Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurcsatov

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vágó István rovatot indít a Képes Újság című hetilapban, ahol az ezotériával, az okkultizmussal és egyéb sarlatánsággal veszi fel a küzdelmet. A "Sarlatánok kíméljenek!" címmel futó rovatban hétről hétre zavarba ejtő kérdéseket tesznek majd fel a Vágó István…..
Tegnapi posztunk élesítése előtt nem sikerült konkrét válaszra bírni a nemzetközi sportszergyártót, akkor most mennyire indították ők a népi utcaifoci-mozgalmat. Mára kaptunk egy levelet, amiben Pánczél Szabolcs marketingvezető (egyelőre) elhatárolódik a népi…..
Tevan Imrét, az Index főszerkesztő-helyettesét nemcsak azért kedveli a kollektíva, mert ő a főnök, hanem mert egyszerű ötleteivel, nagyszerű meglátásaival és bevállalósságával erőt önt mindannyiunkba. Így volt ez egy szép nyári napon, a legnagyobb kánikula idején is, amikor…..
kurcsatov 2007.07.26 18:46:33
Mindenkinek van kedvenc irodalmi műfaja. Van, aki a verseket szereti, van, aki a családregényeket, és aztán ott van a Subba egészen különleges ízlése. A mi kedvenceink ugyanis a gyerekeknek szóló, feltűnően ostoba felnőttek által írt, oktató-nevelő szándékú tanmesék.Ezeken…..
kurcsatov 2007.07.25 15:08:57
Sikerült akkora flamet kavarni a Lafayette másodrendűmagyarozós ügyfélszolgálatosával, hogy még a párizsi külképviseletünk is felkapta a fejét az ügyre. Mint ahogy az lenni szokott, most kiderül, hogy bár bunkó volt a csaj, a tartózkodási engedély nem a másodrendűség miatt…..
Egyszer majd a tudomány bebizonyítja, hogy mégsem annyira jó üzlet odaszarni tízmillió nappaliba és hálószobába. ..
w Magyar atom 2007.05.17 11:15:00
Hát kellett neki adni valami ülőhelyet, azt értem. Erős a pártban. Végül is lehetne honvédelmi miniszter, vagy akár gazdasági, ott több kárt tudna okozni. De ne higgyük, hogy a Környezetvédelmi Minisztériumban nem tud. Különösen akkor, ha bevonja a munkába a hazai aktivistákat.…..