Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trebb

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pogánykő Vagyon, életmód 2014.02.20 15:48:42
Mivel nem élhetünk pénz nélkül, összeszedtem a két lovag karakter vagyoni helyzetéhez szükséges információkat, és próbáltam kihozni belőle valamit. Ez az első rész, itt inkább a korabeli vagyoni viszonyokról és a karakterek életmódjáról lesz szó. Később majd felteszek egy…..
109   1988. január 31. vasárnap Ma Ferihegy 2-re vittek éjszakára. Most nem vittem magammal sem walkmant, sem rádiót, mert az volt a tervem, hogy lopok egy kormányt.Egy kis reptéri vontatóban néztem ki még valamikor novemberben, mikor Molnár Csabival rodeóztunk az egyikkel.…..
Trebb 2014.02.13 12:37:27
@Dvorszky határőr: Több lépcsőben történt a dolog: először a laktanyán kívülre egy másik al-laktanyába a kajás barkasszal onnan pedig haza egy Lada utánfutóval a nyugodt, esős hétvégén. :)
Ha már tegnap is karácsonyi megjelenésű játék volt, akkor jöjjön mára is olyan. Az Into Sapce 3: Xmas Story második részével már találkozhattatok itt, így az alap nem feltétlen újdonság. A célok azonban változtak, míg ott a Marsra kellett eljutni, itt az ufók által elrabolt…..
155         December 16. Szerda  Délelőttős szolgálatból megyek szabadnapra. Nem tudom, hogy a tisztikar feladta-e a küzdelmet vagy megint hiba csúszott a gépezetbe, de a délelőttös szolgálat után rögtön azzal fogadott az alegység ügyeletes, hogy van…..
Megint van egy csomó új képem. Most nem írom,hogy a lustaság miatt csinálok képes bejegyzést,mert -mint már mondtam-több a meló vele,mintha csak írnák valamiről. De most ilyen kedvem van.Hajó az "egyesben". Beálltam a traktorral és csatlakoztam a már kiépített…..
Most tényleg összevissza válogattam a képek között,van ami már két éves,van ami ma készült. Megint a lustaság!                     Lehet,hogy sokan felismeritek--ez Mr Abramovich…..
A császáriak berendezkedtek a várban, vajha Isten segedelmével mielőbb sikerülne őket kiebrudalniuk onnan Bottyán generális kurucainak! A labancok most még ugyancsak vígan vannak, e szép májusi reggelen éppen céllövészetet gyakoroltak az egyik bástyán. A húsos képű…..
Katonatörténetek 176. - Nóta! 2010.06.14 08:00:00
Éneklés nélkül nincs hadsereg – legalábbis annó elképzelhetetlen volt egy-egy katonai megmozdulás hangszálpattogtatóan üvöltött, lelkesítőnek szánt katonanóta nélkül; én sem értem igazán, hogy ezt a témát miért nem veséztük még ki alaposan. Szögyi egy -…..
Trebb 2010.06.16 21:53:13
@Trebb: Bocsánat, csak most látom, hogy CsuuzLee olvtárs már beírta a linket...
Vérnűsző Barom legújabb visszaemlékezése egy, a hetvenes évekből származó, közkedvelt cseh(szlovák) bohózat hangulatát varázsolja blogunk oldalaira, s már csak a szigorúan ellenőrzött vonatok hiányoznak ahhoz, hogy az élmény teljes legyen. Ha szerda, akkor nem Belgium, mert…..
A magyar Švejk 1887.10.11. 2009.05.26 07:02:00
Reggel fel, czudar hideg szél kavargatja fel az avart, gyakorlótérre, előbb vizitálás, s fegyverreli gymnastika, ott maczerálódás; szomorú gondolatok foglalkoztatnak, úgy vágyódom valami után, s magam sem tudom, mi az; ½ 11-kor haza. Kezdünk a néppel [az újoncokkal]…..