Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elsőző

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jaj de boldog vagyok. A Geszti Péter (az ország legtöbbet szóviccelő kormánytanácsadója) titkos esküvőjének megünneplésére kiírt pályázatunk ugyanis a várható eredménnyel zárult: a mi embereink még Gesztinél is SOKKAL bénábbak. Ezt vártuk, hiszen blogunk egyetlen deklarált…..
Üljünk le egymás mellé, mint egy nagy család és nézzük meg a MÁV 2008-as tisztavatójára készült montázsfilmjét. Jobban nem is lehetne gurítani a hétfőt, pláne hogy már kedd van. Na majd ezek a rendes emberek szó nélkül visszavezetnek bennünket a tisztességes…..
Elsőző 2008.07.16 17:32:22
Rég meg kellett volna ezt már írni, de tologattuk, halogattuk. Viszont tegnap megint az RTL honlapján legelésztem, amikor beleütköztem a Fábry-show beharangozójába, előzetesébe, kattintson tovább. Hihetetlen, hogyha az ember az RTL honlapján olvasható egy mondatnál többet…..
w A nyolcadik utas 2008.05.13 08:00:00
Hiába már a felháborodás, a dühödt kiátkozás. A vak is látja, mi folyik itt. Magyarországon működik egy alig mérhető, idegenszerű törpepárt, amely fikarcnyisága ellenére arcátlanul, gátlástalanul próbálja a többségre kényszeríteni az akaratát. Ez az akarat ráadásul nem…..
A Sorozatjunkie Uri Gelleres posztjának egyik kommentelőjétől nyúltuk ezt a videót, amiben Hugh Laurie még a Házdokis korszaka előtt vicceskedett a kanálhajlítgatós kóklerekkel. Valahogy időszerű ez ma este. ..
A reggeli Jane Fondás videóról jutott eszembe, hogy igazán fasza káromkodásokért a Deadwood című sorozathoz kell fordulni, és nem is csalódtam az internetben: a belinkelt videóban EGY epizód káromkodásai vannak összevágva, nettó két és fél percben. És ebből készült három…..
Ezt a zseniális képet Péter lőtte a szigetszentmiklósi Auchanban. Az agresszív vásárlók több ízben széttéphették a pultost korábban, hogy ilyen megoldásra fanyalodtak, de az is lehet, hogy a nosztalgiázó nyugdíjasok kedvéért hozták vissza a jegyrendszert...
És még valaki kiakadt, amikor Szilágyi János oknyomozó újságíróként a független Fresenius Minőségvizsgáló Intézetbe látogatott, hogy kiderítse, az Arielnél semmi nem mos jobban. És most 20 százalékkal nagyobb kiszerelésben változatlan áron.Pedig Vitray még mélyebbre…..
Újabb FOX reality/vetélkedő, újabb iszonyú nézettségi adat - leginkább így lehet összefoglalni a szerda este debütált Moment of Truth (Az igazság pillanata) című műsor körül történteket, az ötödikeses vetélkedő után Mike Darnell ismét belenyúlt tehát a tutiba. A tv2-re is…..
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Elsőző 2008.01.01 19:59:10
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
A pénteki zsibbadáshoz valami kevésbé megerőltetőt kerestem, és János nevű közveszélyes munkakerülőnknek hála találtam is. A Breakout-Krakout-Arkanoid hármas által képviselt falbontó játékról van szó, egész pontosan ez utóbbi DHTML-verziójáról. A feladat egyszerű: az…..
Cukiságügyi szakértőnktől, Esztertől kaptuk ennek az aranyos platformjátéknak a linkjét, mindenképpen postot ér, mert nagyon szépen meghegesztett programról van szó. A játékmenet már annyira nem tökéletes, mint a külcsín, leginkább a pályák számát keveslem. A játék…..
Elsőző 2007.11.23 07:50:57
w Kinek fütyül? 2007.11.16 11:00:00
A mozdonyvezetők sztrájkja tök érthető és logikus, ahogy a BKV-soké is az volt. Ők a saját érdekeiket nézik, és nekik az az érdekük, hogy ne rúgjanak ki közülük egyet se csak azért, mert senki nem utazik az ő vonatán. Az a kérdés, hogy a mozdonyt nem vezetők érdekével…..
Felfedezetlen területre tévedtünk a populáris zene világában! A Holland Bearforce1 nevű hobbi csapat idősödő olyanokból áll, és már két videóklipjük is van. Az elemzést nem is erőltetjük, mert elégge rangon aluli lenne. Kényelmesen lökjétek hátra magatokat a…..
Elsőző 2007.11.13 13:41:17
Flash Játékok Escapers #01 2007.11.02 10:46:00
Olyan rég volt már japán játék, hogy tessék itt egy.Gondolom a #01 azt jelenti, hogy lesznek még ebből új részek...Remélem, és azt is, hogy kicsit összetettebbek lesznek, mert ez elég primitív, így baromi könnyű megcsinálni is.Viszont nagyon bírom ezeket a japánokat, mert bár a…..
Gót lányok cigizgetnek és gyújtogatnak. Technósuttyók galambokat baszogatnak. ..
Elsőző 2007.11.02 14:13:49
Tényleg mélységesen el vagyunk keseredve. Soha nem lesz vége, soha nem fog kipusztulni a magyar könnyűzenéből ez a kimondhatatlanul sötét és visszamaradott réteg, amelyik képes napról-napra ilyen sajtóközleményekkel bombázni a postaládáinkat: (Mellesleg a luxusprostituáltak…..
Elsőző 2007.11.01 22:55:49
Szerintünk itt valakit csúnyán megszívattak. Sztriptíz, ásványvíz, tejszín és gyertyaviasz - mi más kell egy jó ki szolnoki minőségi bulihoz. Azt azért megnéznénk, hogy mit kapott a kisfiú a mamájától, miután hajnalban hazament. ..
Tegnap logikai játékot kért egy kommentező, reméljem, a Gems! tetszeni fog neki. A Bejeweledhez hasonló kőcserélgetős cuccról van szó, ha három azonos színű kő egy kupacba kerül, akkor eltűnnek és a helyükre újak potyognak, amíg kellő számú követ le nem szedünk minden…..
Elsőző 2007.10.30 13:22:43
w Kis fekete ruci 2007.08.06 04:00:00
Tanulgatjuk még a demokráciát, és nincs szorgalomból ötösünk. Van ez a Jobbik nevű majomház. Legutóbb Csurkával együtt kettő százalékot teljesítettek a választásokon. Nulladik kézből tudom, hogy olvasni sem tudnak. Ebből aztán joggal következtetek arra, hogy a jobbikos…..
Elsőző 2007.08.07 00:51:21
Szép írás ez, Árpád! Okos is. Mindig kedves a népnek a könnyen fogyasztható haut-culture. Talán egy apró probléma azért mégis akad vele: álmosít majd elaltat. Aluszik a villamos is, szendereg mindenki, majd egy szeptemberi estén arra riad, hogy a köztévét futballhuligánok (eufemizmus) fosztogatják. És nem csak futballhuligánok, hanem építési vállalkozók, autókereskedők és az amúgy az ideológiával békeidőben egyet nem értő átlagpolgárok is. Olyan látványosság ez, amire még Sváby András is elődugja a buksiját, hogy a frontvonalból láthassa, sőt, nevetve kommentálja.
A számok sokkal beszédesebbek is lehetnek. A "Csurkával együtt kettő százalék" egy kefebajusznyival több, mint 200.000 magyar ember, aki ki akarta nyílvánítani, hogy hova is húz a nemzeti szíve. Szabad az ország, szabad kinyilvánítani mindent, szabad a demokrácia adta lehetőségekkel élve antidemokratikus elveket fennhangon hirdetni.
Tetszik a liberalizmusod, magamat is ebbe a klubba sorolom (nem keverendő a köznyelvben megtalálható "szadeszes ballibsi köcsög"-gel, ezt csak a pontosság kedvéért), és ez a toleráns, megengedő hozzáállás gyorsan megfakul, amikor szembeszaladsz a Blahán egy feketébe öltözött acélbetéttel. Ott sajnos nincs egy álmos délután, amikor jól megrágott esszében el tudod magyarázni, hogy tessék nevetni hagyni, mert én is hagytam, hogy maguk itten masírozzanak.
Eddig az volt a szerencsénk, hogy nem akadt egy olyan vezető sem köztük, aki nem tette magát pillanatok alatt nevetség tárgyává. Mert amint félrerakják az egymással való marakodást és kitenyészik a führer, aki nem az utcán akar csatát nyerni, hanem a varázsdobozban, ahonnan az Igazság szól, akkor leszünk bajban. Tessék lapozgazni az idevágó irodalmat Spenglertől.
Az értelmiség pedig csak addig hangos (Tropico?), amig nem kap két óriási pofont, hogy helyén kezelje a puccsot. A vidám ólomkatonák pedig kormányoznak egy kicsit Mélymagyarországban. Az okosok pedig mosolyognak rajtuk egy kicsit a rács másik oldaláról.
Ezen a héten nem lesz iWiW-válogatás, elsősorban azért, mert olyan jó viccet úgysem tudnánk, mint maguk a népszerő böngészőgyilkos weboldal szerkesztői. Találd meg a hibát a képen, amely ma az összes felhasználót üdvözölte! ..
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..