Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lateralus

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FRISSÍTVE! ...és vasárnap este végre belekezd az AMC a Breaking Bad irgalmatlanul kettészakított utolsó évadjának második és befejező felébe. Aki idáig a (cseppet sem félrevezető című) Totál szívást nézte, az kérem, forduljon el, nehogy még elspoilerezzem neki, miért is…..
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
A Filmvilág fiatal magyar filmrendezőket kért fel, hogy válasszák ki, számukra mely tíz filmtörténeti alkotás számít a legjelentősebbnek. A listákat már közöltük (az összesített toplista és a kapcsolódó statisztikák a Filmvilág októberi számában…..
aeon flux írópárbaj: döntő 2012.09.22 09:30:00
Nem győzzük hangsúlyozni, mennyire meglepett minket a nagyfokú érdeklődés a régóta érlelődő szerkesztő-toborzás iránt, ami aztán egy többfordulós és tagadhatatlanul népszerű Írópárbajjá nőtte ki magát. Több mint 30-an jelentkeztetek, amiből aztán volt lemorzsolódás,…..
Lateralus 2012.09.21 20:23:04
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
Lateralus 2012.09.13 14:22:44
Elődöntőhöz érkezett az Első Nagy Írópárbaj. Négyen maradtak, négyen mérik össze tudásukat a játéksorozat eddigi legnehezebb feladványában. Az előző fordulóhoz hasonlóan ezúttal is egyenes kiesésben folyik a küzdelem, és a két páros feladata egyszerre jelenik meg…..
Második nagylemezét készítette el Hélium címmel a Képzelt Város zenekar. Az album itt most a Lángoló Gitárokon teljes egészében meghallgatható, pár kattintás után akár le is tölthető, a fent látható kép pedig a lemez borítója. Az együttes április 29-én tartja az anyag…..
Lateralus 2012.04.10 16:10:15
@békaváros: Mert ez alapvetően post-rock, már ha nem bánják ezt a beskatulyázást, amire épp ez a lassan hömpölygő melankólia, cipőbámulás a jellemző, ami elfogadom, hogy valakinek unalmas. Amit te vársz (lásd Russian circles példa), az a post-metal, arra viszont már a súlyosabb témák, élesebb váltások a jellemzők. Így első hallgatásra nálam nagyon rendben van, sőt talán felül is múlták előző munkájukat. A Hús mindent visz!
Várakozásokkal telve ültem be erre a filmre. Ezt az is mutatja, hogy a Művész mozi első sorát is bevállaltuk a filmért, ami végül igencsak merész húzásnak bizonyult. A rendező és a főszereplő előző közös filmje, az Éhség egy kényelmetlen, de érdekes film volt. Michael…..
Tunng & Los Campesinos! @ Trafó, 2011. szeptember 16. Péntek este a harmadik állomásához érkezett el a Trafó „Nagy Britmánia” nevű eseménysorozata. Az egyébként viszonylag szimpatikus kezdeményezés eredményeképp ezúttal két vegyes, férfi és női tagokkal egyaránt…..
Adele első lemezét még el tudta adni Amy Winehouse farvizén evezve, másodszorra már többet kellene mutatnia. A Mogwai pont annyira unalmas, mint amennyire megszoktuk ezt tőle. A Twilight Singers új lemeze az a tipikus amerikai alternatív rockzene, aminek egy tisztességes világban sokkal…..
Lateralus 2011.02.16 16:48:48
@guMe_e:
Ó, bárcsak így lenne, hogy merengősálas Sigur rós-os csajok mászkálnának minden sarkon, én is kíváncsi lennék, hogy a kedves szerző hol találkozik ilyenekkel, bölcsész karon sajnos még mindig a magyar alter a menő, ahogy tapasztalom... Arra már nem is reagálok, hogy mi giccs és mi nem...
A Mogwai viszont középszerű és unalmas, itt egyetértés van, ezer jobb post-rock banda van náluk, akik szinte semmi figyelmet nem kapnak.
Tisztelt Közönség, kedves ismerősök, jóbarátok, bloggerek!Íme egy nagyszerű lehetőség, csak Nektek! A megfejtést ugyan még mi sem tudjuk pontosan, de tavasz környékére remélhetőleg megkapjuk erre a fontos kérdésre a választ:Összesen mennyi kocsma található…..
Lateralus 2011.02.05 14:55:46
Steve Von Till @ A38 Hajó, 2010.07.23. Van oka annak, hogy a színházakban székek vannak, és, hogy a büfé viszonylag messze van a színpadtól: nem hallatszik ugyanis a csendesebb részeknél, vagy üresjáratoknál a hangos beszéd. Sajnos ezek a feltételek nem voltak adottak ezen az…..
  Itt hajnali három van ahogy kezdenek csordogálni az első reakciók a londoni bemutatóról. Hihetetlenül hangzik, de nem olvastam még egyetlen negatív kritikát sem az elmúlt egy-másfél órában. A nagy szaklapok közül a Guardian volt az első aki írt róla. Aláírattak velük…..