Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adam Weishaupt

1 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly ősz egyik legnagyobb meglepetése a Keijo volt, amit mindenki baromságnak tippelt a premissza alapján, és a szezon botránysorozata helyett az egyik legjobb light szórakozása lett. Tegyük hozzá, a címben már két csúsztatás is van: az egyik, hogy nem Keijo! az anime címe, hanem Keijo!!!!!!!!, és…..
Adam Weishaupt 2017.07.20 10:23:34
The PinUps és Inspired Chicken Motel - a két zenekar május 18-án este 9-től ad közös koncertet a Katona előcsarnokában. Most a csupa nőből álló zenekar énekesét, Nagypál Orsit kérdeztük a bandáról! 2014-ben volt debütáló koncertetek a Mika Tivadar Mulatóban - mennyivel előtte alakult meg a…..
Adam Weishaupt 2017.07.14 21:20:45
Idestova két évtizede foglalkoztat a magyar szocialisták kommunikációja, 2001-ben még egy kis könyvet is írtam róla. Feltűnt, hogy milyen gyakran cserélődtek az elnökök és az elnökségi tagok. Mire megértették, hogy mi a média, már le is váltották őket. Molnár Gyula tavaly került a pártelnöki székbe,…..
Jó sokat hallani, olvasni (nálam is), hogy milyen tünetei vannak az ADHD-nak. Hogy az ADHD-s felnőtt figyelmetlen, szétszórt, rendetlen, nehezen találja a helyét, nehezen motiválható, impulzív és nincs önkontrollja... azonban, mint mindennek, az ADHD-nak is van pozitív oldala. Vagyis, nekünk,…..
Ha összefog a demokratikus ellenzék, Orbán legyőzhető. Ahol megosztottság van, ott még a gyengülő Fidesz is nyerni tud. Az LMP helyzete kritikussá vált. A Jobbik indulása tovább gyengíthette volna a Fideszt. Fontos a pártok és a civilek együttműködése. Gyurcsány Ferenc és a DK nélkül nincs győzelem.…..
Nem sok minden derül ki belőlük a műsorról, amiről korábban már írtunk bővebben is. Premier egyelőre nem tudni mikor, de én tavasz közepére saccolom. Exek az édenben címmel forgat kvázi Éden hotelt a Viasat3 Az új reality nem az Éden hotel valódi folytatása, hanem egy másik vásárolt formátum, az…..
Adam Weishaupt 2017.03.30 21:15:52
Kollégám vidéki városban szerkeszt újságot. Mint írja, egyetértene a tegnapi bejegyzéssel, ha a tovább gondolt idézet közepét nem pontoztam volna ki. Azt kérdi: mi baj volt a kimaradt résszel? Semmi. Csakhogy e rovatba mindig harminc sort írok, ezért csupán egyetlen témát érdemes kibontani. Ha…..
Filmdroid Bruce és Arnie akcióban 2012.08.11 10:00:00
Az akciófilmek szerelmesei már lélegzetvisszafojtva várják a The Expendables 2 bemutatóját. Amerikában már a jövő héten megnézhetik ahogy az öregfiúk mindenkit lezúznak. A közelgő premier miatt beleerősítettek a marketingbe. A héten már kaptunk egy videót amiben Sly egy…..
Adam Weishaupt 2012.08.12 20:58:40
Jelölnéd magad? További infókat itt találsz!..
Adam Weishaupt 2012.06.15 17:43:08
Mi vagyunk az 1%, amit imádtok utálni. Mi vagyunk az 1%, aki a gazdasági válságban is növelte a vagyonát, mert nem elszenvedte, hanem kihasználta a volatilitást. Mi vagyunk azok, akiknek a gyerekei elitóvodába, iskolába és egyetemre járnak. Mi vagyunk azok, akik megépítettük…..