Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thcksl

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly ősz egyik legnagyobb meglepetése a Keijo volt, amit mindenki baromságnak tippelt a premissza alapján, és a szezon botránysorozata helyett az egyik legjobb light szórakozása lett. Tegyük hozzá, a címben már két csúsztatás is van: az egyik, hogy nem Keijo! az anime címe, hanem Keijo!!!!!!!!, és…..
Egy kérdésünk van, amire tényleg gugli nélkül várjuk a válaszokat: Tessék már megtippelni, hogy a 48(!) éve szindikátusi sugárzásban, azaz helyi tévéken és kábelen látható klasszikus sitcom, az I Love Lucy tavaly mekkora bevételt hozott a CBS-nek. Ennyi, egy számot kérünk.…..
Thcksl 2014.09.18 12:57:31
Thcksl 2014.09.19 08:56:49
Amerikában statisztikai adatokkal tapinthatóan arányaiban nagyobb mértékben twittereznek, mint Magyarországon. Ezt a tévéműsorok kapcsán ellőtt twitteléseken mérhető le legjobban, nem pedig azon, hogy ki, melyik plázában, milyen rucit vett éppen. Előbbi szempontból jóval…..
Legalábbis a Borgiák harmadik évadából kimaradt jelenetek alapján.  ..
Thcksl 2013.08.09 16:50:12
MozizzVelünk Elindult a blog ! 2011.12.07 00:07:00
A blog lényege egy olyan közösségnek helyt adni, amelyik kihasználva a mozik nyújtotta csoportos kedvezmény adta lehetőségeket, közösen néznek meg filmeket akár az ország egész területén, olcsóbban a teljes árú jegyeknél. A blogon és a Facebook oldalon megosztott…..
Nos akkor, a mekis sajtburger:                     Nem hiszem, hogy van élő ember aki ne tudná mi ez. Jó ez kicsit ferdítés de akkoris. Előre elmondom, hogy a hozzávaló dolgokat, mint ketchup, uborka és mustár a büdös életben nem…..