Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evatessza

2727 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az interjú itt elérhető: https://magyarnarancs.hu/belpol/egy-ujfajta-politikai-kepviselet-248268..
A cikk itt olvasható online: https://www.nepszava.hu/3153656_udvarhelyi-tessza-interju-valasztas-2022-magyarorszag-ellenzek..
A 2021. október 22-én elhangzott interjú itt elérhető: https://archive.tilos.hu/cache/tilos-20211022-163000-180000.mp3..
Municipalist Roundtable on elections, campaigns and power relations from Cities for Change on Vimeo...
The perspective I bring here is from a very local level as I work as the head of the Office of Community Participation at the municipality of the 8th district of Budapest, which is home to around 80,000 people. Our district is among the poorest and most segregated parts of Budapest and our residents…..
The Obama Foundation Scholars Program will give rising young leaders around the world who are already making a difference in their communities the opportunity to take their work to the next level through a newly designed curriculum that brings together academic, skills-based, and hands-on learning.…..
A Klubrádió 2019. október 24-i interjúja innen letölthető >>>..
Miért éppen Barcelona? Utoljára 2017-ben jártam Barcelonában, éppen két évvel azután, hogy a társadalmi mozgalmakból és progresszív pártokból alakult a Barcelona en Comú győzött az önkormányzati választáson és ezzel Ada Colau megnyerte a város polgármesterének címét. A hatalmas meglepetést okozó…..
Az "életvitelszerű közterületen tartózkodás" 2013. október 15. óta ismét szabálysértés Magyarországon (szabálysértési törvény 179/A. §). A Város Mindenkié azóta havi rendszerességgel közzéteszi a közterületi hajléktalanság miatt indított szabálysértési eljárások számát, területi bontásban. Az adatok…..
Magyarországon zsarnokság van. Zsarnokság van a „rabszolgatörvényben”, a munka törvénykönyvében és a sztrájktörvényben. Zsarnokság van a szélsőséges társadalmi egyenlőtlenségekben: az ápolók, a pedagógusok és a szociális munkások éhbérében; az egykulcsos adóban és minden, a gazdagoknak újraosztott…..