy hozzám hasonlóan nem szeretnek színesszagos marhacsordákkal összezárva "tömegközlekedni".

Javaslom szakadj ki a nagy főváros bűvköréből, ki fog nyílni előtted a világ, hidd el...
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.04.08 23:31:04
@Jankove: A "vidék" megszólításra azért érzékenyek a nem-pestiek, mert rendszerint degradálóan hat rájuk nézve, de ez mellékes most. Remélem összejön a költözésed, sosem bírtam azt a várost én sem.

Na de a lényeg: "ahogy biciklire ülsz, te onnantól kezdve járművet vezetsz"

Ebben neked teljesen igazad van, csak éppen egyetlen apróságról feledkezel meg (nem csak te, de a törvényalkotók is): ezt a bizonyos járművet szemben más járművekkel közvetlenül emberi erő hajtja, ami mint olyan eléggé csekélyke, hacsak nem vagy triatlonista.

Az a szendvics, amit előtte fél órával megettél, még annyi kémiai energiát sem tartalmaz, mint egy köbcenti üzemanyag. Innentől kezdve eléggé furcsa olyan dolgokat is elvárni egy kerékpárostól, ami autóban/motoron ülve egy fia emberi energiabefektetést nem kíván, ellenben kerékpáron ülve többperces izzadást jelenthet.

Ennyi a kifogásom lényege, nem több. Nem szeretem a kiskapukat, meg a kibúvókat, de ez igenis egy külön kategória kéne legyen. Persze nem az, és itt soha nem is lesz. Ez itt Agyarország. :)
TComment Adócsalókat fogtunk 2012.03.29 10:15:00
Azt mondták, negyvenezren vannak a külföldi rendszámmal közlekedő magyarok és milliárdos a bevételkiesés. A valóság sokkal szórakoztatóbb. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Az utóbbi időkben feltűnően sok Ferrari borult lángba. Mérnöki hiba vagy csak olasz trehányság? Esetleg buta tulajdonosok? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.03.29 11:29:26
Nem ide tartozik, de ide írom:

Gyorsak vagytok, kedves totálkárosok! :D
Micsoda egy gerinctelen banda... Írtok egy szép kerek spiclicikket az ún. "adócsalókról", mindenkit arra buzdítotok, hogy legyen nagyobb spicli, mint amit ez az ország valaha is látott, beleértve az előző rendszereket is.

Talán túl sokan írtak hozzám hasonló véleményt az elsők közt, hogy el kellett sikálni a cikkhez kapcsolódó, kommentelhető blogposztot?! (
tcomment.blog.hu/2012/03/29/adocsalokat_fogtunk)

Legalább ha már buták voltatok, vállalnátok a felelősséget meg kommentek formájában rátok zúduló igazságot.

És mielőtt bárki megvádolna: nem állok az ún. "adócsalók" pártján, sőt... De ebben a szánalmas országban már tényleg mindenki úgy boldogul, ahogy csak tud. Én egy "jómagyar" rendszámú öreg ladával járok...
Sasfióka még nem teljesen érti, miért nem lehet online fizetni a NAV-nak, hacsak nem a kártyás jutalék miatt.Csak egy gyors állapotjelentés:  A Nemzeti Adó- és Vámhivatal MÁR NEM fogadja el a bankkártyás fizetést a számlanyitásra kötelezett adózóitól. Magyarra fordítva:…..
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2012.01.24 13:17:55
@Shadowbull: Tök hülye vagy...
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2011.11.25 19:40:54
Egy villogós 1500-ös. Egy taxi 1300-as. Mellettük a tulajdonosok, akik oly komolyan veszik a játékot, hogy társaságukban a ma csupán díszlet. Egy kicsit az átkosbeli színfalak mögé is belepillantunk. Tartsanak velünk, de vigyázzanak, mély a kút. Vélemények az azonos című…..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2010.12.09 01:27:32
Gombi mellett Jerzy is bejutott a ValóVilág 4-be! A szépfiúk beszavazó showja alatt a szavazatok összesítésekor, a sorrend felállításakor feltűnt, hogy az egyik jelöltre tömegesen érkeztek szavazatok néhány telefonszámról, áll az RTL Klub sajtóközleményében. Minden adás…..
Véget érhet a turbómotor 24 éves száműzetése, ha a Nemzetközi Autós Szövetség (FIA) decemberben elfogadja a Forma–1 legújabb technikai szabályzatát. Vélemények az azonos című írásunkról...
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2010.09.28 12:13:56
@akf22: Fú ecsém, nagyon megnéznék/meghallgatnék egy 4-6 tárcsás wankel-motoros F1-es kocsit! :D
Beszállhatna a Mazda.
A svédországi Mercedes-beszerző expedíció (aka Csikós-saga) tragikus fordulatot vett – ám közel sem abban az értelemben, amire a kalandokat figyelemmel kísérő olvasóközönség elsőre gondolna. A közel fél évszázados, eladdig törésmentes Merga finn kamionos általi…..
Zsolti fejlődik: nemhogy felveszi a telefont, de egyenesen magától jelentkezik. Igaz, a Cougar már olyan régóta van nála, hogy az idejét se tudom – az biztos, hogy amikor Komáromba mentünk, és hengerfejet kerestünk, már javában nála volt. Azóta ugye megrendeltük Amerikából…..
Gyulavitéz írását jól kiegészíti a Panamera videó-anyaga, bár a műsorvezető kicsit mesterkélt és darabos a kamera előtt. De nem is ezért szeretjük Walter Röhrlt. Megteszi, amit megkövetel a haza, bizony a gyári tesztpilóták munkája nem csak játék és mese, kőkemény meló,…..
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2009.09.14 13:31:43
Idősebb vagyok, mint Szlovákia 2009.09.14 13:40:25
@S4mu3l: nagyon szép bizony :)