Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jo.e

0 bejegyzést írt és 896 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kérdés egy korábbi poszt alatt merült fel, és akkor megígértem, feldobom a Facebookon is, lássuk, ki mit gondol róla. Elöljáróban annyit mondanék, hogy szerintem a kérdésre voltaképpen nincs válasz, hiszen gyakorlatilag mindenkinek mást jelent a kényelmes megélhetés (mert a kérdés voltaképpen erre…..
jo.e 2017.07.26 11:26:05
@London2009: Az egész cikk alapjára tapintottál ezzel a megjegyzéssel: medián! Ez lenne a legfontosabb sztem (persze a fizetésemelés mellett :) ) , hogy végre ezzel az adattal jellemezzük már a fizetéseket ne a hülye átlaggal! Pont ezért hozták be a "közbeszédbe" ezt a fogalmat mert sokkal jobban jellemzi a fizetéseket mint az átlag! Tudom, h. eddig is ezzel jellemeztük ezért csak így lehet összehasonlítani, de 1x csak el kéne kezdeni.
Évente 400 órával dolgoznak a magyarok többet a németeknél - mégsem sikerül még csak elindítani sem a felzárkózást Berlinhez. Az ok a nem rossz munkavégzésben, hanem a gazdaságpolitikában és a mindent átszövő korrupcióban keresendő...
Amikor 13 voltam, és az azóta porig égett BS oldallelátóján teli torokból énekeltem a Question of Time-ot vagy a Behind the Wheelt nem gondoltam volna, hogy 28 évvel később, pár villamosmegállóval arrébb meg énekelhetem az A Question of Lustot vagy a Strippedet. Minden alkalom egy időutazás, jó…..
Ha valaki egy ötödik évadát kezdő, ún. szórakoztató showműsortól bármiféle radikális változást vár, az nem ismeri eléggé a kereskedelmi televíziózást. Ami egyszer bejött, és 30 százalék fölötti közönségarányt tud, abba markánsan belenyúlni öngyilkosság, és ezt a TV2 is pontosan tudja. Ezért is lett…..
In medias res kezdünk, ahogy kell, ha Horatiusnak bejött ugye, akkor Pumped és b. nejjelöltje csak nem fog pampogni érte a Viacomnál. A helyszín a telepi keményemberek és enyhe lófejüket szilikoncsöccsel ellenpontozó macáik egyik természetes élőhelye, azaz egy kozmetikai szalon, ahol most…..
Négy éve, a vörösiszap-per tárgyalásának kezdetén Bakonyi Zoltán, a MAL Zrt. cégvezetője, az ügy elsőrendű vádlottja mondta nekem a következőket: „Newton törvényeit kéne újra írni ahhoz, hogy ne legyen igazunk.” Fotó: Láng András A Veszprémi Törvényszék négy évvel később mind a tizenöt vádlottat…..
Mi sem álljon távolabb tőlünk, mint hogy a velejéig romlott és korrupt rendszert felépítő Viktort éltessük, de a mai nappal tény, hogy az elmúlt hetekben volt egy, azaz valóban egyetlen ügy, amit szakpolitikai, illetve taktikai szinten kiválóan kezelt a kormány. Miközben épp a…..
jo.e 2015.06.27 09:11:35
@balmoral: "Úgy zárják ki a klubból, hogy észre se veszi."
Azt hiszem ezzel le is írtad a csapatod legnagyobb problémáját. Azt a kényszeres bizonyítási vágyat, h. mennyire menő, européer "klubtag" is vagy te valójában, dacolva a téged körülvevő mosdatlan, ostoba tengerrel. Hát nem, barátom! Ugyanis sose leszel te igazán "klubtag". Ha meg megtennénk mindent - amit véleményed szerint kellene menekültügyben - akkor se klubtagok lennénk, hanem BALEKOK!
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
jo.e 2015.05.26 09:54:37
@ZX71: Én azt hittem a városban lakik. De ahogy fentebb írták már az sem mondana ellent semelyik feltételnek, h. hazaindul és 4 nap alatt odaér.
Góle egy olyan fehér pólóban fogad minket, aminek a bal oldalán van egy normál méretű zseb, felette meg egy másik, nagyobb, de akkora, hogy belefér egy 13-as Macbook Air. Bárcsak tudnék fotósoppolni, na mindegy. Ma kiesik valaki, vagy Bence, vagy Orsi. Tematikázás van. Már…..
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
jo.e 2015.04.24 13:37:00
@sylerolam: Igazad, van ez tényleg jó lenne, de hát az meg hülyén venné ki magát, h. Berki 'aszondaná: "tudod mit Peti, dugd föl magadnak a papírodat, mert úgysem ér semmit!"
jo.e 2015.04.24 13:41:05
@mézescsók: Lehet, h. nem voltam elég éber :)

@kékalmamag: Ejnye! Nem figyeltél! sixx világosan megírta, h. ő tudja kezelni a klíma távirányítót ezért ő a sámán!
jo.e 2015.04.24 14:02:48
@sylerolam: :D ütős lenne, az biztos!
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
jo.e 2015.04.18 09:38:08
@Fu Szekh Li: Úriember biztosra nemfogad :) Ez az egyetlen ok, ami miatt sztem így alakultak a párosok. Azt meg, h. Pjotr 1 genyó, már mondtam korábban is. Az, na.

@sixx: ezt a fehér nadrágos sztorit gondolom hallottad valakitől. Kik járnak abba a video presszóba, akik már láttak fehér gatyás férfit? Vagy ott még mennek Bruszli videók? :)
jo.e 2015.04.18 09:47:35
@ÉH3sZ: Igazad van, sztem is túl korai volt. Az az 1 baj van csak ezzel, h. nem mindig bízhatnak benne, h. övék az utolsó választás, h. ha bajban érzik magukat a másik mögé álljanak. Enélkül meg hiába a biztonság...
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
jo.e 2015.04.17 12:28:19
@AkkorlegyenPtr: nem azért, hanem mert ott már állnak. Sztem senki nem fog üres hely helyett 2.nak beállni - de ezt már fentebb is írtam 1x.
jo.e 2015.04.17 14:21:14
@fosch9: Mindenre van sebészeti megoldás. Nagyít, kicsinyít - a korszellemnek megfelelően. Kérdés, h. megéri e. Én nem tudok női fejjel gondolkodni. Ha valakinek ez becsípődik, lehet, h. jobb ha megoperáltatja, mert különben bekattanna. Azt hiszem egy komoly "gyógyászati" műtét után lehet, h. árnyaltabban látná ezt a szike dolgot és örülne, h. lyuk van a seggén és szelel.
jo.e 2015.04.17 21:45:54
@A Manci: Aha, és kinek az érdekét is vette figyelembe Peti? Ha jól emlékszem konkrétan csak annyit mondott a csajoknak, h. csináld amit mondtam, ne kérdezz semmit, bízz bennem. A srácoknak nem szólt 1 szót sem. Tényleg jól figyelembe vett 1 csomó dolgot.
Mindegy, szted Peti nagy taktikus, sztem önző pöcs. Ezen aztán kár összevesznünk :)
Most pont úgy tűnik Bence épp beint neki, bár 1előre még nincs köztük ellentét. Kíváncsi leszek mi lesz. Már csak pár perc és kiderül...
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
jo.e 2015.04.16 10:44:27
@foxglove (F6): Jaaa, hacsak úgy nem. Lehet, h. igazad van.
jo.e 2015.04.16 10:48:54
@beacska: Lehet, h. ezért: Oma, a word for grandmother in German and Dutch, de az akut középfül gyulladásnak (latinul) is ez a rövidítése :)) Asszem csakis ez lehet a magyarázat!
jo.e 2015.04.16 11:01:29
@beacska: Csak vicceltem. Most kopiztam ki a wikiből, fogalmam sem volt mi lehet az oma :)
De 1etértek veled, nekem sem tetszik a név, csak engem nem érdekel.

Az viszont igen, amit sixx is írt, h. miért utálták ennyire snezit. Mert Loki => Peti azt mondta, h. kell? Arra még emlékszem, h. Lokival összekaptak valamin, de már nemtom, h. min.
Megannyi kínzó kérdés...
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
jo.e 2015.04.15 12:03:49
@Mucsai2010: Ha lenne olyan hülye vele szemben, aki nem vágná földhöz 11-nél :)) De ebben totál 1et értek veled. Amúgy én is bírom őt :)
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
jo.e 2015.04.15 11:28:08
@tiz2: Paksról népszavazást? Minek? Most komolyan, miről döntenénk? 'Az' atomerőműről? Pontosan milyenről is? Grafit, víz, ... Úgyis az a vélemény nyerne aminek hangosabb a sajtója v. jobb a kampányarca.
jo.e 2015.04.15 11:32:29
@tiz2: Azt értem, de mi alapján döntenénk? Ilyen alapon arról is megkérdezhetnénk a népet, h. pl. szeretne e tengervízzel hajtott autóval közlekedni.
jo.e 2015.04.15 11:54:48
@tiz2: A tudatos állampolgári magatartás sztem nem 1 ilyen bonyolult üzemnél kezdődik, mint az atomerőmű. Szted pl. 100 emberből hány tudná a különbséget a fúzió és a fisszió között?
De úgy általában 1et lehet érteni azzal amiről írsz. Csak nagyon nehéz ám eldönteni, h. mikor mit miért. Nemrég olvastam pl. 1 cikket az egyre aktívabb orosz kémkedésről K-Eu-ban. Annak 1 nagyon gyenge mellékfuvallata volt a nálunk olyan fajin civil összefogással elkaszált NATO lokátor a Mecsekben. Meg azt is megemlítette a cikk, h. az ilyen (kémkedés) kérdésekben 1 politikustól a legkisebb naivitás is végzetes lehet.
Szóval óvatosan azzal a népszavazással...
Igen, ez van, ezt kell szeretni, ezt dobta a gép, most pár napig én leszek Sixx mester helyett. Mondanám, hogy sajnálom, de nem. Sőt! Azt mondom, hogy „Bébi, Bébi kínálj meg, de ha nem tetszik, hát kint várj meg!” Az erőszakos viselkedés a külvilágban is elítélendő és az…..
jo.e 2015.04.09 10:36:13
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Az Adri - Becks párosnak pusztulnia kell. Nehogy úgy járjunk mint az ÉH2-ben. Cuki, haver, akármi = ellenség. És minél kevesebben lesznek, annál erősebbek ők ketten. Vagy össze kell őket ugrasztani (lásd: olyan jó büdös, piaszagú a bőröd) ez kb. lehetetlen, vagy kiejteni.
jo.e 2015.04.09 10:39:17
@mimoza1014: Igaz, igaz, mintha csak magam mondtam volna !! :)
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
jo.e 2015.04.08 09:57:12
@Zoe_the_Genius: Jó lenne ha bejutna a döntőbe - mondjuk Bencével. Annyira megnézném Bence buta arcát, amikor 12 M-nál repülne a laszti :)

Tényleg, szerintetek ki dobná és ki tartaná?
dobná: Loki, Mariann, Snezi, Ádám, Beus(?), Barbi(?)
tartaná: Adrien, Becks, Peti, Nóri, Bence, Gyula(?)
jo.e 2015.04.08 10:48:04
@godotkozlegeny: Ízlésen nyilván nem érdemes vitatkozni, de neked is csak azt tudom mondani: sose hallgass jobbat ! :)) Egyébként a "jöön joci az ötös bmw-vel" -t asszem nem lehet felülmúlni ebben a műfajban. De vigyázz vele, mert beleég a füledbe :)) Az asszem szintén közkincs, mert a múltkor láttam 1 balesetről 1 képet - 1 bmw beleállt a kerítésbe - az 1. komment az volt, h. "na megjött Joci az 5ös BMW-vel"
jo.e 2015.04.08 11:25:01
@godotkozlegeny: áááá, testre szabható. Ahogy a kedves vendég óhajtja :)
  Gólem előkerült, hogy fazont szabjon a műsornak, amiben volt már keménypornó, teraszra hugyozás és sok-sok buli, de tematikázás nem annyira, pedig ugye ez alapvetően egy taktikai reality lenne, vagy miafasz. H.Mel kiesése az egész hotelt felszabadítja, mondja Gólem, hát hogy a…..
jo.e 2015.04.07 10:45:02
@Rayen: Sztem pont ezekért, és mert ha nem is Berkin, de a falkabelieken múlik, nem sok időt jósolok bent neki. Lehet, h. nincs is semmilyen pillangó, csak mondjuk valamelyik csajra tetoválva valamilyen Gy. által hozzá nem férhető helyen :) Így mennie kell, mert a küldetés az küldetés - kivéve persze a Manduláét... Berki meg amit fölkapaszkodott, azt most bukta nálam - nem mintha ez különösen érdekelne bárkit is :)
jo.e 2015.04.07 10:50:08
@AkkorlegyenPtr: Tényleg így volt? Akkor biztosan Tony Soprano lánya, csak nem szerepelt a sorozatban :)) Gusztustalan ez, na!
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
jo.e 2015.04.02 09:25:59
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Teljesen igazad van! De a fő kavaró Peti volt.
Azt mondjuk jól csinálja - már a bentmaradás szempontjából - hogy néha lealjasul hozzájuk. Élenjáró kukkoló, f.szpörgettyű (csak nem mélynövésű :)) Sztem ezért nem szúrt még szemet senkinek bent. Gergő még rutintalan volt, de ő sem való ezek közé. Teljesen más világ.
jo.e 2015.04.02 09:29:39
@sixx: én 100% ig megbízok benned :)) - már csak a 'Pool miatt is - mond meg őszintén: a Carlito sztorit te találod ki?
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
jo.e 2015.04.01 14:09:01
@Starlettevagysem: a kis mindentudó :) És, öcsi is költözik majd?
jo.e 2015.04.01 22:36:12
@vastyúk is ..: Biztos megint van egy ördögi terve :)
jo.e 2015.04.01 22:53:50
@vastyúk is ..: azt én is szeretném. Már ezt a fagyis dolgot.