Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zolika78

0 bejegyzést írt és 343 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor természeténél fogva közszereplő, így cselekedetei a köz javáért és a köz figyelmével mehetnek végbe. Orbán Ráhel papíron örökölte ezt a dolgot, természeténél fogva nem szabadna közszereplőnek lennie, nem szabadna a vadkapitalista média áldozatává válnia.…..
Kellett várni cirka két órát, mire előkerült, az orvos, aki egyedül volt az ambulancián.   A tegnapi nap folyamán, munka közben bemutattam egy dupla leszúrt Alexet, magyarul elterültem, mint Hortobágyon a furulyaszó. Jegyzőkönyv, ittam, nem ittam, szonda, nem ittam, irány az…..
3D KÍVÁNSÁG A 3D nyomtatás ára 2014.04.03 01:50:43
Mindenki a 3D nyomtatásról beszél, de senki nem mondja meg, mennyibe kerül? Akkor most megtaláltad, amit tudni szeretnél! Olvass tovább, hogy kiderüljön mennyiért nyomtathatsz ma Magyarországon?! "A 3D nyomtatás ára a használt anyagtól, a térfogattól és a technológiától…..
A miniszterelnök szavahihetősége a tét a sokadig devizahiteles ígéret után  „Kihozzuk a devizahiteleseket a bajból.” – nyilatkozta Orbán Viktor egy kampányinterjújában, amelyet az utóbb nyilatkozó Rogán Antal is megerősített. A köztévének interjút adó miniszterelnök…..
Nagyon úgy tűnik, hogy az NBC Dracula sorozata nem éri meg a második évadot. Az utolsó részt január végén vetítették le az Egyesült Államokban, azóta pedig semmi hír a folytatásról, a színészeket pedig szép lassan elszipkázzák más produkciók. Pedig egyáltalán nem maradt…..
Rászántam magam végre én is, pár napja bevásároltam egy fekete 16GB Nexus 5-öt. Néhány észrevétel pár nap használat után.  Amikor telefont vásárolunk, az egyik első, amire odafigyelünk - még bekapcsolás előtt - a telefon borítása. Milyen érzés kézben tartani. A Nexus…..
A budai rakparton feltűntek a kerékpározás ellenfelei. Bár fogalmunk sincs, hogy merre lehetne elvezetni az EuroVelo 6 nemzetközi kerékpárútvonal részét is képező Bem rakparti biciklisávot, ha ott megszüntetnék, a II. kerületi ittlakunk.hu szerint mégis vannak, akik ezt…..
A kormány már a jövő héten tárgyalhatja a kereszténydemokraták javaslatát. Unortodox megoldással fordítaná meg a népességcsökkenést a KDNP. Információink szerint a párt olcsó, forintalapú hitellel és lakással támogatná azokat a házaspárokat, akik vállalnák, hogy…..
Fotó: Manóvezér: SkyCourt - indafotó Nem tudni mennyire lesz komoly a napokban bejelentett új magyar légi társaság, a Sólyom és hogy megváltoztatja-e ferihegyi Liszt Ferenc Repülőtér jövőjét. Főleg, hogy a jövőről is megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint nem csak…..
zolika78 2013.07.10 15:42:04
Évek óta rendszeresen repülök így van némi tapasztalatom a lisztferihegy repülőtérről:
- megközelítés tömegközlekedéssel: botrányos? nevetséges? szánalmas? siralmas? Az 1 szál buszjárat nem nevezhető európai színvonalnak...
- az új skycourt csak egy vacak pláza, sok értelme nincs
- hat év alatt háromszor (!!!) fordult csak elő hogy a gépem időben indult el, mert valami mindig hiányzott: vagy személyzet a kapunál, vagy busz, vagy lépcső, vagy aki berakja a csomagokat, stb... biztos lesz aki megmagyarázza hogy ez nem a reptér hibája, de vajon más reptereken miért tudnak időben felszállni a gépek?
- amit végképp nem értek: amikor megérkezek a buszvezetőnek miért kell telefonálnia, mielőtt beengedne a terminál épületébe? Ez szerintem csak az utasok direkt szívatása, mert értelme semmi (más reptereken nincs is ilyen)
- pofátlanul drága - hiába védekezik a reptér, hogy nem drágák, a repülőtársaság tételesen feltünteti az árakat, és a lisztferihegy szolgáltatásai kb 50%-as magasabbak, mint más reptereken
- mi értelme lenne 3-as terminálnak (és újabbaknak) ha az 1-est is be kellett zárni gazdaságossági okokból???
- és a kedves cikkszerző elgondolkozhatna azon, hogy ugyan miért is jönnének ide az utasok? Ahhoz, hogy ide jöjjenek az emberek (repülővel is) először is magának az országnak kellene vonzónak lennie (mostanság versenyképességben eléggé hátul kullogunk - a valóságban, nem pedig ahogy a politikusok mondják). Aztán nem ártana, ha nem európa legdrágább reptere lenne a magyar (ebben az egyben bezzeg első)....
Mindenki hallotta már a régóta keringő pletykát, hogy olcsóbb iPhone lesz amivel a kisebb pénzt rászánó felhasználók piacát akarja meghódítani az Apple. Lehetséges, hogy ez lenne a hátlap? Nem tudni biztosan, de a színe következtetni enged egy másik pletykára is. Mégpedig…..
Naked Vadóc 2013.04.01 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Fekete hajú lányok Jasmine Foxx 2013.02.20 11:59:00
zolika78 2013.02.21 18:04:30
A Blikk nem viccelt a tegnap elindított, "VV Veronika is csak egy ribanc" dologgal, és rejtett kamerás felvétellel bizonyítják, hogy a VV egykori szereplője 150 000 forintért egy szál pinában pókerezik ilyesmire fogékony férfiak társaságában, akik közül az egyik meg is mustrálja a…..
A legjobban fizető állások Amerikában, felsőfokú végzettség nélkül, a myplane.com listája alapján: Fúrótornyi munkás Ipari búvár Vasúti forgalomirányító Vegyipari operátor Ingatlanközvetítő Metróvezető Postai alkalmazott Cölöpverőgép-kezelő Vasúti fék-…..
A konstruált reality-k korát éljük, eddig kettőt láthattunk a két nagy kertévétől, a Gyanú árnyékában az RTL, a Családi titkokat a Tv2 indította el. Ha valaki nem ismerné a műfajt és annak rettenetes magyar képviselőit, annak egy gyors összefoglaló: Az amatőrszereplős…..
Nem mi mondjuk, hanem Nagy Feró, az X-Faktor egyik mentora a Borsban. Malek Miklós ugye kiszállt, a helyére majd jön valaki, de Feró szerint ez még nem elég, még egy új arc kellene, és akár ő is feláll, ha úgy hozza a sors. Szerintünk az idei évadban nyújtott teljesítményük…..
zolika78 2012.12.18 14:01:42
Olvasom a hozzászólásokat és kiderül, hogy az emberek nagy többségének fogalma sincs, mi a kereskedelmi tévé.
A kereskedelmi tévé nem közszolgálati tévé. Nem célja valódi tehetségek felkutatása, valódi értékek közvetítése, tudás átadása. Erre volna elvileg a közszolgálati tévé.
A kereskedelmi tévé egy gyár. Ugyanúgy, mint egy autó-, számítógép-, mobiltelefon- vagy bútorgyár. Célja legyártani egy terméket és azon minél többet keresni.
Az ők termékük a műsor. Csak annyi a különbség, hogy a műsort a nézőknek gyártják de nem közvetlen a nézővel fizettettetik meg az árát. Illetve vannak olyan kis tévék is, akik közvetlenül a nézőkkel fizettetik ki, hiszen a kébeltévés díjakból élnek.
A kereskedelmi tévé készít egy műsort. A célja az, hogy minél többen üljenek le és nézzék meg. Nem érdekli, hogy ezzel tanítja vagy butítja az embereket, hogy értéket közvetít-e, de még az sem hogy a jótékonysági műsorokban segít-e a rászorulókon. Csak az érdekli, hogy minél többen nézzék a műsort. Mert minél többen nézik annál drágábban lehet eladni a reklámidőt.
És te, kedves néző, aki leülsz a tévé elé csak azért, hogy pocskondiázd a műsort, te is segíted a kereskedelmi tévét. Hiszen te is növeled a nézettséget, vagyis növeled a reklámbevételt.
Az ilyen "tehetségkutatók" célja sem az, hogy valódi tehetségeket fedezzenek fel, hanem az, hogy olyan arcokat találjanak, akikkel aztán még néhány évig el lehet adni mindenféle (főzős, beszélgetős, stb) műsort. Vagyis olyanokat keresnek, akik miatt leülnek az emberek a tévé elé. Ezt jelenti az, hogy "megvan benne az x", nem pedig azt, hogy valódi tehetség.
Mivel a régebbi (összezárunk pár embert aztán lesz valami - valóvilág) nem termel ki igazán hosszú távon eladható embereket (egyáltalán Majkán kívűl csinált valaki karriert?), ezért újabb és újabb formákat kell kitalálni. Jelen esetben az, hogy valamilyen szinten tudjon énekelni. De ha ez a formátum is kifullad, majd kitalálnak mást. De az sem a kulturális értékekről fog szólni, hanem az eladható műsorokról.